Lucruri incredibile care vi se intampla atunci cand renuntati la zahar si dulciuri

In primul rand, trebuie sa stiti un lucru: zaharul nu este rau in sine. El apare, in mod natural, in numeroase alimente, inclusiv in fructe si lapte. De aceea, nu mai e nevoie de zaharul sintetic pe care il folosim in alimente. De fapt, veti observa numeroase lucruri pozitive care vi se intampla atunci cand va decideti sa renuntati la zaharul sintetic.

Iata ce lucruri veti observa:

1. Vi se va imbunati energia

In mod ironic, multi dintre noi au tendinta de a consuma bauturi cu zahar, asa-numitele bauturi energizante si bauturi care contin cofeina, atunci cand suntem obositi. Cu toate acestea, vom avea un nivel mai ridicat de energie in mod natural daca renuntam la zahar. Cu alte cuvinte, tot ceea ce zaharul blocheaza e capacitatea organismului nostru de a pastra rezervele noastre de energie la niveluri maxime.

2. Greutatea voastra se va stabiliza

Zaharul va face sa doriti mai mult zahar; de exemplu, zaharul este continut in dulciuri, iar dulciurile se stie ca ingrasa mult. De aceea, zaharul creeaza un fel de dependenta care va va face sa pierdeti controlul asupra greutatii corpului dvs. Insa, daca veti face o dezintoxicare de zahar, nu veti mai simti foamea, iar trupul incepe sa piarda din greutate.

3. Intestinul si colonul dvs vor lucra mai eficient

Atunci cand eliminati zaharul din alimentatie, acest lucru permite intestinelor si colonului sa lucreze mult mai bine. S-ar putea chiar sa va duceti la baie mult mai des, insa acest lucru este ceva bun. Inseamna ca totul revine la o rutina normala.

4. Pielea voastra va arata mult mai sanatoasa

N-ati observat ca acneea dispare si apare in ciuda tuturor cremelor si unguentelor pe care le utilizati? E din cauza zaharului; multi oameni au raportat faptul ca pielea lor arata mai sanatoasa dupa ce ei se opresc in a mai consuma zahar.

Sunteti gata pentru o detoxifiere adevarata in viata voastra?

Be the first to comment

Leave a Reply