Radionica sau folosirea mintii si a gandurilor pe post de radio

Social Media

Radionica se numeste asa pentru ca oamenii isi folosesc mintea si gandirea ca post de emisie-receptie, asemanator cu radioul, pentru investigatii diverse, operand cu mintea judecatile adevarurilor cunoasterii, gandul lor fiind instrumentul cercetarilor. Radionica se mai numeste asa pentru ca este vorba de scanarea si investigarea informatiilor si energiilor radiante cu puterea mintii omenesti. Aceasta minte se poate amplifica energetic si vibrational fara aparatura civilizatiilor lumesti. Mintea este zeul, este spiritul din capul omului, imbracat intr-un corp mental pe care-l gasim extins la 3-4 m de trupul fizic! Nu creierul gandeste, ci spiritul omului! Creierul este doar un instrument.

Gandul nu poate fi investigat cu aparatura tehnologica decat in manifestarile sale electronografice, nu si in esenta informatiilor setate. Gandul este liber, nu este supus decat stapanului sau atata timp cat este la el, apoi este pe deplin independent daca a fost lansat. Cand este trimis in misiune, isi va atinge tinta si nimeni nu-l va putea deturna. Apoi, ca bumerangul, se va intoarce de unde a plecat. Gandul este o fiinta vie, este informatie si enegie, gandul este nevazut si trece prin orice mediu si obstacol, neputand fi oprit, pentru a-si atinge tinta. Gandul nu poate fi investigat decat de anumiti specialisti care au puterea sa-l surprinda si sa-l citeasca. Un parapsiholog puternic poate investiga insa mintea tuturor semenilor sai, desi nu-i convine aceasta.

In radionica trebuie antrenate mintea, gandul si gandirea, si exersate tehnicile folosirii lor. Gandirea este rodul mintii omenesti, iar mintea omeneasca este un dar divin. Evolutia spiritelor se face prin memorarea actelor, faptelor, trairilor, emotiilor, cuvantului si gandurilor lor. In astral exista o lume nevazuta pentru ochii si mintile omenesti, unde comunicarea spiritelor se face prin gandire. Daca omul ar sti cum transforma spiritul sau substantele etherice atunci cand se afla in astral, numai cu puterea gandului, facand constructii uimitoare, palate, masini, gradini si peisaje, si cum isi faureste singur imaginea propriul trup eteric cu care vine la-ntruparea urmatoare pe Pamant, ar deveni mai intelept in folosirea rationala a acestui imens potential care este gandirea.

Radionica nu se refera numai la folosirea radiesteziei mentale asupra omului, pe principiul radiatiei inforenergiilor ci, indeosebi, la utilizarea puterii gandului sau in practica comunicarii mentale pentru cercetari si investigatii diverse etc.


Social Media

3 Comments

 1. Salut vreau sa va spun ca am niste probleme.Mi se apar foarte multe visuri ciudate.
  Intro seara am visat ca l-am vazut pe dumnezeu in doua persoane intr-un om bogat si unu sarac.Omul sarac a venit la mine sa imi ceara un pahar cu apa.I-am dat un pahar si apoi a plecat.Am vrut sa ma duc sa ii mai dau apa dar cand colo disparuse intr-o lumina.Apoi l-am vazut la o fantane pe cel sarac si pe cel bogat atunci am fost atat de bucuros cand l-am intrebat:
  -Dumvs. sunteti Dumnezeu?
  atunci el mi-a raspuns cu da.
  Am inceput sa plang de bucurie si sa ma pun in genunchi.
  Apoi m-a dus la cimitir unde era bunicul meu (mort) si acolo a aparut o lumina si bunicul meu a inviat.
  atunci Dumnezeu mi-a zis sa fiu cuminte si mi-a dat o cruce galbena cu o piatra rosie in mijloc si mi-a lipto in piept.Atunci El a plecat in lumina si dintro data s-a facut seara si eu cand mergeam pe drum crucea stralucea de parca ar fi fost soare afara iar apoi am disparut intr-un intuneric si acolo l-am vazut pe cel rau da doar capul cum iesea din foc si urla si atunci m-am speriat.Si am mai visat odata cu Sf Maria care m-a pus sa aleg niste pietre:piatra mare era(sa il aleg bolnav si adult ) iar piatra mica era(sa il aleg nou nascut si sa am grija de el.
  Si mai este o faza reala cu chitara mea am puso pe dulap si cand m-am intors inapoi din romania era numa maicamea acasa si a zis ca ea nici nu o umblat cu ea.Cand am deschis chitara prima coarda de fier era smulsa deci nu avea cum sa fie rupta cu mana ca am pus doi oameni sa incerece si sau taiat dar inainte de asta bunica mea din austri a muri iar ea a trait intro familie ciudata.Daca ii vedeai ti se intampla ceva rau ex. eu mi-am pierdut o manusa,portofelul,numa certuri cand eram acasa am pomenit numelelor iar telefonul care era cumparat de ei a picat pe giam si a poi m-or sunat ei
  Daca ati putea sa ma ajutati trimitetim un mesaj sau email.Va multumesc

 2. eu am fost dincolo am pus mina pe cei ce exista in existentele de dupa viat paminteasca si m au lasat sa i ating .Iam vazut am vorbit cu ei,.Aintilnit si SUPREMUL FRATE ISUS am plins de iubire la picioarele SALE,am povestit cu EL este deosebit de prietenos si dornic sa ne ajute.Realitatea acea e mult mai reala ca aceasta.cu bine g.

Leave a Reply