luni, ianuarie 30, 2023
AcasăUncategorizedFurtunile solare se intampla acum - cum se manifesta asupra noastra?

Furtunile solare se intampla acum – cum se manifesta asupra noastra?

Furtunile solare se intampla acum – cum se manifesta asupra noastra?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In ultimele zile, mai multe furtuni solare, destul de mari, ne afecteaza si pe noi, pamantenii. De aceea, in zilele acestea si care vor urma de acum inainte, veti manifesta o serie de simptome care nu sunt chiar pozitive. Insa, daca nu va stiti cu nicio boala si aveti parte de aceste simptome, atunci nu ar trebui sa va ingrijorati, de vina sunt furtunile solare… Bineinteles, nu toti oamenii sunt afectati, ci doar unii mai sensibili la factorii din exterior.

Asadar, cu ce v-ati putea confrunta in perioada acesta? Cu urmatoarele lucruri:
* Anxietate inexplicabila, nervozitate excesiva, manie, nerabdare, iritabilitate, tristete;
* Oboseala, dificultate in a adormi, cosmaruri si vise vii;
* Intuitie crescuta, sensibilitate mai mare, vedere interioara mai clara, sentiment crescut de „deja vu”.

De asemenea, s-ar putea sa avem parte si de dificultati la nivel de electronica, tehnologie si de telecomunicatii. Nu e intamplator ca, ieri, 13 martie 2019, Facebook-ul a cazut cam peste tot in lume…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment