Home Spiritualitate practica Pisicile, cand torc, emit o vibratie pozitiva care ne poate vindeca! De aceea, vechii egipteni adorau pisicile!

Pisicile, cand torc, emit o vibratie pozitiva care ne poate vindeca! De aceea, vechii egipteni adorau pisicile!

by admin
418 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

pisica femeiePisicile sunt creaturi cu adevarat magice. Ele au fost foarte apreciate in Egiptul antic, si pentru un motiv bun!

Misterul toarcerii pisicilor a fost mult timp studiat, si, pana in prezent, noi inca nu intelegem complet de ce pisicile torc! Atunci cand pisicile torc, ele o fac atat in timpul inspiratiei, cat si a expiratiei, prin contractarea intermitenta a laringelui lor si a muschii diafragmei. Dar motivul real din spatele toarcerii este inca un mister.

Atunci cand toarce, pisica este, in mod evident, fericita si calma. Interesant e faptul ca pisicile emit literalmente o vibratie atunci cand simt ceva, iar tipul de vibratie corespunde emotiei animalului. Se spune ca pisicile torc de obicei pe o vibratie ce variaza intre 25 si 150 Hertzi, iar acest lucru poate ajuta, de fapt, in procesul lor de vindecare. Pentru ca multe pisici nu-si petrec toata ziua miscandu-se, vibratiile din tors pot ajuta la facerea unor oase mai dense.

Ce-i atat de special la torsul unei pisici? De ce vrem sa avem langa noi un pisoi care toarce, atunci cand noi suntem tristi sau avem nevoie de alinare? E posibil ca totul sa fie similar cu sentimentul de leganat al bebelusilor. Exista, de asemenea, posibilitatea ca pisicile sa toarca pentru a obtine ceea ce doresc. Similar, atunci cand o persoana plange sau face ceva pentru a obtine ceea ce isi doreste, pisicile vor emite vibratii pentru a incerca ca noi sa ne “hranim” cu ele. Iar atunci cand un animal emite literalmente o vibratie pozitiva, trebuie sa stim sa ne folosim de ea.

Daca ne putem relaxa suficient cu pisica noastra, este posibil sa ne putem vindeca ranile si bolile noastre cu vibratia pisicii, afectandu-ne astfel in mod direct si pozitiv.

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Ciprian 3 mai 2016 - 11:56

Eu am avut un motan birmanez în urmă cu câtiva ani. Îmi amintesc că, atunci când îmi era rău, se așeza lângă mine, începea să toarcă și durerea îmi dispărea în câteva minunte. Ceva incredibil, dar adevărat!

Leave a Comment