Home Spiritualitate teoreticaCugetari Nu lasati ca frica morbida sa va ia viata!

Nu lasati ca frica morbida sa va ia viata!

by admin
70 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

frica70Se spune ca un barbat s-a oprit la un motel pentru a innopta. Dupa ce a luat cina, a urcat in camera si s-a culcat, dupa care si-a continuat calatoria, plecand dis-de-dimineata. Dupa un an s-a reintors la acelasi motel si proprietarul i-a spus: “O, ce ma bucur ca esti bine!”

Barbatul a intrebat: “Da, sunt bine. Dar ce s-a intamplat?”

Celalalt a continuat: “Am fost foarte ingrijorati pentru sanatatea ta. Acum un an, cand ne-ai vizitat, ai plecat foarte devreme si nu ai mai apucat sa afli ce s-a intamplat. In acea seara, in bucatarie s-a strecurat un sarpe care, din nefericire pentru noi, a cazut in cratita cu mancare. Patru alti oaspeti care au comandat aceeasi mancare ca si tine au murit in dimineata imediat urmatoare”.

Cand calatorul a auzit aceasta, s-a ingalbenit si a spus: “Cum? Un sarpe otravitor in mancarea mea?” Si a cazut la pamant. Iar dupa un an de zile a murit de frica!

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

vioreaua 22 februarie 2010 - 10:22

Pai si atunci ne mai intrebam de ce unii lanseaza niste zvonuri care sa bage frica in oameni?

Miri 22 februarie 2010 - 21:18

Deci asta e frica morbida ; e ciudat!!!

ionucmora 22 februarie 2010 - 23:56

Frica este cheia ce deschide satanei poarta templului uman si cand se cuibareste acolo este jale.
Frica scade vibratia corpului si acolo unde campul energetic este mai slab apare boala.

Leave a Comment