Sa evoluam spiritual cu ajutorul unui curs minunat!

Social Media

ruga ingerilorDoamna Daniela-Lucia Nistor a fost mereu atrasa de intelegerea procesului de vindecare, a participat la multe cursuri de profil si a efectuat studii individuale extensive in acest scop. In prezent efectuiaza comunicari, evaluari personale si tratamente spirituale prin channeling, meditatie si rugaciune, dupa ce perceptia sa a fost schimbata de contactul cu Divinitatea, in urma unui pelerinaj intr-un loc sfant, in anul 2004.

In luna octombrie 2009, dumneaei se va afla la Bucuresti pentru sustinerea mai multor seminarii de evolutie personala: „Seminar de vindecare prin iertare”, „Seminar de evolutie spirituala si conectare la protectorii divini”, „Seminar de manifestare a succesului si a abundentei” si „Seminar de vindecare a iubirii si atragere a partenerului dorit”. Date suplimentare puteti gasi la adresa urmatoare: mesajulluminii.ro .

Doamna Daniela-Lucia Nistor a avut amabilitatea de a ne raspunde unui interviu in legatura cu activitatea dumneaei, interviu pe care ne bucuram sa vi-l putem prezenta in continuare:


1) D-na Daniela-Lucia Nistor, mai intai va multumim pentru amabilitatea de a acorda un interviu site-ului Almeea.com. Spuneti-ne, cum a aparut in viata dvs. darul acesta de a face channeling?

Va multumesc si eu pentru oportunitatea de a discuta cu dvs. despre munca mea si a o face astfel cunoscuta publicului care acceseaza siteul dvs.

Copil fiind primeam mesaje de la spiritele mortilor, care imi cereau indrumare sau vroiau sa transmita ceva celor dragi; desigur pe atunci mi se parea totul natural si chiar credeam ca toata lumea primeste astfel de mesaje.

Darul de a primi mesaje divine mi-a fost deschis insa cu adevarat de catre Fecioara Maria intr-un pelerinaj la Medugorje, cand am avut o viziune foarte puternica a dansei si instantaneu am inceput sa primesc mesaje divine.

2) Ati spus ca primiti frecvent mesaje divine. Care sunt entitatile cu care comunicati si cum va simtiti in momentul in care receptionati aceste mesaje?

Primesc mesaje spirituale de la Fecioara Maria, Domnul Iisus, Tatal Creator, ingeri, sfinti si arhangheli si am publicat doua carti cu mesaje spirituale “MesajulLuminii pentru Romani” si “Pelerinaj la Compostela”.

Comunic deasemeni ocazional cu maestri spirituali si cu spiritele stramosilor nostri.

Energia este  diferita in functie de entitatea cu care comunic, iar sentimentele pe care le am sunt extindere spirituala, bucurie, iubire si pace interioara.

3) De cand v-a venit ideea de a oferi oamenilor cursuri si meditatii?

Tin cursuri spirituale de trei ani de zile, la indemnul si insistentele unei organizatoare de seminarii din Romania. Desi am fost in acel moment neincrezatoare si reticenta in a urma aceasta cale, informatiile pentru seminarii mi-au fost transmise rapid prin channeling si au constat din subiecte importante pentru oameni si evolutia lor in acel moment.

In urma cu un an de zile am inceput sa tin meditatii lunare de grup prin intermediul internetului pentru deschidere de portaluri energetice cu ajutorul maestrilor. Am tinut si  alte meditatii care mi-au fost cerute in zile si cu teme speciale: meditatii de pace, de schimbare, de celebrare a noului an, de celebrare a Pastelui, a zilei Sfintei Maria si altele.

4) In ce constau cursurile dvs.?

Cursurile mele cuprind exercitii de constientizare a blocajelor, eliberari a programelor si a emotiilor limitative si meditatii spirituale de curatare si crestere energetica si intelegere a lucrurilor din punct de vedere superior cu ajutorul Sinelui divin si a protectorilor divini.

5) Ce beneficii obtin oamenii in urma participarii la aceste cursuri?

Beneficiile acestor cursuri sunt clarificarea, vindecarea si eliberarea blocajelor, insusirea unei perspective superioare a situatiei personale de viata si infuzia cu iubire si compasiune divina care da speranta si ne ajuta sa facem schimbarile necesare in vietile noastre.

6) Pot ajuta aceste cursuri la evolutia spirituala a fiecarui individ?

Contactul cu energiile de frecventa inalta si cu informatiile adecvate deschid persoana spre alte nivele de constiinta si fac posibile noi realitati in viata noastra si in Universul in care traim.

7) Exista cursuri si metode prin care un individ poate obtine succes si pe plan material si profesional?

Lumea in care traim este o lume energetica in care intentia constienta sau inconstienta creaza realitatea vietii noastre.

Avem acces la manifestarea a tot ceea ce ne dorim si ne bucura inima, fie ca este vorba de bani, de succes sau de recunoastere profesionala. Intentia trebuie sa fie clara si urmarita constant si piedicile – programele negative de neputinta si neincredere trebuiesc curatate si dizolvate impreuna cu friciile generate de ele.

8 ) Cei care n-au noroc in dragoste, isi pot gasi ajutorul in cursurile dvs?

Da. Din fericire norocul in dragoste este doar o iluzie a mintii noastre care a suferit candva si se poate rezolva prin eliberarea traumelor si a programelor de frica de a iubi pentru a nu fi ranit, a programelor de neiubire personala si de neincredere in faptul ca meritam sa fim iubiti.

Din punct de vedere divin toti suntem perfecti si avem capacitatea de a iubi si a fi iubiti  daca dorim sa experimentam aceast sentiment in plan real.

9) Exista oameni care au avut succes urmand cursurile dvs? Ne puteti da cateva exemple?

In urma cursurilor, meditatiilor mele si a tratamentelor personale cu mine au avut loc vindecari fizice, vindecari emotionale, schimbari in viata profesionala, incheierea la nivel profund a relatiilor terminate si creerea altora superioare.

Printre cele mai uimitoare rezolvari pentru mine au fost in situatiile in care am lucrat cu mame pentru vindecarea copiilor sau cu copii pentru vindecarea parintilor; de multe ori au avut loc  schimbari majore in cazuri de sanatate si iertari profunde in cadrul intregii familii.

Puteti citi pe mesajulluminii.ro/marturii ce au avut de spus diversi oameni care au experimentat metoda mea de vindecare spirituala.

10) Intrucat, in unele cursuri se vorbeste de Fecioara Maria, participantii trebuie sa fie crestini sau pot sa fie si de alte religii?

Relatia mea cu Fecioara Maria este foarte puternica si draga inimii mele, dar eu lucrez primordial cu energiile Divine care depasesc granitele impuse de religiile pamantene.

Cu rezultate la fel de bune am lucrat atat cu persone de religie crestina cat si cu cu persoane de religie musulmana, iudaica, agnostici, etc.

11) Ce ati mai dori ca oamenii/posibilii dvs. cursanti sa stie inainte de a incepe aceste cursuri?

Misiunea mea spirituala primordiala este de a transmite mesajul de acceptare si iubire totala pe care divinul o are pentru noi si de a conecta cat mai multi oameni cu divinitatea lor interioara pentru a-i ajuta sa traiasca o viata implinita in bucurie.

Cred ca in fiecare dintre noi exista o parte care tanjeste sa fie recunoscuta ca sa ne poata ajuta sa ne integram ca fiinte spirituale care isi traiesc adevarul lor interior.

Deschideti-va iubirii divine lasandu-va calauziti pe drumul implinirii misiunii voastre de viata…

Mai multe informatii pt inscrierea la cursuri gasiti AICI: http://www.mesajulluminii.ro/seminarii.php


Social Media

7 Comments

  1. Nimic nu poate intra in viata ta fara ca tu sa permiti acelui lucru sa se manifeste in realitatea pe care o traiesti. Analog, cu privire la aceste programe, ele functioneaza, insa trebuie „sa li se permita” acest lucru. Daca pornesti de la premisa ca „e prea simplu ca sa fie adevarat” sau „e prea frumos ca sa fie adevarat” creezi o rezistenta mult prea mare bazata pe vointa proprie ce nu-ti poate fi incalcata. Sunt atat de multe lucruri simple care sunt enorm de greu de inteles. De exemplu, electricitatea este un lucru foarte simplu: o miscare ordonata de electroni intr-un anumit mediu conductor. Ca sa ma folosesc de comentariul tau, definitia asta este indeajuns de simpla cat sa faca electricitatea sa functioneze. Lucrurile complicate nu duc intotdeauna la rezultate optime, si cu siguranta ai observat si tu asta in viata ta, cautand o solutie la o anumita situatie. Oricat de multe metode care mai de care mai complicata ai incercat pentru a gasi solutia, parca mai rau te indepartai de rezultat. Sa facem o analogie cu matematica. Pot rezolva intr-o metoda simpla care functioneaza sau ma pot complica cu functii trigonometrice si aplicatii ale transformatei Laplace. Ambele ma vor duce in cele din urma la acelasi rezultat, dar asta nu inseamna ca va trebui de fiecare data sa trec prin calcule laborioase, ignorand prima metoda care functioneaza doar pentru ca e atat de simpla.
    In concluzie, daca vrei sa vezi rezultate, in primul si in primul rand, rabdare… In al doilea rand, porneste programul/programele cu entuziasm si acorda-ti cateva momente de acordare la sentimentul de „ce-ar fi daca ar fi pe bune?”. Apoi, lasa-l sa-si faca treaba si ignora-l. Important, dupa cum am mai spus, e ca Display Time sa fie cat mai mic, asa incat sa nu ai timp sa vezi sau sa citesti ceea ce apare. Astfel, mesajele vor fi preluate de subconstient, care e direct conectat la Sursa. Dar asta e alta poveste… 🙂
    Cum spune Joseph Campbell, „Follow your bliss and the universe will open doors for you where there were only walls”, asa ca fiti fericiti!

Leave a Reply