12 senzatii ciudate pe care oamenii le pot experimenta in toata lumea

Social Media

Multi oameni din toate categoriile de viata se plang in ultima perioada cu privire la tot felul de „simptome” bizare de care au parte, uneori, simtindu-se de parca si-au pierdut mintile. Acestea pot aparea si disparea timp de cateva saptamani, in functie de activitatea cosmica si solara si de disponibilitatea individuala a oamenilor pentru a trece la nivelul urmator de evolutie.

Iata o lista cu unele simptome de care au parte unii dintre noi:

1. Pofta de dulciuri. Cred ca multi dintre noi (si nu copii) simt uneori nevoia stridenta de a manca ceva dulce. Oare de ce?

2. Modele de alimentatie bizare. Pierderea poftei de mancare, pofte bruste care trec rapid si incapacitatea de a descoperi ceea ce vreti sa manancati.

3. Nevoia de somn in timpul zilei. Sunt unii care aproape ca atipesc la locul de munca sau pe strada, in timpul zilei, desi noptile nu sunt pierdute.

4. Presiune, durere si senzatii ciudate in jurul zona plexului solar.

5. Presiune, durere si senzatii in jurul capului – in special in zona de sus a capului.

6. Auzul de sunete ciudate. Oamenii au raportat tot felul de sunete metalice / mecanice care par a proveni din alta lume si, de asemenea, un zumzet care le aminteste de „sunetul sferelor”.

7. Sensibilitatea si constientizarea. Unii dintre noi simt ca senzatiile pe care le simt au crescut in ultima perioada.

8. Mirosul s-a intensificat. Simtul mirosului a devenit atat de puternic, incat unii dintre noi putem simti chiar si cele mai ciudate mirosuri de la departare.

9. Defectiuni tehnologice atunci cand ne apropiem de aparatura electronica / electrotehnica. Luminile palpaie, Internetul pare ca a luat-o razna, telefonul mobil isi pierde semnalul, calculatorul se defecteaza etc.

10. Senzatia ca parca traim in Matrix. Unii dintre noi simt ca parca s-ar afla intr-un film, iar tot ce se afla in jurul nostru pare a se derula pe un ecran.

11. Avem parte de conflicte intense si emotii care se suprapun. Acum ne vine sa radem, apoi plangem, apoi suntem suparati, etc.

12. Senzatii ciudate ale corpului. Aveti parte de frisoane bruste, de febra etc., care vin, dar si trec rapid.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply