Home Paranormal-ConspiratiiParanormal “Mana din iad” a unei calugarite moarte poate provoca stigmate in randul celor vii!

“Mana din iad” a unei calugarite moarte poate provoca stigmate in randul celor vii!

by admin
180 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

calugarita din iadO calugarita fu detasata la alta manastire. Inainte de plecare, stareta, foarte bolnava de un cancer la stomac, simtind ca i se apropie sfarsitul, i-a cerut calugaritei trimise in detasare sa-i promita ca o sa se roage pentru ea. Si aceasta i-a promis. Bolnava muri foarte curand.

Mai multe saptamani dupa aceea, calugarita respectiva le ajuta pe cele care spalau rufe si avea manecile ridicate pana la cot. A fost rugata sa se duca sa aduca niste bere din pivnita. Acolo, nefiind prea atenta la ce e in preajma sa, a vazut alaturi o alta calugarita, dar n-a luat-o in seama, cand, deodata, a recunoscut in ea pe stareta moarta de cateva saptamani. Aparitia s-a apropiat de calugarita si, strangand-o foarte puternic de bratul gol, ceea ce i-a provocat o violenta durere, i-a spus: Roaga-te, caci sufar…

Toate acestea s-au petrecut intr-o clipa si biata calugarita, ingrozita, a urcat cat a putut de repede treptele pivnitei si ajunsa in curte, a cazut, mai mult moarta decat vie, pe o banca apropiata.

Calugaritele care spalau rufe vazand ca ea nu se mai intoarce, au pornit s-o caute. Au gasit-o pe banca, atat de emotionata incat abia a putut sa le spuna ce s-a intamplat si apoi le-a aratat bratul. Spre stupefactia persoanelor prezente, pe brat erau imprimate cinci semne rosii, cum sunt cele provocate de arsuri; patru de o parte si al cincelea, mai larg, mai profund, de cealalta parte a bratului, pe locul degetului mare al defunctei, ca si cum o mana de fier inrosita in foc, ar fi apucat-o de brat pe sarmana calugarita. Pe partile inrosite nu au intarziat sa se formeze basici.

A fost chemat un doctor care sa-i dea ingrijirile necesare calugaritei. Dupa ce a fotografiat mana cu semnele arsurilor, el a indicat ce trebuie facut pentru ca ranile sa se vindece. Vindecarea s-a produs, lasand totusi 5 cicatrici care erau dovada realitatii accidentului. Adevarul marturiilor persoanelor care au fost de fata nu poate fi pusa la indoiala. Viziunea calugaritei a fost subiectiva? Insa semnele de pe mana n-au fost decat prea obiective, dovedindu-se pe deplin reale!

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

9 comments

El Condor 10 noiembrie 2013 - 23:51

Si cand s-a intamplat asta ? Inainte sau dupa declaratiile a mii de persoane despre extraterestri si OZN -uri ?

LEONIDAS 11 noiembrie 2013 - 0:14

DA CAYCE SPUNE CA E BINE SA NE RUGAM PT. SUFLETELE CELOR MORTI CA ASTA II AJUTA F. MULT, NU E CEVA IESIT DIN COMUN CA INTR-O MANASTIRE, UN LOC SFANT SA COMUNICE UN SPIRIT CU O CALUGARITA, ASTA SA INTAMPLAT CEL MAI DES IN ISTORIE..

alexT 11 noiembrie 2013 - 11:12

Ala nu era dracul ? Daca tot a lasat foc si arsuri si etc . Dracu i-a multe forme.

sorin 11 noiembrie 2013 - 11:36

Da si eu zic la fel ca era un demon .

no1alive 11 noiembrie 2013 - 12:38

poate era un demon incercand sa se caiasca…

Mm 11 noiembrie 2013 - 19:12

,,După ce a fotografiat mâna cu semnele arsurilor,el a indicat ce trebuie făcut”. Tu ai spus asta Lovendal. Nu știu ce înțeleg alții,dar eu una mă asteptam să văd si o poză cu arsurile. Atâta timp cât ai dat de înțeles ca există o poză pe care totuși nu o postezi,articolul nu prezintă credibilitate. Iți ador siteul,dar povestea asta trebuia mai bine documentată.

Andrei Criptic 23 noiembrie 2013 - 15:40

INTERESANT

daniel 26 noiembrie 2013 - 20:13

spunei calugaritei sa se pocaiasca si sa faca lucruri demne si vrednice de inparatia lui dumnezeu si nuva avea probleme daca nu va cadea mai rau

mishulescu 7 februarie 2016 - 9:46

El Condor,nu fii obraznic . 🙂

Leave a Comment