Ai „sindromul inimii frante”, dupa ruperea unei relatii? Iata cele mai bune remedii naturiste

Imagine: publicdomainpictures.net (Commons Creative – free)

„Sindromul inimii frante” descrie starea psiho-fizica oribila dupa ruperea unei relatii. Acest sindrom nu este de joaca, deoarece provoaca slabiciunea reversibila a muschiului inimii, care ulterior poate provoca atac de cord. Acest lucru se intampla atunci cand oamenii sunt susceptibili la multe situatii stresante, in principal atunci cand pierd pe cineva apropiat.

Simptomele cheie ale acestei afectiuni ale inimii frante sunt: oboseala, insomnia, anxietatea, greata si letargia mentala. Exista remedii naturale din plante pentru aceasta afectiune, care pot atenua semnificativ simptomele existente.

Oboseala. Ginseng-ul s- a dovedit a fi un remediu excelent pentru cresterea activitatii psiho-fizice si scaderea oboselii cronice. Ovazul si pelinul imbunatatesc, de asemenea, aceasta afectiune, ajutand procesele digestive si crescand energia.

Insomnia. In acest caz, ceaiul de lavanda, musetelul si radacina de valeriana pot ajuta. Mirosul lor aromat ofera un efect calmant.

Anxietatea. Ceaiul de musetel calmeaza sistemul nervos si aduce mai usor somnul.

Greata. Remediul eficient si natural pentru greata este radacina de ghimbir. Avand in vedere faptul ca multi oameni nu vor consuma ghimbir crud, puteti lua pastile de ghimbir, sau sa folositi aceasta planta in mancare.

Letargia mentala. Aici ar trebui sa faceti o schimbare in stilul tau de viata. Schimbati-va alimentatia si consumati mai multe fructe si legume.

De asemenea, aromaterapia este o terapie extraordinara pentru a trata sindromul inimii frante. Utilizarea uleiului esential de lavanda este deosebit de buna in eliberarea stresului si a senzatiei produse de o inima franta.

Asadar, daca ai unele dintre simptomele de mai sus, dupa despartirea sau divortul de persoana iubita, apeleaza la aceste remedii naturiste pentru a te ajuta sa treci peste criza existentiala si sa-ti continui viata.

Be the first to comment

Leave a Reply