Avion din Polonia, doborat de OZN-uri?

Social Media
  •  
  •  
  •  

avion-su-27Pe 30 august 2009, doi piloti ai fortelor aeriene din Bielorusia, au fost ucisi, intrucat avionul lor, SU-27, s-a prabusit in timpul unei acrobatii aeriene care se desfasura in centrul Poloniei, in orasul Radom, la 100 km sud de Varsovia. Din pacate, cei doi piloti nu au mai reusit sa se catapulteze.

Un martor a afirmat ca SU-27 s-a prabusit la cateva minute dupa inceperea acrobatiei aeriene. Televiziunea poloneza TVP a aratat avionul militar facand trei acrobatii aeriene, iar dupa acestea, a inceput sa coboare, de parca ar dori sa aterizeze. Apoi, avionul a disparut dupa niste copaci, ulterior observandu-se mult fum negru.

Din inregistrarea video de mai jos, se poate observa, insa, cel putin 2 OZN-uri, sub forma unor puncte negre, care zboara in vecinatatea avionului SU-27, inainte si dupa prabusirea sa. La un moment dat, se poate vedea cum avionul a executat o manevra de ocolire, cu flacari, de parca ar fi vrut sa ocoleasca un obiect neidentificat. De asemenea, OZN-uri au fost semnalate si in zona prabusirii avionului.

Lasă un comentariu