luni, decembrie 5, 2022
AcasăReligieSemnificatia secreta al "ceasului al noualea" din Biblie

Semnificatia secreta al „ceasului al noualea” din Biblie

Semnificatia secreta al „ceasului al noualea” din Biblie

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In Biblie, cifra 9 are vreo semnificatie speciala? Se pare ca da, de este amintita de mai multe ori in textele biblice, dar in special legat de „ceasul al noualea”. Iata cateva exemple:

* Matei 27:46: „Iar in ceasul al noualea a strigat Iisus cu glas mare, zicand: Eli, Eli, lama sabahtani? adica: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai parasit?”

* Faptele Apostolilor 3:1 „Petru şi Ioan se suiau impreuna la Templu, la ceasul rugaciunii: era ceasul al noualea.”

* Faptele Apostolilor: 10:30: „Corneliu a raspuns: žAcum patru zile, chiar in clipa aceasta, ma rugam in casa mea la ceasul al noualea si iata ca a stat inaintea mea un om cu o haina stralucitoare”.

Se pare „ceasul al noualea” are legatura cu rugaciunea, dar aceasta rugaciune este extrem de importanta. De asemenea, are legatura si cu momentul in care Isus a murit. Asadar, este vorba de ceasul al noualea, ceasul rugaciunii, si de asemenea, este momentul in care ceva important trebuie sa se intample.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.