Mesajele spirituale ale “francmasonilor” de pe steaua Sirius

Cunoasterea spirituala mai avansata din zilele noastre evidentiaza si mai amplu originea cosmica a straniului „respect” acordat stelei Sirius cu sapte milenii in urma de preotii-astronomi egipteni care au elaborat primul calendar local in functie de fazele acesteia. Initiata engleza Alice Bailey, preluand si editand comunicarile Maestrului Intelepciunii Djwhal Khul Tibetanul, specifica urmatoarele:

„Vechile Mistere au fost date Omenirii de Ierarhia Spirituala, care, la randul ei, le-a primit de la Marea Loja Alba din Sirius. Acestea contin: cheia procesului evolutiv, inscrisa in cuvinte si numere; secretul originii omului si al destinului sau; invatatura necesara Omenirii pentru a progresa de la intuneric la Lumina, de la ireal la Real, de la moarte la Nemurire …Aceste elemente putin cam ciudate va ofera o idee generala asupra relatiei semnificative care exista intre mica noastra planeta si aceasta vasta expresie a Divinitatii, a Vietii, care se manifesta pe Sirius.”

Accentuand importanta straniei legaturi esoterice – in fapt esentiala pentru noi, pamantenii -, initiatul englez Benjamin Creme specifica la randu-i unele aspecte complementare comunicate de un alt Maestru: sistemul stelar Sirius ar fi un „alter ego” al sistemului nostru solar, energiile radiate de acolo stimuland si mentinand aplicarea permanenta a „legii Karmei” (legea cauzei si a efectului) in evolutia sistemului nostru solar si respectiv in evolutia lumii sufletelor incadrate in „scolarizarea terestra”. De acolo ar fi venit unii Avatari pentru a colabora cu Ierarhia Spirituala a Pamantului la stimularea evolutiei sufletelor terestre.

Superioritatea esoterica a sistemului Sirius ar proveni din faptul ca, printr-o evolutie mult anterioara, acesta a devenit unul dintre cele sapte sisteme solare sacre care ar deservi Logosul Galactic -Fiinta spirituala extraordinar de avansata si potenta intrata in traditiile esoterice ca „Acela despre care nu se poate spune nimic”… Mai mult, legatura spirituala dintre fiintele foarte evoluate spiritual care exista in sistemul Sirius si Ierarhia Pamantului s-ar mentine permanent la nivelul planului mental cosmic.

Drept urmare, Alice Bailey a inclus si urmatoarea specificare: „anumite activitati organizate pot fi perfectionate si conduse spre realizarea lor direct de pe Sirius”…

La randul sau, in deschiderea unui orizont direct impresionant, B. Creme a redat repetat o informatie la fel de stranie pentru cei neinformati in acest domeniu: unele suflete foarte evoluate din Omenirea noastra, dupa ce si-au incheiat in mod total „instruirea terestra”, si-au ales sa-si continue evolutia spirituala plecand in sistemul Sirius…

6 Comments

  1. daca eu sunt viu atunci terra e vie. daca terra e vie atunci calea lactee e vie, implicit universul e viu.suntem alcatuiti din aceleasi elemente din care e alcatuit si universul. suntem parte din roca,aer ,apa sau orice combinatie chimica.sufletul din ce este alcatuit? primatele au suflet? cineva din masonerie credeti ca ar posta pe almeea? cineva va saluta cu shalom. la ce grad visati? ne dam cu parerea banuind, speculand.scriem articole cu copy- -paste,aruncam cu informatii neverificate si ne intriga ideea, ne place competitia,care e mai destept,intelept sau inteligent,ne formam subpozitii false si adevarate din doua puncte de vedere diferite,ne place astronomia dar nu si matematica.suntem experti in doamne doamne dar nu si in etica. sa mai discutat despre sistemul binar.si despre spectrul luminos si despre masonerie. ceva nou?!?!?

  2. 1) Astronomii apreciază că Sirius ar avea doar 200 milioane de ani vechime ( Soarele având 4,5 miliarde ) e greu de crezut că o civilizaţie mai avansată decât cea de pe Terra S-a dezvoltat acolo.
    2) Din cauza apropierii stelei secundare ( 11 unităţi astronomice la periastru ) nu poate exista o planetă cu condiţiile Terrei .

  3. Nu ştiu dacă din considerente astronomice nu pot fi asemănătoare condiţiile de pe Sirius cu cele de pe Terra.Ştiu ănsă din experienţa proprie a unei călătorii galactice efectuată în urma unei extracorporalizări controlate ,că Sirius diferă de Terra în special prin forma de condensare a materiei -alcătuiri materiale -care nu ascultă de gravitaţie şi de magnetism.Gravitaţia pe Sirius pare de valoare mai mică decât pe Terra iar magnetismul ,tot aşa.Cele două stele complementare determină o stare diferită a energiei care se ordonează la comandă în forme materiale.Mai putem discuta despre Sirius.

  4. ma amuza acest PAMFLET! e ciudat ca oamenii-toti fara exceptie nu stim inca nici jumatate din mai putin de jumatatea care credem ca e totul de aici de pe pamant ,nu stim ce se ascunde sub picioarele noastre,in apele noastre si vrem si zicem ca stim ce avem deasupra capului. Lasati siriusul,lasati masonieria care deja e prea mandra si deloc discreta si va invit sa ne cunoastem pe noi insine ,sa coborim in sufletul nostru ,in inima ,sa inchidem usa dupa noi si atunci dupa un timp o sa descoperim ca in acest mic corp omenesc asteapta sa fie descoperite sori si stele ,lumii intregi! universul ! iar numai atunci putem spune ca suntem pregatiti sa primim intelepciunea acestei lumi.

Leave a Reply