Timpul se schimba si evenimente care trebuiau sa se intample nu mai au loc… De ce?

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ce sunt cronologiile si de ce unele evenimente prezise a se intampla pleaca fara ca ele sa se mai intample vreodata?

O cronologie este un punct in timp (si spatiu), care este relevant pentru aceasta planeta. De exemplu, o lista de inventii, in ordine cronologica, de la inceputul Revolutiei Industriale pana in prezent ar putea aparea sub forma unei cronologii.

Timpul este liniar si este relevant numai pentru aceasta planeta. O zi pe Pamant se calculeaza ca si cantitatea de timp necesara pentru ca planeta noastra sa se roteasca pe deplin in jurul axei sale. O zi pe Marte este similara, dar diferita, deoarece Marte are nevoie de aproximativ 28 de ore pentru a se invarti in jurul axei sale; asadar, timpul este relevant numai pentru aceasta planeta.

Exista 3 motive pentru care cronologiile se schimba:

1. Liberul arbitru  – Pamantul este una dintre putinele planete ale caror locuitori au vointa libera, acest lucru permitand oamenilor sa schimbe evenimente care erau iminente.

2. Noi ne controlam propriul nostru destin.

3. Realitatile paralele exista. Potrivit lui Dolores Cannon, fiecare decizie creeaza o realitate paralela. De exemplu, daca te-ai decis sa porti sosete albe in loc de sosete galbene, acest lucru creeaza o realitate paralela. Cu alte cuvinte, intr-o realitate paralela, ai ales sa porti sosete galbene si intr-un univers paralel diferit ai ales sa nu porti sosete. Fiecare optiune posibila este indeplinita in realitatile paralele si ceea se intampla in prezent este doar o versiune a realitatii.

Gandurile si intentiile tale joaca un rol major in realitatea ta si, prin urmare, vor afecta evenimentele ulterioare. Gandurile se manifesta mai repede decat oricand, iar oamenii sunt din ce in ce mai treji. Daca mai multi oameni sunt vigilenti, cronologia poate manifesta schimbari pozitive. Un bun exemplu este modul in care George W. Bush a incercat sa faca presiuni pentru ca SUA, Canada si Mexicul sa treaca la o noua moneda comuna, amero, insa acest lucru nu s-a mai intamplat.

Asadar, sta doar in puterea noastra sa alegem evenimentele pozitive.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply