Extraordinara poveste a preotului Max Hoffman, cel care a „inviat” din mormant si s-a aratat in vis mamei sale

Social Media

inviere din mormantIn timpul primului razboi mondial, Max Hoffman, un baietel de 5 ani din Germania, s-a imbolnavit grav de holera si, dupa multa suferinta, a fost declarat mort.

In noaptea de dupa inmormantare, mama lui s-a trezit brusc din somn si, uluita, a constatat ca langa pat statea „dublul” fiului ei. Aparitia i-a spus ca Max nu murise si a rugat-o sa-i elibereze trupul fizic din cosciug. Daca se va face acest lucru, a continuat „Max”, ii vor gasi corpul intr-o anumita pozitie, cu palma dreapta pusa pe obrazul drept. Aparitia a revenit trei nopti la rand, cu acelasi mesaj.

La insistentele mamei, si cu toata opunerea tatalui – care considera cele intamplate ca simple cosmaruri -, in cele din urma mormantul a fost deschis, iar Max a fost gasit exact in pozitia descrisa de imaterialul vizitator nocturn. Mai mult, viata inca palpita in el si medicii au reusit sa-l resusciteze.

Poate nu intamplator, dupa o asemenea experienta extraordinara, Max Hoffman va deveni, la maturitate, un preot plin de har.


Social Media

2 Comments

Leave a Reply