Home Franturi de realitate Razele gamma roz din galaxia noastra ne pot transforma!

Razele gamma roz din galaxia noastra ne pot transforma!

by admin
28 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Vedeti unde este pozitionat Soarele nostru, in partea din dreapta a acestei uriase raze gamma roz din centrul galaxiei noastre? Cand vom intra in aliniere in centrul acestei raze / dimensiuni / frecvente, “codurile-cheie” ale Pamantului impreuna cu codurile  din ADN-ul nostru vor intra in aceasta frecventa si atunci vom avea parte de “marea schimbare”.

Exista poze pe Internet unde oamenii au fotografiat o sfera cu raze purpurii-roz. Este vorba de frecvente specifice, astfel incat pana in 2020 – 2022 trebuie sa ne vindecam si sa ne eliberam de toate influentele negative nevazute si de toate traumele din trecut.

Odata ce vom avea parte de aceste raze gamma roz, entitatile malefice din jurul Pamantului (arhonii) vor putea fi indepartate, iar inchisoarea draconiana ar putea disparea. Motivul pentru care exista atat de multa “inumanitate” pe Pamant este dat de faptul ca aceasta planeta a incaput pe mainile fiintelor neumane. Partea lor umana inselatoare va fi dezvaluita si nu va mai fi tolerata. E timpul ca intreaga omenire sa se trezeasca!

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment