Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Sapte ipoteze privind existenta OZN-urilor

Sapte ipoteze privind existenta OZN-urilor

by admin
17 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

ozn13Fenomenul OZN este unulatat de controversat, incat s-au emis foarte multe ipoteze, unele din ele fiind chiar mai fanteziste decat altele. in acest articol, am incercat o grupare a acestora in 7 ipoteze, care acopera toata gama existentei sau inexistentei fenomenului OZN. Iata care sunt cele 7 ipoteze:

1) Toata povestea este o farsa.

Nimeni nu s-a intilnit cu nimic si toate rapoartele care circula prin lume nu sunt reale. Toate cazurile relatate de-a lungul secolelor au fost stimulate de imaginatie. Nu a existat nimic care sa le justifice. Sau, au fost in mod intentionat inventate de oameni pentru a pacali. Este o farsa, o plasmuire.Totusi, de unde le-a venit ideea? Aceasta teorie este eliminata imediat de faptul ca oameni de stiinta reputabili cat si oameni simpli din toata lumea au experimentat acelasi fenomen si in orice experiment inchis aceasta constituie o realitate care nu poate fi negata. Deci, nu este farsa.

2) Este un fenomen natural.

De fulgere globulare, plasma, sau poate de baloane meteorologice, pasari, sau inversiuni de temperatura. Dupa ce folosim toate aceste explicatii pentru a nega fenomenul, nu putem explica cele mai mult de 2.000 de observatii facute de piloti si de oameni care cunosc cerul si tot ce zboara prin aer. Toti marturisesc acelasi lucru: fenomenul reprezinta o realitate! Asadar, nu este doar un fenomen natural, ci este mai mult decat natural. inseamna mai mult decat atat. Este ori extraterestru, ori supranatural.

3) Este un fenomen interplanetar.

De undeva din sistemul nostru solar suntem vizitati. De pe Marte, Venus, Jupiter, Saturn, de undeva, “ei“ ne viziteaza. Poate in partea intunecata a Lunii se afla una din bazele lor. Aceasta teorie este infirmata de faptul ca telescoape gigantice din intreaga lume, printr-o monitorizare de 24 din 24 de ore a cerului, nu au reusit sa ofere nici o dovada a unor astronave sau a altor obiecte care sa calatoreasca intre planete fie din sistemul nostru solar sau dintr-o alta galaxie. Daca existau, acestea puteau fi observate foarte usor! Cu siguranta ar fi putut fi observate in jurul Lunii care este la o distanta de numai 238.000 de mile. Astfel OZN-urile nu sunt de provenienta interplanetara. Nu sunt de origine din propriul nostru sistem solar, asa cum il cunoastem in clipa de fata.

4) Au o provienenta intergalactica.

Adica, vin dintr-un alt sistem solar. Avem de-a face cu fiinte dintr-un alt sistem solar care ne viziteaza la fel cum noi am vizita o alta lume daca am avea posibilitatea sa o facem. Actualmente trimitem sonde spatiale spre alte planete si se vorbeste de trimiterea de nave cu echipaj pentru a explora alte planete. Atunci, si noi am urma acelasi proces si metodologie de culegere a mostrelor de sol, mostrelor de plante si chiar de examinare a fiintelor, daca am avea sansa, la fel cum ne indica fenomenul ce se petrece pe pamant ca cineva a facut-o sau poate o face inca, cu noi. Astfel, fenomen intergalactic, ce provine din spatiul extraterestru, vrand nevrand trebuie sa ramana o optiune posibila. Dar ce ne facem cu lipsa de dovezi si cu timpul care trece fara sa gasim raspunsul. Ca fiinte ce au o scurta existenta ne asteptam la un raspuns in timp ce ne aflam inca in viata. Acesta intarzie sa apara, fie pentru ca in spatiul intergalactic nu exista unul, fie pentru ca ne este ascuns intentionat de cineva care nu doreste ca noi oamenii sa-l cunoastem. Urat din partea “respectivului“ !?

5) Fenomenul OZN provine de la o civilizatie necunoscuta de pe planeta noastra.

Planeta noastra nu a fost explorata inca in intregime. Exista parti ale ei pe care nu le cunoastem bine. Exista posibilitatea ca o alta civilizatie sa existe, civilizatie care a avut remarcabilul bun simt de a nu face nici un contact cu noi! Ca prin urmare, aceasta ar fi fost ferita de razboaie si de multe din viciile care ne sint proprii noua. Aceasta este o teorie care a fost avansata de unii savanti, dar trebuie sa recunoastem ca nu exista nicio dovada care sa o sprijine. Unele OZN-uri se spune ca au fost vazute intrand in apa, indeosebi in jurul Triunghiului Bermudelor, numit si “Triunghiul Diavolului”, insa nu poate fi adusa nicio dovada. Acelasi fenomen s-a remarcat si in California. Dar, in ciuda legendelor, nu exista nicio dovada a existentei unei civilizatii aflate sub crusta planetei noastre sau in jurul continentelor noastre, despre care noi sa nu avem vreo idee. Ceea mai buna dovada stiintifica ne spune ca asa ceva nu este adevarat.

6) Este o arma secreta a unei natiuni de pe Pamant.

Construita de fosta Uniune Sovietica sau de Statele Unite si acum fiecare pastreaza tacerea. Sper foarte mult sa fie a noastra!! Daca era a noastra, atunci chiar din 1952 eram inventatorii si posesorii unei aeronave ce calatorea cu o viteza de peste 7.000 de mile pe ora ! Ganditi-va la toti banii pe care i-am fi economisit in programele spatiale! Unul dintre aceste obiecte putea sa ajunga de la Pamant la Luna foarte rapid. Progresele pe care le-am fi realizat ar fi fost inimaginabile! Daca era a lor, rusii ar fi ajuns acolo primii sau americanii ar fi fost de mult acolo. Asadar nu este o “arma secreta” a cuiva despre care sa avem cunostinta. As indrazni totusi sa spun ca atat Pentagonul cat Kremlinul ar fi vrut sa o posede ca “arma lor secreta”, procurand-o cat mai repede posibil!

7) Provin din alta dimensiune.

In primul rind, Biblia este cea care vorbeste autoritar despre existenta unor fiinte de acest fel. Ea ii avertizeaza pe oameni de existenta unor creaturi spirituale si puternice, care nu sunt supuse limitarilor lumii noastre tridimensionale (timp – spatiu – materie), ele putandu-se misca in voie prin spatiul cosmic sau atmosfera terestra. Mai multe versete ale ei ne vorbesc despre manifestarea din zilele din urma a Satanei si a ingerilor sai care se va face prin “tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase si cu toate amagirile nelegiuirii” (2 Tes.2:9,10). De asemenea, ca “vor fi aratari inspaimintatoare si semne mari in cer” (Luca 21:11).

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

maxym 25 noiembrie 2010 - 18:29

ami poate raspunde si mie la ce grad a anaintat stinta? si chiar credeti ca avionul acel clasic nu ar fi putut sa aiba asa urmas?e totusi un mijloc de a te deplasa prin aer si ozn nu? de exemplu n tv cum al stim noi prin 1990? un tv de 2000 si un asa zi tv de 2010?cate modificari? sau la asa zisele masini care sunt aproape de a fi conduse prin asa zisa puterea minti?si etc sunt mi de evolutii care noi nu ne imaginam anca si asa si cu acel ozn la fel este eu zic ca asta este roada stintei de astazi lume

Leave a Comment