Nu dormi noaptea? E din cauza vrajilor! Iata sfaturile spirituale ale unui puternic preot roman!

insomniaIlarion Argatu (1913-1999) a fost un preot ortodox, renumit duhovnic si exorcizator roman. La sapte ani de la trecerea sa la cele vesnice, in mai 2006, trupul sau a fost deshumat si s-a gasit aproape intact. Parintele Ilarion Argatu a dat nenumarate sfaturi duhovnicesti, pentru a-i ajuta pe crestinii cuprinsi de duhuri necurate, boli, suferinte, necazuri, neputinte si altele. Iata in continuarea un sfat de-al sau daca suferi de insomnie noaptea – cauza si ce poti face.

Deci, daca dormi o ora seara ca apoi sa te trezesti si nu mai adormi decat pe la 3-4 dimineata, este de la vraji. Sau iti este somn toata ziua, dar in clipa cand te-ai culcat somnul a disparut si te chinuiesti toata noaptea vrand sa adormi. Adormi pe la 4 dimineata. Si diavolii lucreaza in ture: de zi, de seara, de noapte, de revarsatul zorilor. Diavolul care te-a chinuit toata noaptea in zori a plecat la raport. Da raportul la capetenia lor despre ceea ce a lucrat. De aceea adormi in zori dupa ce el pleaca. Cei care nu s-au spovedit si nu s-au impartasit de multa vreme patesc aceasta. Ei nu au langa ei ingeri care sa-i apere in timpul somnului.

Ce trebuie sa faci in cazul acesta? Te scoli si afumi cu tamaie, stropesti cu agheasma prin casa, te dai cu agheasma pe fata, zici rugaciuni, iti faci cruce, apoi te culci.

Apoi, faci spovedanie generala+ impartasanie. La spovedania generala se spun pacatele incepand de la 7 ani si pana in prezent. Faci rugaciuni + post negru vinerea pana la ora 24.

Rugaciuni de cerere: Alunga Doamne, de la robul tau (N) orice duh necurat, sa se duca pe pustiu, unde om nu locuieste si la mine sa nu se mai intoarca.

In timpul zilei: rugaciuni zilnic + Tatal nostru spus cat mai des ca sa ai legatura cu Dumnezeu prin rugaciuni.

Be the first to comment

Leave a Reply