Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale De ce dispretuim lucrurile care ne sunt cele mai folositoare?

De ce dispretuim lucrurile care ne sunt cele mai folositoare?

by admin
60 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

cerbOdata cerbul bea apa dintr-un lac si isi admira statura mareata ce se reflecta in apa. „Ah”, spuse el, „unde mai poti sa vezi asa coarne minunate! As vrea sa am picioare mai frumoase pentru a purta aceasta nobila coroana; ce pacat ca sunt atat de slabe si subtiri”.

In momentul acela se aproprie un vanator care trase cu arcul tintind cerbul. Cerbul o rupse la fuga si datorita picioarelor lui rapide in curand se facu nevazut; nefiind atent pe unde merge trecu pe sub niste copaci si coarnele i se prinsera in ramurile acestora, asa ca vanatorul il ajunse din urma. „Ai, ai”, striga cerbul, “adeseori dispretuim lucrurile care ne sunt cele mai folositoare”.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

ghizela 3 iunie 2010 - 22:19

de ignoranti…si apoi omul doar pe pielea lui invata.

ionuc 4 iunie 2010 - 10:14

Un intelept invata din pataniile altora
Un om normal invata din pataniile lui
Un prost nu invata nici din pataniile lui
(I.J. Maitreya)
De obicei apreciem valoarea reala a unui lucru abia dupa ce l-am pierdut.Putin sant aceea care stiu sa aprecieze un lucru la adevarata lui valoare.Acestea sant persoanele care au succes in viata.

creatza 16 iunie 2010 - 18:51

fiecare om nu pretuieste ce are.adica nu isi pretuieste calitatile si uita care ii sunt defectele,de fapt ar trebui sa invatam sa traim cu defectele si sa ne pretuim harurile date de dumnezeu de aceea suntem diferiti ca sa putem sa ne ajutam unii pe altii.

Leave a Comment