Home Uncategorized Reincarnarea, numai cu acordul comunistilor

Reincarnarea, numai cu acordul comunistilor

by admin
18 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

dalai-lamaUn inalt oficial chinez a avertizat ca reincarnarea lui Dalai Lama nu poate fi realizata decat cu aprobarea guvernului comunist de la Beijing. “Cel ales nu va fi recunoscut fara un acord oficial”, a declarat oficialul chinez citat de Xinhuanet.

Problema succesorului lui Dalai Lama devine tot mai actuala, pe masura ce acesta inainteaza in varsta si se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Dalai Lama a sugerat de-a lungul timpului mai multe optiuni: fie ca este ultima reincarnare, fie ca succesorul va fi o femeie, fie chiar ca si-ar putea alege urmasul in timpul vietii.

Mai mult, exista posibilitatea ca viitorul Dalai Lama sa se reincarneze dincolo de granitele Chinei. Comunistii de la Beijing nici nu concep insa ca viitorul Dalai Lama s-ar putea reincarna in afara ariei lor de control. Recent, liderul spiritual tibetan declara chiar ca tibetanii ar putea opta fie pentru mentinerea fie pentru abolirea institutiei care ii dadea odinioara unui calugar autoritate spirituala si temporala.

Sursa: www.adevarul.ro

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

atrofiata 8 iulie 2010 - 13:17

stiam eu ca.s oleaca tacaniti chinezii..

Leave a Comment