Home Spiritualitate practicaFitoterapie Un doctor de cancer ne explica ce beneficii miraculoase poate avea curcuma (sofranul) in mancare!

Un doctor de cancer ne explica ce beneficii miraculoase poate avea curcuma (sofranul) in mancare!

by admin
38 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

curcumaUna e sa citesti toate studiile, sa fii informat despre toate cercetarile in domeniul sanatatii naturale, si alta e sa auzi de la practicieni. Atunci cand aplicatiile practice din domeniul sanatatii naturale sunt combinate cu lucruri stiintifice, dovezile pot fi extrem de convingatoare. Este si cazul dr. Saraswati Sukumar, medic oncolog, care explica cat de benefica poate fi curcuma (sau sofranul indian).

Puterea de a gati cu sofran

Dr. Sukumar este doctor de cancer si este o frecventa utilizatoare de curcuma. Curcumina (componentul activ din curcuma) poate oferi beneficii de sanatate si poate fi incorporata usor in viata zilnica. Ea o foloseste zilnic in bucatarie. Iata ce ne declara doctorul de pe site-ul The Palm Beach Post:

Beneficiile sunt multiple. De exemplu, pentru cei care suferă de artrita reumatoida, pentru cei care au umflaturi dureroase la genunchi, curcuma poate fi o cale incredibila de a suprima aceasta inflamatie (…) Avem peste 300 de publicatii care apreciaza curcuma pentru efectele ei anti-cancer. Multe boli, ca de exemplu cancerul sau cancerul de colon sunt legate de inflamatie.

Dr. Sukumar demonstreaza cum aceasta substanta minune – curcumina – poate regla inflamatia ce poate duce la anumite tipuri de cancer, dar si cum poate cauta celulele canceroase maligne (ce schimba ADN-ul normal) pentru a le ucide. Dar curcuma este benefica si in artrite si in tratamentul diabetului.

Dar cum putem lua pe cale digestiva aceasta curcuma? Dr. Sukumar spune ca prin gatit. De exemplu, atunci cand gatiti o mancare sau prajiti uleiul, adaugati putina praf de curcuma si atunci organismul vostru va beneficia de toate beneficiile curcumei. Cam cat? De obicei, intre un sfert si pana la o jumatate de lingurita. Planta este aromata…asa ca veti beneficia nu doar de un gust mai bun, dar si de o sanatate mai mare. Incercati-o! Nu aveti absolut nimic ce sa pierdeti…

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

8 comments

FaraNume 29 aprilie 2013 - 19:47

In limba Romana un “doctor de cancer” se numeste oncolog.

admin 29 aprilie 2013 - 23:49

Prietene FaraNume era scris si in articol. Oricum, cei doi termeni sunt absolut sinonimi, care-i problema?

FaraNume 1 mai 2013 - 22:02

E o exprimare ce sugereaza un nivel scazut de cultura. Asa vorbesc tractoristii pe la sat: “Am fo’ de m-o vazut un doctor de cancer”.
Doar atat.

admin 2 mai 2013 - 22:02

Inseamna ca ai gresit site-ul, domnule academician doctor docent. Multi ipocriti mai intalnesti in ziua de azi.

valeria 8 mai 2013 - 19:11

nu vad nicio exprimare cu un nivel scazut de cultura in faptul de a spune ”doctor de cancer” sau ”oncolog”. domnul fara nume si cu o cultura atat de bogata, uita ca sunt si persoane care nu stiu exact ce inseamna ‘oncolog’ sau ‘oncologie’ sau alte denumiri din ziua de astazi. daca dumnealui a avut sansa sa studieze si sa-si lumineze mintea pe la scoli inalte, altii din nefericire, din lipsa de bani si din alte motive nu au ajuns atat de culti ca sa inteleaga exprimarile din ziua de azi. sunt chiar persoane f. scolite care de multe ori nu stiu ce inseamna o expresie sau alta. asa ca… hai sa nu mai facem pe desteptii si sa judecam si corectam pe altii. ce conteaza este sa iei dintr-un articol ceva ce te poate ajuta. sunt persoane care nu au decat 3-4 clase primare care stiu atat de multe lucruri incat le dau clasa celor cu universitati si mai stiu eu ce studii. nu vreau sa judec pe nimeni si nici nu vreau sa supar pe careva. mi-am spus doar parerea mea umila.

Curcumina (sau curcuma), cea mai puternica substanta naturala impotriva cancerului! Mult mai eficienta decat majoritatea tratamentelor chemioterapeutice ale corporatiilor farmaceutice! | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal 5 aprilie 2014 - 17:38

[…] Cum se ia curcuma? Se pune o lingura de pulbere de curcuma intr-un sfert de litru de apa clocotita. Dupa ce a fiert timp de zece minute, se va crea o solutie pe care o puteti bea dupa ce s-a racit. Acesta va avea un gust lemnos. Multa sanatate! Cititi si articolul acesta despre rolul miraculos al curcumei in vindecare: Un doctor de cancer ne explica ce beneficii miraculoase poate avea curcuma (sofranul) in mancare! […]

Curcumina (sau curcuma), cea mai puternica substanta naturala impotriva cancerului! Mult mai eficienta decat majoritatea tratamentelor chimioterapeutice ale corporatiilor farmaceutice! | Lupul Dacic 15 aprilie 2014 - 12:54

[…] Cum se ia curcuma? Se pune o lingura de pulbere de curcuma intr-un sfert de litru de apa clocotita. Dupa ce a fiert timp de zece minute, se va crea o solutie pe care o puteti bea dupa ce s-a racit. Acesta va avea un gust lemnos. Multa sanatate! Cititi si articolul acesta despre rolul miraculos al curcumei in vindecare: Un doctor de cancer ne explica ce beneficii miraculoase poate avea curcuma (sofranul) in mancare! […]

Cetin 11 februarie 2016 - 14:50

Curcuma e turmeric,nu sofran

Leave a Comment