O minunata tehnica de vindecare cu ajutorul lumanarilor

Social Media

Puteti invoca mai multa lumina aprinzand lumanari. Privirea unei lumanari albe aprinse este un mod minunat de eficient de a va focaliza mintea asupra dorintelor si de a o tine departe de gandurile pline de teama. Priviti flacara, imaginati-va cele mai frumoase lucruri pe care vi le doriti si apoi spuneti: „Doamne, daruieste-mi asta sau ceva mai bun.” Chemati ingerii sa va ofere calauzire in munca voastra de vindecare si de manifestare.

Jackie Stevens, din Australia, se aseza in biserica si se ruga sa se vindece. Tot corpul o durea din cauza bolii, iar ea se ruga in tacere: „Doamne, si voi ingeri, cum as putea sa imi recapat energia, sa-mi continui drumul si sa ma simt puternica  si  sanatoasa?” Dupa cateva minute, a auzit o soapta clara in urechi, care ii spunea: „Priveste flacara lumanarii, trimite iubire si lumina, primeste iubire si lumina, binecuvanteaza si elibereaza”.

Jackie a urmat sfatul primit si s-a focalizat asupra luminii lumanarii. Ea povesteste: „Ma simteam de parca lumina crestea in mine. In timp ce trimiteam iubire catre lumanare, am simtit cum iubirea se aduna in mine. Atunci cand am binecuvantat si am lasat totul sa se duca, am simtit cum durerile si suferinta ma parasesc odata cu tensiunea pe care o simt in mod normal in umeri.”


Social Media

9 Comments

  1. Cred ca este adevarat ,am incercat si eu sa folosesc lumanarile in rugaciunile mele pentru copii si in general ptr familie ,am gasit undeva Rugaciunea luminarilor aprinse si sint convinsa ca ajuta mult De fapt sa va spun ce mi s-a intimplat dupa prima faza a „ritualului” sa zic asa .dupa ce m-am culcat eram deci cu ochii inchisi si deodata am simtit(sa nu ma judecati prea aspru)ca in loc de creier aveam un bulgare de lumina si care incerca sa iasa prin ochi.Acum eu imi explic ca am stat prea mult in fata luminarilor ,ma rugam,dar…am mai facut si nu mi sa mai intimplat Nu stiu ce explicatie are acest fapt ,voi mai vedea ce se ma intimpla La multi ani tuturor

  2. Trebuie sa ai 40 de lumanari si spui pentru fiecare de 4 ori rugaciunea tatal nostru iar dupa ce ai terminat de spus de 160 de ori rostesti aceasta rugaciune.
    „Doamne, asa precum arde lumanarea mea de repede, luata din sfanta biserica, tot asa sa-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea. Doamne, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, in vite, in pasari, sa fiu ferit de accidente si de relele intamplari, eu si casa mea, familia si colaboratorii de la munca. Doamne, sa se departeze vrajmasii si sa se imblanzeasca, sa am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea. Doamne, fereste casa mea de ura si invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost. Doamne, fereste familia mea si sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii. Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta stramosilor, credinta crestinilor. Doamne, ocroteste pe parintii mei, pe fratii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Si lumineaza mintea si soarta copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata. Doamne, vegheaza si intareste tineretul si copiii celor de-un neam si o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si intelepteste si pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roaga respectivul.) Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugaciunile noastre! Doamne, ajuta-ne! Doamne, iarta-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ti mila de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

    pe langa asta cred ca mai e nevoie de credinta multa
    numai bine

Leave a Reply