Profetii indiene din vechime despre vremurile prezente si viitoare

Social Media
  •  
  •  
  •  

Iata un exemplu interesant din “Doctrina Secreta” luata din Purane (colectie de texte brahmanice). Astfel Satya Yuga este prima in seria celor Patru Ere sau Yuga, in timp ce Kali Yuga este intotdeauna ultima. Acum Kali Yuga stapaneste India si coincide cu Kali Yuga din partea occidentala. Este bine sa amintim despre prorocul care a scris Visna Purana si a prevazut cateva influente intunecate si crime ale Kali Yuga.

Spunand ca barbarii vor stapani malurile raurilor Indus, Chandrabhaga si Kashmir, el adauga: Vor fi niste monarhi contemporani care vor domina Pamantul, vor fi stapanii spiritului rau, ai moravurilor proaste si vor fi devotati minciunii si raului. Ei vor ucide femei si copii, chiar si regi, vor lua averile celor pe care ii vor supune (sau, cu alte cuvinte, vor lua sotiile strainilor); cu toate acestea puterea lor va fi limitata… Viata lor va fi scurta, iar dorintele lor vor aduce numai nefericire.

Oamenii din diferite tari, crezand in ei, le vor urma exemplul; iar barbarii vor fi puternici (in India), vor fi protejati de printi, in timp ce oamenii simpli vor fi alungati, poporul va suferi foarte mult. Bogatia si cucernicia vor scadea in fiecare zi, pana cand intreaga lume va fi obisnuita cu desfraul. Numai latura materiala va da o pozitie sociala deosebita: bogatia va fi singurul izvor de cinste si fidelitate; senzualitatea va fi singura legatura dintre sexe; minciuna va fi singurul mijloc pentru dobandirea succesului in procese; femeile vor fi doar un obiect de desfatare sexuala… Imaginea exterioara va fi singura diferenta dintre treptele vietii; necinstea va fi un mijloc comun de existenta; slabiciunea va fi o cauza a lipsei de independenta; teama si ingamfarea vor schimba conceptia despre lume; darnicia se va numi bogatie; bogatul va fi socotit curat; acordul reciproc va inlocui casatoria; hainele subtiri vor fi o valoare… Cel mai puternic va stapini poporul si, nefiind in stare sa suporte apasarile promisiunilor (khara-bhara), va fi salvat doar in pustiu…

Astfel, in Kali Yuga, decaderea va merge pana acolo incat rasa umana se va apropia de disparitie (Pralaia). Atunci cand sfarsitul Kali Yuga va fi foarte aproape, o parte a Fiintei divine care exista prin forta propriei naturi (Kalki Avatar) va cobori pe Pamant… fiind inzestrat cu opt calitati supraumane… El va restabili dreptatea pe Pamant, iar mintile acelora care vor trai la sfarsitul Kali Yuga se vor trezi si vor fi atat de limpezi precum cristalul.

Oamenii astfel transformati vor fi semintele fiintelor umane si vor da nastere unei rase care va urma legile Erei Krit (sau Era Curateniei). Dupa cum se spune: Cand Soarele si Luna, si (asterismul lunar) Linistea, si planeta Jupiter vor fi intr-o singura casa, Era Krit (sau Sathya) se va intoarce…. Doua personalitati din Devapa, Kuru si Maru (Moria) din neamul Ishvaka, vor continua sa traiasca pe parcursul celor Patru Ere, locuind in Kalapa (Sambala). Ei se vor intoarce aici la inceputul Erei Krit. Maru (Moria), fiul fortei Yoga, va continua sa traiasca… El va pune bazele rasei kshatriilor, Dinastiei Soarelui.

Este adevarat sau nu ceea ce se spune in ultima prorocire, insa fericirile Kali Yuga sunt descrise foarte bine si sunt in concordanta cu ceea ce se stia si in Europa, si in alte tari crestine civilizate la sfarsitul secolului al XIX-lea si la inceputul secolului al XX-lea, secolul maretei noastre Ere a Luminilor.

9 comentarii la „Profetii indiene din vechime despre vremurile prezente si viitoare”

  1. bine spus.Iingrijorarea are sens daca este constructiva.Trebuie sa fim atenti la trecut pentru a ne corecta din mers dar trebuie sa privim viitorul cu incredere si speranta.O morala straveche spune ca atunci cind totul se prabuseste in jurul nostru, noi sa ne pastram calmul si sa continuam a sadi un lotus.Splendida FLOARE a lotusului!

  2. DACA SCHIMBAM DENUMIRI, DE LOCURI , INTAMPLARI, PERSOANE , AVEM OGLINDA SOCIETATII NOASTRE DE AZI, DACA INDUSUL SE SCHIMBA CU DAMBOVITA , DUNAREA, IERIHON, EBRU, VOLGA, NIL SAU…ALTE APE CURGATOARE SAU NU ! NU-I UMAN CE SE-NTAMPLA, IN REST SA NE PASTRAM DEMNITATEA UMANA SI SIMTUL MASURII IN TOATE, SI SA AUZIM .. NUMAI DE BINE !

  3. ma tot pregatesc psihic pt ce va urma rau! dar de scurt timp a incep sa imi vina o idee in minte, nu cumva iluminatii rockefeller satanisti, au aflat mult mai multe mistere despre puterea fiintei umane si evolutia ei prin materializarea gandurilor, nu cumva ei ne servesc aceste vesti si evenimente preparate pt a distrage atentia spre rau iar in final noi sa nu mai vedem nici un viitor de pace si fericire, iar rezultatul frici noastre sa se materializeze in rau si sa vedem pamantul condus de satanisti cei ce se inchina banului asa cum peste tot se prezinta lideri lumi care deja conduc spre rau si nu mai e nici o sansa de mentinere a paci si hranire a omeniri! ei vin in mintile noastre prin multiple actiuni fe afecteaza direct organismul prin otravirea alimentatiei, otrava aruncata pe cer din avioane militare, atacurii psihotrinice ce stapanesc starea omului, teroarea crizei create care trebuia sa duca la implinirea talcuiri apocalipsei, cumparare tuturor conducatorilor si guvernelor cu sume exorbitante pt a duce la implinirea viziuni iluminatii rockefeller, ! ei prea servesc doooaarr rau si iar rau, cred ca si previziunile lui nostradamus si ale altora au fost falsificate de iluminati 1 deci incep sa cred ca noi ne conducem spre rau, trebui sa ne inarmam cu informati sa nu renuntam la Credinta si sa actionam in fiecare clipa macar sa desteptam lumea si apoi cu puterea LUI DUMNEZEU vom birui oameni satanei!

  4. ai dreptate, deci m-am inselat in privinta calitatilor mele de profet…ca pana la urma mai devreme sau mai tarziu tre’ sa se’ntample ceva (o fi o lege universala?!?!?) pana la urma stii ce’i culmea , ca eu decat glumeam in ceea ce am spus mai sus iar tu vb serios in legatura cu accidentu’. bun …sa nu ne indepartam de subiect daca comprimi mileniile in zile poti fi un profet aproape perfect cu o marja de eroare de cateva zile :))…ne mai auzim pe’aici…numai bine

Lasă un comentariu