Proprietatile metafizice ale cristalelor: ele pot amplifica gandurile si altera starile de constienta

Social Media

Se stie ca cristalele au anumite proprietati fizice; la cristalul de cuart, aceste proprietati se numesc piezoelectrice. Cuartul amplifica, transforma, inmagazineaza, focalizeaza si transfera energia.

Dar cristalele au si proprietati metafizice, deoarece toate proprietatile fizice au corespondenta in lumea mentala sau psihica. Efectele cristalului asupra energiei mentale sunt tot la fel de impresionante ca si efectele asupra energiei fizice.

Amplificarea. Cristalele amplifica nu numai energia corpului, ci si gandurile. Ele confera gandurilor forta si claritate. Ele permit gandurilor sa influenteze materia intr-un mod mai eficient. Luati doua plante de acelasi fel si aceeasi marime. Hraniti-le si udati-le la fel si puneti un cristal langa una din plante. Cu un cristal in inima stanga, creati imaginea mentala a plantei cu cristal, crescand inalta si viguroasa. Vorbiti plantei si aratati-i cat de frumoasa este si va fi. Umpleti-o cu caldura si afectiune. Nu faceti nimic pentru cealalta planta. Cu exceptia hranei si apei, nu-i acordati niciun fel dc atentie. Rezultatele vor arata o impresionanta diferenta de crestere, dupa o luna.

Transformarea. Umpleti doua pahare cu apa de robinet. Asezati unul dintre ele pe un grup de cristale de cuart de aproximativ 5 cm in diametru. Puneti celalalt pahar la o distanta de cel putin 3 metri. Lasati-le 24 de ore. Gustati apa. Va exista o diferenta considerabila de gust intre cele doua pahare. Energia cristalelor va transforma compozitia moleculara a apei.

Inmagazinarea. Putem incarca un cristal cu energie, iar el o va stoca pentru uz ulterior. Experienta ne-a demonstrat ca putem inmagazina informatia in cristal. Nu exista un test specializat ca sa demonstreze acest lucru. Va amintiti, din filmul Superman, cristalul cu toata cunoasterea care l-a invatat pe copil si mai tarziu pe adult? Credeti ca nu se poate intampla si in realitate?

Luati ca exemplu craniile de cristal gasite in America Centrala, despre care multi cercetatori ai cristalelor cred ca sunt astfel de computere pentru stocare. Acesti cercetatori au avut viziuni din toate epocile si au constatat ca au constientizat o noua cunoastere dupa ce au lucrat cu craniile respective.

Focalizarea. Cu gandurilc noastre putem focaliza energia exact acolo unde dorim. Putem folosi aceasta capacitate pentru a face vindecari ca cristalele.

Transferarea. Cristalul ne permite nu numai sa transferam direct energia la cineva din apropiere, ci s-o proiectam la distante de mii de km. Cristalul este un ajutor excelent pentru telepatie, trimiterea si receptarea gandurilor. Se poate chiar mai mult. Cristalul este un coridor intre dimensiunea fizica si dimensiunile mentale. Il putem folosi ca sa comunicam cu mineralele, plantele si animalele. Putem comunica si cu inteligenta exterioara dimensiunii fizice. Putem vorbi cu ingerii, maestrii, invatatorii, vindecatorii. Multi dintre ei au multa intelepciune de impartasit. Sunt nerabdatori s-o faca, dar nu pot decat atunci cand avem mijloace sa ascultam. Unele persoane au auzul interior deschis si pot receptiona – si receptioneaza. Altii trebuie ajutati. Cristalul poate fi mijlocul care va inlesneste comunicarea.

Alterarea starii de constienta. Cristalul poale determina alterarea starii de constienta. El poate servi drept vehicul pentru a ajunge la talentele si capacitatile mentale, pentru a le folosi. Toate capacitatile paranormale pot fi stimulate si amplificate prin folosirea cristalului. Folosirea metafizica cea mai eficienta este in vindecare. Aici, cristalul ajuta mentalul metafizic sa dirijeze corpul fizic spre refacere si echilibrare. Astfel, cristalul poate fi vehiculul de unire a fizicului cu metafizicul.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply