luni, ianuarie 30, 2023
AcasăFranturi de realitateRazele gamma ne "lovesc" trupurile - de aceea multi dintre noi ne...

Razele gamma ne „lovesc” trupurile – de aceea multi dintre noi ne simtim zilnic atat de obositi

Razele gamma ne „lovesc” trupurile – de aceea multi dintre noi ne simtim zilnic atat de obositi

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Nu-i asa ca in viata de zi cu zi, cei mai multi dintre voi va simtiti foarte obositi si somnorosi? Va ganditi ca e din cauza stresului de zi cu zi? Sau poate ca cineva va „atrage” energia? Nu! Cauza principala e data de cantitatea de raze gamma emise de Cosmos, care sunt de peste 150 Hz in acest moment.

O multime de oameni se simt extrem de obositi zilele acestea… insa imaginati-va cum milioane de particule de raze lovesc corpurile noastre. Insa nu lumina razelor gamma e problema, ci corpurile noastre care sunt pline de metale toxice, pe care le-am luat din atmosfera poluata si din alimentele pline de chimicale.

Ganditi-va cum metalele grele blocheaza lumina, care ar trebui sa treaca prin corpurile noastre, si, de aceea, trebuie sa va purificati corpurile. Cu cat aveti corpuri mai pure, cu atat va veti armoniza, in loc sa va impotriviti, cu fluxul de lumina (energie).

Asa ca singura modalitate de a nu va mai simtiti atat de obositi este sa va schimbati totalul stilul de viata. In primul rand, incercati sa nu mai consumati alimentele care contin multe chimicale; in al doilea rand, incercati sa faceti cat mai multe iesiri in natura, pentru a scapa de toxinele inspirate din centrele oraselor aglomerate si pentru a avea parte de toata energia naturii.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.