Cum sa scapam de entitati si de fantome

Uneori persoanele sensibile culeg fara sa stie spirite care asteapta sa se agate de cineva. Aceasta nu este posesie, deoarece entitatea nu a preluat controlul asupra voastra si a corpului vostru. Cu toate acestea, aceste spirite pot interfera cu sanatatea si fericirea voastra. Entitatile sunt forme-gand ale fricii, care au o forma aproape concreta. Ele sunt produse de ego, nu de iubire, prin urmare ele de fapt nu exista cu adevarat. Totusi, daca ne aflam intr-o perioada in care chiar ne este teama, putem fi afectati de aceste entitati care se ataseaza.

Spiritele legate de Pamant sunt cei decedati care nu s-au dus catre lumina dupa ce au trecut dincolo de planul fizic. Majoritatea nu-si dau seama ca au murit. Ei sunt atasati de Pamant datorita dependentelor pe care le-au avut atunci cand au murit si adesea ei zabovesc in preajma carciumilor, barurilor si locurilor unde se folosesc drogurile.
Uneori spiritele legate de Pamant se tem sa mearga in planul de dincolo, deoarece se tem de focul iadului si de credinta in osanda vesnica. Alte spirite legate de Pamant sunt atat de atasate de casele lor, incat nu doresc sa plece de acolo. De aici provin fantomele. Spiritele legate de Pamant asculta de oameni, in loc sa asculte de ingeri sau de maestrii spirituali elevati, deoarece ele inca mai cred ca sunt in viata.

Semnele ca aveti atasata o entitate sau un spirit legat de Pamant sunt urmatoarele: manifestati o dependenta puternica, o depresie care nu cedeaza la tratament, sunteti predispusi la accidente, o incapacitate de a va focaliza sau concentra si schimbari bruste in stilul de viata sau ale personalitatii. Oricine poate sa aiba un atasament fata de o entitate sau de un spirit legat de Pamant si nu este un lucru de care sa va fie frica sau rusine. Este pur si simplu ceva care trebuie rezolvat. Exista mai multe metode de a va elibera de aceste entitati:

1) Cereti ajutor. In gand sau cu voce tare, cereti ca orice persoane decedate care iubesc si carora le pasa de spiritele legate de Pamant sa vina in ajutorul vostru. De obicei, bunica sau bunicul spiritului legat va raspunde la aceasta chemare si va lua imediat spiritul in planul de dincolo, astfel incat acesta sa se poata inalta, vindeca si evolua.

2) Chemati-l pe arhanghelul Mihail. Cereti ca arhanghelul Mihail sa indeparteze de voi, de cei dragi, de clienti si de casa orice entitate si spirit legat de Pamant. Apoi rugati-l pe arhanghelul Mihail sa stea permanent alaturi de voi, sa actioneze ca o bariera si sa se asigure ca nimeni nu va ajunge langa voi decat daca trebuie, iar daca sunt langa voi, sa vina dintr-un loc plin de iubire. Tineti minte ca Mihail, asemenea tuturor arhanghelilor, nu are restrictii legate de timp sau de  spatiu, incat el poate sa fie simultan si individual cu oricine il cheama.

3) Taiati stringurile. Atunci cand spiritul legat de Pamant este cineva drag care a decedat, persoana in viata poate sa aiba stringuri atasate de acel spirit. Corzile tin spiritul legat de persoana in viata. Un exemplu poate fi cazul unei femei al carei tata decedat, alcoolic si abuziv, nu s-a dus in lumina, ci a ramas legat de ea. El poate vrea sa-si ia revansa pentru purtarea sa dinainte; cu toate acestea, nu se afla in situatia de a o ajuta pe ea,  deoarece el insusi nu este vindecat. Prezenta sa o face, inconstient, sa fie deprimata. In aceste cazuri, chemati-l pe arhanghelul Mihail sa taie stringurile legate de spirit, in timp ce simultan, renuntati la orice suparare sau dorinta veche de a va razbuna pe spirit.

4) Tragerea si extragerea entitatilor. Aceasta este o metoda ce poate fi folosita pentru o alta persoana. Mai intai, protejati-va cu o sfera oglinda si cereti-i arhanghelului Mihail si ingerilor sai din ceata indurarii sa fie alaturi de voi. Apoi, trageti entitatea afara prin chakra coroana, asa cum ati trage de o esarfa lunga si intunecata. Dati-i entitatea arhanghelului Mihail, care o va indeparta din camera. Continuati sa trageti astfel de entitati pana cand persoana este curata. Unele entitati vor fi greu de scos, la fel cum se impotriveste o buruiana cu o radacina stufoasa. Curatati-va pe voi insiva si mainile dupa aceea si protejati-va cu un scut de lumina purpurie si cu prezenta arhanghelului Mihail.

24 Comments

  1. Pingback: Cum sa scapam de entitati si de fantome | Necenzuratul 26 iul. 2010

Leave a Reply