Home Spiritualitate teoreticaDiscutii spirituale Sufletul este indestructibil si vesnic, oricat ar incerca oamenii de stiinta sa ne convinga ca asta ar fi o fabulatie…

Sufletul este indestructibil si vesnic, oricat ar incerca oamenii de stiinta sa ne convinga ca asta ar fi o fabulatie…

by admin
1812 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Sufletul este insasi esenta vietii, asa cum a fost creata de Dumnezeu. El este o entitate de energie a luminii, vie si indestructibila. Sufletul poate avea un corp material fizic, un corp eteric sau un corp astral sau poate sa existe numai ca spirit liber. Sufletul este expresia dragostei lui Dumnezeu, el contine insasi esenta lui Dumnezeu. Sufletul este forta ce sta in spatele a tot ce exista pe Pamant, este forta vietii tuturor creatiilor lui Dumnezeu. El este dotat cu inteligenta, optiuni si idealuri.

Constiinta sufletului are capacitatea de a atinge toata cunoasterea care exista in Creatie. Sufletul este cel ce ne da constiinta mintii si care face parte dintr-un camp mental universal, dintr-o minte universala. Trupul este numai un vehicul trecator pe care il foloseste sufletul. Nu trupul formeaza sufletul, sufletul formeaza trupul pe care il retine pentru a-l utiliza, numai prin suflet putem imagina ceea ce gandim, caci prin gand dumnezeiesc s-a creat lumea.

Dupa moarte, sufletul pleaca in planul astral pe o treapta corespunzatoare formelor de gandire pe care le-am trait pe Pamant; sufletele oamenilor care au trait la cele mai joase nivele de energie, obsedati de avere si de putere cu insusiri intens negative, sunt duse in planul astral cu energia cea mai densa, adica aproape de Pamant, prin liberul arbitru pe care l-au avut, ele singure si-au ales acest nivel de energie astrala. Sufletele care pe Pamant au avut o energie de lumina pot ascensiona in planurile inalte ale lumii invizibile din planul astral. Acesta este destinul sufletului oamenilor care se nasc in mod normal pe Pamant.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment