Home Uncategorized Furtunile solare se intampla acum – cum se manifesta asupra noastra?

Furtunile solare se intampla acum – cum se manifesta asupra noastra?

by admin
114 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

In ultimele zile, mai multe furtuni solare, destul de mari, ne afecteaza si pe noi, pamantenii. De aceea, in zilele acestea si care vor urma de acum inainte, veti manifesta o serie de simptome care nu sunt chiar pozitive. Insa, daca nu va stiti cu nicio boala si aveti parte de aceste simptome, atunci nu ar trebui sa va ingrijorati, de vina sunt furtunile solare… Bineinteles, nu toti oamenii sunt afectati, ci doar unii mai sensibili la factorii din exterior.

Asadar, cu ce v-ati putea confrunta in perioada acesta? Cu urmatoarele lucruri:
* Anxietate inexplicabila, nervozitate excesiva, manie, nerabdare, iritabilitate, tristete;
* Oboseala, dificultate in a adormi, cosmaruri si vise vii;
* Intuitie crescuta, sensibilitate mai mare, vedere interioara mai clara, sentiment crescut de “deja vu”.

De asemenea, s-ar putea sa avem parte si de dificultati la nivel de electronica, tehnologie si de telecomunicatii. Nu e intamplator ca, ieri, 13 martie 2019, Facebook-ul a cazut cam peste tot in lume…

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Mika 14 martie 2019 - 15:57

În mod sigur de asta a căzut Facebook-ul! Cum se face că numai ăsta a… căzut (la alţii, poate, că la mine nu). O fi mai sensibilă facebuceala!

Leave a Comment