duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapieSucuri de legume putin cunoscute, dar incredibil de bune pentru sanatate (partea...

Sucuri de legume putin cunoscute, dar incredibil de bune pentru sanatate (partea 1): sucul de varza

Sucuri de legume putin cunoscute, dar incredibil de bune pentru sanatate (partea 1): sucul de varza

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

suc de varzaSucul de varza

• Ulcerele duodenale au reactionat aproape miraculos la sucul de varza.

• Cu o retinere, genereaza, frecvent, gaze (hidrogen sulfurat) in intestine, rezultate prin activarea (si dizolvarea) unor deseuri intestinale intrate in putrefactie. Aceasta reactie chimica, determinata de continutul de sulf, clor si iod, provoaca curatirea mucusului de pe membrana interioara a stomacului si canalului intestinal. Pentru atenuarea acestor neplacute efecte, se adauga sucului din varza cruda pe cel din morcov.

• Bautura rezultata e o excelenta sursa de vitamina C si un ajutor pretios in infectiile gingiei.

• Pentru o curatire mai serioasa e nevoie de o cura zilnica, de doua sau trei saptamani.

• S-a constatat ca, odata curatate, intestinele sunt capabile sa asimileze bine sucul de varza cruda; mai mult, e un ajutor valoros in cazurile unui exces adipos.

• De asemenea, a fost intrebuintat cu succes la combaterea constipatiilor, considerate ca o prima cauza nu doar a tulburarilor digestive, dar si a eruptiilor si eczemelor pielii.

• O precizare: adaugarea de sare la sucul de varza ii distruge vitamina C.

• Sucul din varza de Bruxelles, combinat cu acela de morcovi, fasole verde si salata verde, furnizeaza un «medicament» eficace pentru regenerarea insulinei, ajutand astfel functiile pancreatice si fiind foarte valoros in cazuri de diabet.

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.