Radionica sau folosirea mintii si a gandurilor pe post de radio

Radionica se numeste asa pentru ca oamenii isi folosesc mintea si gandirea ca post de emisie-receptie, asemanator cu radioul, pentru investigatii diverse, operand cu mintea judecatile adevarurilor cunoasterii, gandul lor fiind instrumentul cercetarilor. Radionica se mai numeste asa pentru ca este vorba de scanarea si investigarea informatiilor si energiilor radiante cu puterea mintii omenesti. Aceasta minte se poate amplifica energetic si vibrational fara aparatura civilizatiilor lumesti. Mintea este zeul, este spiritul din capul omului, imbracat intr-un corp mental pe care-l gasim extins la 3-4 m de trupul fizic! Nu creierul gandeste, ci spiritul omului! Creierul este doar un instrument.

Gandul nu poate fi investigat cu aparatura tehnologica decat in manifestarile sale electronografice, nu si in esenta informatiilor setate. Gandul este liber, nu este supus decat stapanului sau atata timp cat este la el, apoi este pe deplin independent daca a fost lansat. Cand este trimis in misiune, isi va atinge tinta si nimeni nu-l va putea deturna. Apoi, ca bumerangul, se va intoarce de unde a plecat. Gandul este o fiinta vie, este informatie si enegie, gandul este nevazut si trece prin orice mediu si obstacol, neputand fi oprit, pentru a-si atinge tinta. Gandul nu poate fi investigat decat de anumiti specialisti care au puterea sa-l surprinda si sa-l citeasca. Un parapsiholog puternic poate investiga insa mintea tuturor semenilor sai, desi nu-i convine aceasta.

In radionica trebuie antrenate mintea, gandul si gandirea, si exersate tehnicile folosirii lor. Gandirea este rodul mintii omenesti, iar mintea omeneasca este un dar divin. Evolutia spiritelor se face prin memorarea actelor, faptelor, trairilor, emotiilor, cuvantului si gandurilor lor. In astral exista o lume nevazuta pentru ochii si mintile omenesti, unde comunicarea spiritelor se face prin gandire. Daca omul ar sti cum transforma spiritul sau substantele etherice atunci cand se afla in astral, numai cu puterea gandului, facand constructii uimitoare, palate, masini, gradini si peisaje, si cum isi faureste singur imaginea propriul trup eteric cu care vine la-ntruparea urmatoare pe Pamant, ar deveni mai intelept in folosirea rationala a acestui imens potential care este gandirea.

Radionica nu se refera numai la folosirea radiesteziei mentale asupra omului, pe principiul radiatiei inforenergiilor ci, indeosebi, la utilizarea puterii gandului sau in practica comunicarii mentale pentru cercetari si investigatii diverse etc.

3 Comments

Leave a Reply