Manifestarile telepatice ale muribunzilor: 3 intamplari care arata ca exista o lege necunoscuta in universurile in care traim si murim

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un tanar se intorcea din Franta, unde isi facuse studiile, spre Algeria, locul parintilor sai. Pe la jumatatea drumului si in plina Mediterana, aude ca-l striga cineva pe nume. Se uita imprejur si nu vede pe nimeni. Cum graiul, care l-a chemat, semana cu al tatalui sau, pe care-l stia bolnav, si cum avea idee despre telepatie, a notat ora si a comunicat apoi intamplarea comandantului vaporului. Cand a ajuns acasa, afla ca tatal sau a incetat din viata exact in clipa cand a fost strigat pe nume in timpul calatoriei sale.

Un judecator din Franta simti intr-o seara de iarna o neliniste, in momentul cand era sa se culce, senzatia fiind aceea ca cineva se afla ascuns in odaie. Se uita sub pat, in dulap, prin celelalte incaperi… Nimeni. Avu, atunci, presimtirea ca i se va intampla ceva rau si, instinctiv, se uita la ceasornic, care arata 9:30. A doua zi primi stirea ca un unchi al sau, batran si bolnav, murise. Aratand telegrama mamei sale, judecatorul ii spuse: – Si a incetat din viata la 9:30 aseara. Stirea o comunica si altor cunoscuti si controlandu-se vestea, se afla ca unchiul intr-adevar incetase din viata la ora mentionata mai sus.

Un staret tot din Franta povestea ca intr-o seara de mai, cand vru sa se culce, simti o puternica zguduire electrica. Imediat se gandi la mama sa, care era bolnava in alta localitate. A doua zi staretul primi o telegrama, care-l anunta moartea mamei sale; iar cand s-a dus la capataiul ei, afla ca muri la ora 9:30 seara, exact in clipa cand staretul avu zguduirea electrica.

Be the first to comment

Leave a Reply