„Mana din iad” a unei calugarite moarte poate provoca stigmate in randul celor vii!

Social Media

calugarita din iadO calugarita fu detasata la alta manastire. Inainte de plecare, stareta, foarte bolnava de un cancer la stomac, simtind ca i se apropie sfarsitul, i-a cerut calugaritei trimise in detasare sa-i promita ca o sa se roage pentru ea. Si aceasta i-a promis. Bolnava muri foarte curand.

Mai multe saptamani dupa aceea, calugarita respectiva le ajuta pe cele care spalau rufe si avea manecile ridicate pana la cot. A fost rugata sa se duca sa aduca niste bere din pivnita. Acolo, nefiind prea atenta la ce e in preajma sa, a vazut alaturi o alta calugarita, dar n-a luat-o in seama, cand, deodata, a recunoscut in ea pe stareta moarta de cateva saptamani. Aparitia s-a apropiat de calugarita si, strangand-o foarte puternic de bratul gol, ceea ce i-a provocat o violenta durere, i-a spus: Roaga-te, caci sufar…

Toate acestea s-au petrecut intr-o clipa si biata calugarita, ingrozita, a urcat cat a putut de repede treptele pivnitei si ajunsa in curte, a cazut, mai mult moarta decat vie, pe o banca apropiata.

Calugaritele care spalau rufe vazand ca ea nu se mai intoarce, au pornit s-o caute. Au gasit-o pe banca, atat de emotionata incat abia a putut sa le spuna ce s-a intamplat si apoi le-a aratat bratul. Spre stupefactia persoanelor prezente, pe brat erau imprimate cinci semne rosii, cum sunt cele provocate de arsuri; patru de o parte si al cincelea, mai larg, mai profund, de cealalta parte a bratului, pe locul degetului mare al defunctei, ca si cum o mana de fier inrosita in foc, ar fi apucat-o de brat pe sarmana calugarita. Pe partile inrosite nu au intarziat sa se formeze basici.

A fost chemat un doctor care sa-i dea ingrijirile necesare calugaritei. Dupa ce a fotografiat mana cu semnele arsurilor, el a indicat ce trebuie facut pentru ca ranile sa se vindece. Vindecarea s-a produs, lasand totusi 5 cicatrici care erau dovada realitatii accidentului. Adevarul marturiilor persoanelor care au fost de fata nu poate fi pusa la indoiala. Viziunea calugaritei a fost subiectiva? Insa semnele de pe mana n-au fost decat prea obiective, dovedindu-se pe deplin reale!


Social Media

9 Comments

  1. ,,După ce a fotografiat mâna cu semnele arsurilor,el a indicat ce trebuie făcut”. Tu ai spus asta Lovendal. Nu știu ce înțeleg alții,dar eu una mă asteptam să văd si o poză cu arsurile. Atâta timp cât ai dat de înțeles ca există o poză pe care totuși nu o postezi,articolul nu prezintă credibilitate. Iți ador siteul,dar povestea asta trebuia mai bine documentată.

Leave a Reply