O minunata tehnica de vindecare cu ajutorul lumanarilor

Puteti invoca mai multa lumina aprinzand lumanari. Privirea unei lumanari albe aprinse este un mod minunat de eficient de a va focaliza mintea asupra dorintelor si de a o tine departe de gandurile pline de teama. Priviti flacara, imaginati-va cele mai frumoase lucruri pe care vi le doriti si apoi spuneti: „Doamne, daruieste-mi asta sau ceva mai bun.” Chemati ingerii sa va ofere calauzire in munca voastra de vindecare si de manifestare.

Jackie Stevens, din Australia, se aseza in biserica si se ruga sa se vindece. Tot corpul o durea din cauza bolii, iar ea se ruga in tacere: „Doamne, si voi ingeri, cum as putea sa imi recapat energia, sa-mi continui drumul si sa ma simt puternica  si  sanatoasa?” Dupa cateva minute, a auzit o soapta clara in urechi, care ii spunea: „Priveste flacara lumanarii, trimite iubire si lumina, primeste iubire si lumina, binecuvanteaza si elibereaza”.

Jackie a urmat sfatul primit si s-a focalizat asupra luminii lumanarii. Ea povesteste: „Ma simteam de parca lumina crestea in mine. In timp ce trimiteam iubire catre lumanare, am simtit cum iubirea se aduna in mine. Atunci cand am binecuvantat si am lasat totul sa se duca, am simtit cum durerile si suferinta ma parasesc odata cu tensiunea pe care o simt in mod normal in umeri.”

9 Comments

Leave a Reply