vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeSemnificatiile spirituale si ezoterice ale durerilor de cap

Semnificatiile spirituale si ezoterice ale durerilor de cap

Semnificatiile spirituale si ezoterice ale durerilor de cap

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

O durere de cap indica intotdeauna o separare fata de ceva, de obicei, fata de Adevar, Esential, Suflet Divin. Cu cat este mai mare durerea, cu atat este mai important acel ceva. Louise Hay sugereaza ca durerile de cap indica frica fata de Sine.

In medicina chinezeasca exista mai multe tipuri diferite de dureri de cap, in functie de locatia durerii.

Durerea localizata in varful capului. Partea superioara a capului este asociata cu Universul sau Dumnezeu. Durerea in varful capului este asociata cu separarea de Dumnezeu. Aceasta durere este, de asemenea, asociata cu sistemul urinar, semnificand frica.

Durerea localizata pe frunte. Fruntea este asociata cu cel de-al 3-lea ochi, atat in ​​teoria chakrelor, cat si in teoria medicala traditionala chineza. Cel de-al 3-lea ochi este asociat cu introspectia si propria iluminare interioara. Durerea localizata pe frunte este asociata cu separarea de propria fiinta interioara.

Durerea localizata in partile laterale ale capului. Aceasta durere este asociata cu lipsa curajului de confruntare cu lumea exterioara. Implicarea ochilor in migrene indica nu numai refuzul de a privi afara, ci si de a privi in interior.

Durerea localizata in zona occipitala. Partea din spate a capului reprezinta trecutul. Unii spun ca, de asemenea, aceasta este o zona de spiritualitate. Durerea lcalizata aici reprezinta ceva din trecutul vostru, ceva de nu puteti ierta.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.