marți, octombrie 4, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiConspiratii si secreteEnigma craniilor de cristal ale lumii, realizate de civilizatii umane avansate

Enigma craniilor de cristal ale lumii, realizate de civilizatii umane avansate

Enigma craniilor de cristal ale lumii, realizate de civilizatii umane avansate

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Un craniu de cristal este un craniu de forma umana, realizat din diferite tipuri de cristal de cuart. Craniile de cristal despre care vom vorbi in acest articol sunt acele cranii vechi care au aproximativ marimea propriului nostru craniu si care au fost descoperite printre ruinele antice.

De ce se foloseste cristalul de cuart?

Pare sa existe un motiv special pentru care cristalul de cuart a fost ales drept material al craniilor. Intr-adevar, nu este o substanta usor de taiat sau de modelat intr-o forma. Iar daca sculptorul nu este atent, o taietura nepotrivita poate distruge cristalul. Probabil a fost ales cuartul prin recunoasterea unor alte proprietati fizice puternice care, pe rand, ajuta la catalizarea constiintei de sine. Astazi, una din utilizarile predominante ale cristalelor de cuart este la dispozitivele si aparatele electronice moderne. De fapt, la industria computerelor se adauga progresele majore din industriile video, film şi audio, care utilizeaza amplificarea si abilitatile rezonatoare stabile ale cuartului. In mod similar, cuartul poate lucra cu sistemul energetic al corpului uman, pentru a amplifica capacitatile de vindecare ale cuiva sau pentru a extinde constienta psihica. Aceasta energie subtila este pusa in evidenta prin fotografia Kirlian, care inregistreaza energia electromagnetica ce emana de la fiintele vii.

Exista chiar relatari despre unele asa-numite triburi primitive din Africa şi Australia, care utilizeaza astazi cristalele în mod similar pentru vindecarea şi diagnosticarea bolilor. Chiar şi asa, exista inca o mare controversa în jurul efectelor benefice ale cristalului de cuart asupra corpului uman, caci majoritatea oamenilor de stiinta şi medicilor nu sunt de acord cu vindecatorii orientati holistic, spiritual. Astazi se scriu numeroase carti despre cristale şi capacitatea lor de a fi programate de mintea umana. Aceasta programare poate include un intreg domeniu de afirmatii, cum ar fi imbunatatirea conditiilor de viata, cresterea prosperitatii, a claritatii mintii, a pacii si a armoniei in lume. In sfarsit, cristalul de cuart are abilitatea de a inregistra nu numai ganduri si energii, ci si impresii vizuale.

Cranii de cristal cunoscute

Multi oameni cred ca exista un singur craniu de cristal, faimosul craniu Mitchell-Hedges. In mass-media s-au publicat de multe ori fotografii ale lui. Este singurul craniu de cristal cunoscut care nu este detinut de un muzeu sau de un colectionar particular. Posesorii (mai intai faimosul explorator F. A. Mitchell-Hedges, si ulterior, fiica sa adoptiva, Anna) au permis cercetarea stiintifica a craniului, precum si expunerea lui publica. Persoanele particulare au avut posibilitatea sa fixeze o intalnire cu Anna Mitchell-Hedges pentru a vedea craniul în casa ei. Alta cauza a faimei sale, consta in faptul ca este o replica foarte fidela a unui craniu uman; are chiar mandibula detasabila. Desi exista puncte delicate de discutie în legatura cu acest fapt in interiorul comunitatii crescande de cercetare a craniilor de cristal, Craniul Mitchell-Hedges este o lucrare de arta incredibila, pe care nici unul dintre sculptorii moderni nu a fost în stare sa o imite.

Mai exista doua cranii aztece, care apartin Muzeului Britanic al Omului din Londra si Muzeului Trocadero din Paris. Amandoua craniile sunt transparente, dar nu au nici claritatea cristalului Mitchell-Hedges, nici compatibilitatea de marime si forma cu craniul uman.

Craniul de ametist şi Craniul mayas. Craniul mayas a primit acest nume pe baza cercetarilor extensive ale lui F. R. Nocerino timp de 4 luni în perioada 1979/1980. Aceste doua cranii au fost aduse in SUA din Mexic. Nici ele nu sunt la fel de clare sau precise cum este Craniul Mitchell-Hedges.

Craniul „Sangele lui Hristos” – tot acelasi cercetator Nocerino, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, a avut o scurta ocazie de a vedea in Franta acest craniu, proprietatea unei societati secrete.

La ce se foloseau craniile de cristal?

Initial, craniile de cristal aveau un scop benefic sau constructiv pentru civilizatiile care le creasera si le utilizau. Dupa sute sau mii de ani, adevaratul tel al craniilor a fost pierdut si au inceput a fi intrebuintate pentru exercitarea puterii asupra maselor. Craniile de cristal nu pot fi datate, deoarece metoda curenta de datare a timpului utilizand testarea cu C-14, nu este eficienta pentru materiale strict anorganice.

O cercetare asupra craniului Mitchell-Hedges

In octombrie 1970, craniul Mitchell-Hedges a fost dus la firma Hewlett-Packard din Santa Clara, California, pentru analize stiintifice extinse. Hewlett-Packard are unul dintre cele mai sofisticate laboratoare de cercetare a cristalului. In urma testelor lor, craniul s-a dovedit a avea un complicat mecanism interior de prisme si lentile care ar refracta si reflecta lumina proiectata asupra craniului de cristal în anumite feluri. Acest sistem de lentile demonstreaza o competenta tehnica ce doar de curand a fost realizata (acest craniu a fost gasit în 1924, cand nu existau nici computere, nici lasere). Proiectand lumina polarizata asupra craniului in timp ce era imbaiat intr-o solutie de benzil-alcool, cercetatorii au descoperit ca indiferent cine sculptase sau realizase craniul, neglijase complet axa naturala a cristalului insusi (cristalul ar fi trebuit sa se sfarame). Un alt detaliu era acela ca, indiferent la ce temperatura supuneau cercetatorii craniul Mitchell-Hedges, acesta ramanea intotdeauna la 21,1° C. Toate aceste descoperiri erau atat de uimitoare, incat unul dintre cristalografii de la Hewlett-Packard a fost citat spunand: „Blestematul asta de lucru, pur şi simplu nici nu ar trebui sa existe!”

Imaginile holografice din interiorul craniilor de cristal

Un alt fenomen corelat cu craniile de cristal este abilitatea lor de a proiecta imagini holografice chiar inlauntrul craniului. Aceste imagini pot fi vazute de multi cu ochii lor fizici. Mai multi participanti au relatat ca vad imagini în diapozitivele cu cranii care erau proiectate, craniul schimbandu-si vizibil forma si culoarea.

De zeci de ani, informatiile despre craniile de cristal au fost pastrate cu multa discretie, la fel ca majoritatea cunostintelor despre cristale şi puterea pietrelor. Dar, ele au o putere nebanuita…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.