Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Extraordinara poveste a preotului Max Hoffman, cel care a “inviat” din mormant si s-a aratat in vis mamei sale

Extraordinara poveste a preotului Max Hoffman, cel care a “inviat” din mormant si s-a aratat in vis mamei sale

by admin
70 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

inviere din mormantIn timpul primului razboi mondial, Max Hoffman, un baietel de 5 ani din Germania, s-a imbolnavit grav de holera si, dupa multa suferinta, a fost declarat mort.

In noaptea de dupa inmormantare, mama lui s-a trezit brusc din somn si, uluita, a constatat ca langa pat statea “dublul” fiului ei. Aparitia i-a spus ca Max nu murise si a rugat-o sa-i elibereze trupul fizic din cosciug. Daca se va face acest lucru, a continuat “Max”, ii vor gasi corpul intr-o anumita pozitie, cu palma dreapta pusa pe obrazul drept. Aparitia a revenit trei nopti la rand, cu acelasi mesaj.

La insistentele mamei, si cu toata opunerea tatalui – care considera cele intamplate ca simple cosmaruri -, in cele din urma mormantul a fost deschis, iar Max a fost gasit exact in pozitia descrisa de imaterialul vizitator nocturn. Mai mult, viata inca palpita in el si medicii au reusit sa-l resusciteze.

Poate nu intamplator, dupa o asemenea experienta extraordinara, Max Hoffman va deveni, la maturitate, un preot plin de har.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

iosif balazs 22 septembrie 2013 - 13:35

rugaciunea are putere mare, harul domnului este mare,dragostea maici domnului fata de noi , mai ales fata de copii este nemarginita.doamneajuta.

iosif balazs 22 septembrie 2013 - 13:37

putera domnului este nemarginita.

Leave a Comment