“Mana din iad” a unei calugarite moarte poate provoca stigmate in randul celor vii!

Social Media
  •  
  •  
  •  

calugarita din iadO calugarita fu detasata la alta manastire. Inainte de plecare, stareta, foarte bolnava de un cancer la stomac, simtind ca i se apropie sfarsitul, i-a cerut calugaritei trimise in detasare sa-i promita ca o sa se roage pentru ea. Si aceasta i-a promis. Bolnava muri foarte curand.

Mai multe saptamani dupa aceea, calugarita respectiva le ajuta pe cele care spalau rufe si avea manecile ridicate pana la cot. A fost rugata sa se duca sa aduca niste bere din pivnita. Acolo, nefiind prea atenta la ce e in preajma sa, a vazut alaturi o alta calugarita, dar n-a luat-o in seama, cand, deodata, a recunoscut in ea pe stareta moarta de cateva saptamani. Aparitia s-a apropiat de calugarita si, strangand-o foarte puternic de bratul gol, ceea ce i-a provocat o violenta durere, i-a spus: Roaga-te, caci sufar…

Toate acestea s-au petrecut intr-o clipa si biata calugarita, ingrozita, a urcat cat a putut de repede treptele pivnitei si ajunsa in curte, a cazut, mai mult moarta decat vie, pe o banca apropiata.

Calugaritele care spalau rufe vazand ca ea nu se mai intoarce, au pornit s-o caute. Au gasit-o pe banca, atat de emotionata incat abia a putut sa le spuna ce s-a intamplat si apoi le-a aratat bratul. Spre stupefactia persoanelor prezente, pe brat erau imprimate cinci semne rosii, cum sunt cele provocate de arsuri; patru de o parte si al cincelea, mai larg, mai profund, de cealalta parte a bratului, pe locul degetului mare al defunctei, ca si cum o mana de fier inrosita in foc, ar fi apucat-o de brat pe sarmana calugarita. Pe partile inrosite nu au intarziat sa se formeze basici.

A fost chemat un doctor care sa-i dea ingrijirile necesare calugaritei. Dupa ce a fotografiat mana cu semnele arsurilor, el a indicat ce trebuie facut pentru ca ranile sa se vindece. Vindecarea s-a produs, lasand totusi 5 cicatrici care erau dovada realitatii accidentului. Adevarul marturiilor persoanelor care au fost de fata nu poate fi pusa la indoiala. Viziunea calugaritei a fost subiectiva? Insa semnele de pe mana n-au fost decat prea obiective, dovedindu-se pe deplin reale!

9 comentarii la „“Mana din iad” a unei calugarite moarte poate provoca stigmate in randul celor vii!”

  1. ,,După ce a fotografiat mâna cu semnele arsurilor,el a indicat ce trebuie făcut”. Tu ai spus asta Lovendal. Nu știu ce înțeleg alții,dar eu una mă asteptam să văd si o poză cu arsurile. Atâta timp cât ai dat de înțeles ca există o poză pe care totuși nu o postezi,articolul nu prezintă credibilitate. Iți ador siteul,dar povestea asta trebuia mai bine documentată.

Lasă un comentariu