Muzica ne poate trezi chakrele inferioare sau superioare ale corpului nostru eteric! Ce alegeti?

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Sunetul are un impact profund asupra corpului nostru subtil energetic. Multe forme moderne de muzica, printre care rap-ul sau muzica rock, si-au castigat popularitatea datorita faptului ca stimuleaza centrii energetici inferiori ai corpului si declanseaza o comutare imediata a constiintei pe aceste frecvente de vibratie.

Adeseori motivul pentru care ne place sau nu ne place un cantec este impactul pe care acesta il are asupra corpului nostru energetic spiritual.

in zilele noastre muzica este in special folosita in filme si in publicitate pentru a trezi emotiile audientelor. Scenele zbuciumate care pot fi vazute in cadrul concertelor moderne de muzica rock sunt un exemplu viu al influentei muzicii asupra chakra-elor inferioare, intr-un mod dizarmonios si dezechilibrant. Muzica are impact asupra noastra a tuturor, astfel ca de acum incolo, acordati o mai mare atentie felului in care diferite melodii va influenteaza emotiile si starea mintii. Deveniti constienti de modificarile energetice subtile pe care le experimentati. Aceasta constientizare va va ajuta sa recunoasteti curentii subtili energetici diferiti care va strabat corpul eteric.

Anumite sunete si tonuri sunt binecunoscute pentru capacitatea de a ne misca. Un bun exemplu este melodia „We will rock you”, apartinand formatiei Queen. Aceasta melodie stimuleaza efectiv corpul subtil energetic intr-un mod specific.

Este intelept sa fim constienti de acest impact, deoarece muzica a fost utilizata in extenso de-a lungul istoriei pentru a manipula masele, in anii ’30 Hitler utiliza muzica in cadrul intalnirilor sale politice, pentru a declansa emotii in randul multimilor.

Muzica poate de asemenea sa aibe o influenta pozitiva asupra chakra-elor noastre si asupra corpurilor noastre subtile. Multi sunt de parere ca aceasta stimuleaza energia creatoare si vindecatoare din noi. Se spune de asemenea ca muzica are darul de a ne asista in procesul de ridicare a frecventei interioare de vibratie si de a ne conecta la natura noastra spirituala.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply