luni, octombrie 3, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalPovestea fantomei din 1872 care se plimba cu taxiul in vremurile moderne

Povestea fantomei din 1872 care se plimba cu taxiul in vremurile moderne

Povestea fantomei din 1872 care se plimba cu taxiul in vremurile moderne

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In noiembrie 1995, revista NEWS relateaza povestea calatoriei soferului de taxi Frank Stimpson (53 de ani), din Birmingham – SUA, alaturi de o fantoma. Pe 28 septembrie acel an, cam pe la ora 9, a fost oprit de o adolescenta care l-a rugat s-o duca la Montgomery, capitala statului Alabama.

„Nu am fost prea incantat – spune Stimpson – dar mi-a promis ca n-o sa-mi para rau. Am observat ca avea parul blond si ca purta o rochie de moda veche, cu guleras la baza gatului”. Pe drum, soferul a incercat sa vorbeasca cu fata, dar aceasta parea sa nu auda cele spuse de el. „Cand am ajuns la destinatie, plangea. Am intrebat-o daca o pot ajuta cu ceva. Insa ea a clatinat din cap zicand: La noapte voi muri. Nu poti sa faci nimic”. Stimpson i-a oferit batista sa-si stearga lacrimile; ea a facut gestul de a-si tampona obrajii, dar batista parca nu ii atinge pielea.

Cand soferul i-a cerut sa plateasca cursa, ea i-a replicat: „Eu sunt din lumea spiritelor si nu pot plati”. Dupa aceea a inceput sa se zvarcoleasca si sa planga in hohote. Ingrozit, Stimpson a vazut cum fetei ii apar doua taieturi adanci pe gat si pe piept, iar apoi capul i-a cazut pe genunchi. In clipa urmatoare, aparitia s-a volatilizat.

Politistul care a anchetat cazul si parapsihologul John Jense presupun ca aparitia este „spiritul” unei fete din secolul trecut, pe nume Jenice Stern. Ea a murit la 14 ani, in 1872, fiind decapitata in timp ce calatorea spre Montgomery. Fantoma ei a mai fost intalnita si de alte persoane.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

10 Comments

  1. Fantomele sunt ramasite din trecut care intra 42% in timp, astfel se produce un fenomen care apare in dimensiunea noastra aceste ramasite pe cale ectoplasmatica. Ectoplasma fiind singura poarta intre timpul trecut si prezent astfel e nevoie de aceasta substanta pentru trecerea timpului din trecut dar formandu-se modificari iar marja de eroare apar in 12.1% din cazuri cu o marja de eroare de 892 la mie. Mai pe scurt fantomele sunt energiile care folosesc substanta pentru a calatori atemporal in timp.

  2. taximetristu’ o fi avand ”maimuta”?e irelevanta intrebarea in raport cu subiectul articolului, dar prin bukale taximetristii nu duc suflete piedute pana la padure fara sa plateasca. in caz ca nu ajung la nicio intelegere taximetristul poate apela la sabia din dotarea masinii, sa ii dea o lectie (de morala)
    sufletului pierdut.bineinteles ca nu dorim sa i se intample nimanui asa ceva. sunt numai povesti cu si despre taximetristi. acum nu stiu de ce mi’e frica mai rau? sa nu ajung cu sabia la gat sau de o fantoma?