Masoneria, organizatia satanista oculta care conduce lumea

Imagine: freesvg.com (Commons Creative – free)

In ultimele doua secole, masoneria nu a facut altceva decat sa-si continue politica duplicitara. Pe fata se declara partizana drepturilor omului si lupta pentru libertate, egalitate etc., dar adevarata lupta a francmasoneriei este pentru obtinerea puterii politice si guvernarea lumii.

Pentru aceasta, lupta cu o ura neimpacata impotriva crestinismului si a libertatii reale a oamenilor, neezitand nici cand este vorba de crime sau chiar genocid. In timpul Revolutiei franceze, masoneria ataca pentru prima data biserica catolica, dorind inlocuirea crestinismului cu o religie pagana.

Masoneria impotriva lui Dumnezeu

Secolul al XIX-lea este secolul ofensivei francmasoneriei impotriva crestinismului. Masonii creeaza scoli laice opuse celor confesionale. Conventul masonic de la Lausanne, intrunit la 6 septembrie 1875, la care au participat 10 consilii supreme din 22 cate au fost convocate, neaga credinta in Dumnezeu.
Consiliile supreme ale Scotiei, SUA, Americii Centrale si Irlandei, intrunite in 1877 la Edinbourgh, denunta deismul declaratiei de la Lausanne. Marele orient al Frantei, intr-un convent din septembrie 1877, suprima articolul 1 din statutul sau, cel care consfintea existenta lui Dumnezeu si nemurirea sufletului. Din 1880, Marea Loja Sobolica Scotiana abandoneaza si ea referinta la Marele Arhitect al Universului. La 20 aprilie 1884, Papa Leon al XII-lea emite o bula prin care decreteaza francmasoneria ca „sinagoga lui Satan”. Masoneria este condamnata si de biserica ortodoxa.

Atitudinea crestinismului fata de masonerie

O tendinta constanta a manifestat masoneria in incercarea ei de a penetra in marile biserici crestine prin impunerea unor inalti prelati masoni. Se pare ca acest lucru i-a reusit de mai multe ori, insa atitudinea Bisericii fata de masonerie nu s-a schimbat. Declaratia asupra fracmasoneriei a cardinalului Ratzinger din 1983 spune clar: „S-a pus problema daca nu cumva judecata Bisericii s-a modificat in privinta masoneriei. Judecata negativa a Bisericii este neschimbata in privinta societatilor masonice, deoarece principiile lor au fost totdeauna considerate incompatibile cu doctrina Bisericii, si, prin urmare, aderarea la ele ramane in continuare interzisa. Credinciosii care apar in societati masonice se afla intr-o stare grava de pacat”. Miscarea ecumenica contemporana nu este straina de francmasonerie. Dupa N. Homuth, intreg protestantismul si neoprotestantismul actual, descompuse din punct de vedere eclesiastic, se afla in mrejele francmasoneriei.

Divizarea protestantilor, opera masoneriei

Faramitarea protestantismului este opera unor francmasoni: Wesley, Chalmers, Zinzendorf, Brigham Young, Josef Smith, C.T. Russel. Secte precum „stiinta crestina”, mormonii, martorii lui Iehova, antropozofii, sunt creaturi ale francmasoneriei. Thomas Chalmers, fondatorul Aliantei Evanghelice in 1846, a fost vicepresedinte al organizatiei francmasone Royal Society din Edinbourgh. Presedintele Federatiei mondiale baptiste in 1985, Duke McCall, este francmason din Clubul Rotary. Cultul metodist este si el penetrat de francmasonerie, F.P. Corson, fost presedinte al Congresului Mondial Metodist, este Mare Maestru al Marii Loje din Pensylvania. Episcopul metodist R.A. Mueller, fost presedinte al Consiliului National al Bisericilor NCC (organizatia ecumenica din SUA), este francmason activ. In Suedia, 535 de parohi luterani sunt francmasoni. In Germania, cluburile francmasonice se impletesc cu organisme ecumenice. Sa nu uitam ce se ascunde in spatele francmasoneriei.

Albert Pike, aceasta autoritate a masoneriei (era francmason de gradul 33), in secolul al XIX-lea este cel putin sincer in cartea sa „Morala si dogma” cand recunoaste originea gnostica a francmasoneriei, marturisind ca il venereaza pe Lucifer. Pentru Albert Pike, Lucifer era zeul luminii, iar Dumnezeu cel al intunericului. Practicarea ocultismului de catre unii masoni de grad inalt este un fapt subliniat de multi autori. De exemplu, L. Pauwels si J. Bergier arata ca Societatea Rozicruciana engleza, infiintata prin 1867 de Robert Wentworth Little, isi recruta membrii dintre maestri masoni. Aceasta Societate avea 144 de membri, intre care si Bulwer-Lytton, autorul „Ultimelor zile ale Pompeiului”.

„Golden Dawn”, o organizatie masonica satanista

Din societatea Rozicruciana apare in 1887 o noua societate, The Golden Dawn, alcatuita din cateva dintre cele mai stralucite spirite ale Angliei. Societatea The Golden Dawn era putin numeroasa si era condusa de Wooldman, Mathers si Wynn Wescott. Ea avea ca scop practicarea magiei ceremoniale si obtinerea de puteri si cunostinte initiatice. Societatea era in legatura cu organizatii similare germane, din care unii membri se vor regasi mai tarziu in miscarea antropozofica a lui Rudolph Steiner. Societatea The Golden Dawn l-a avut dupa aceea maestru pe Aleister Crowley. Mathers, dupa ce a ajuns mare maestru al Societatii The Golden Dawn, a fost inlocuit cu celebrul poet Yeats, laureat al Premiului Nobel.

Yeats si-a luat numele de „Fratele Demon este Deus Inversus”. Din societate mai faceau parte: Arthur Machen, scriitorii Blackwood, Stoker (autorul lui „Dracula”), Sax Rohmer, astronomul regal al Scotiei, Peck, inginerul Allan Bennett si sir Gerald Kelly, presedinte la Royal Academy. Dupa marturisirile lor, apartenenta la societate le schimbase felul de-a vedea lumea, iar practicile carora li se consacrasera n-au incetat sa li se para eficace si exaltante.

Aleister Crowley (1875-1947) era membru in The Golden Dawn, ca si in Ordinul martinist si in Ordo Templis Orientis. Crowley a scris multe carti despre magie, fiind pornit foarte mult impotriva creotinismului. El era satanist si se identifica unui „sfant al lui Satan”. Crowley se droga si practica magia sexuala. Samanta aruncata de el va duce la aparitia miscarii hipiotilor.

Comunismul isi are originea in masonerie

In secolul al XIX-lea apare un nou curent satanist sub influenta masoneriei, si anume comunismul. Iluminatii americani, sustinatori ai lui Weishaupt, au initiat in 1829 o serie de conferinte la New York tinute de iluminista engleza Frances „Fanny” Wright. Cei prezenti au fost informati ca Iluminatii intentionau sa uneasca grupurile nihiliste si ateiste cu toate celelalte organizatii subversive intr-o organizatie internationala care se va numi comunism. Clinton Roosevelt (stramos direct al lui F.D. Roosevelt), Charles Dana si Horace Greeley au fost numiti pentru a alcatui un comitet care sa stranga fonduri pentru aceasta actiune. In 1843 este fondat in SUA ritul B’nai Brith (Fiii Aliantei), care este rezervat numai evreilor.

O filiala a acestei organizatii este loja israelita „Alianta Dreptilor”, din care va face parte si K. Marx. Marx si Engels confirma In prefata la cea de-a doua editie a Manifestului Comunist, tiparit la Londra in 1872, ca o societate secreta numita Liga Comunistilor (de fapt, o noua firma a Aliantei Dreptilor) i-a insarcinat cu redactarea si publicarea unui program teoretic si practic al partidului. In 1864 se infiinteaza la Londra Intaia Internationala Comunista. Discutiile preliminare s-au tinut la Londra in Freemasons’ Hall, sediul Marii Loje Unite a Angliei. Liderii primei Internationale erau Marx si cneazul Bakunin (care era francmason de gradul 32 in ritul Scotian Antic si Acceptat).

Internationalismul proletar sub forma socialismului a dat un nou avant ideilor masonice. Razboiul franco-german si caderea lui Napoleon al III-lea In 1870 favorizeaza preluarea puterii in Franta de catre masoni. Din guvernul celor 11, 7 erau francmasoni. La 18 martie 1871 se proclama Comuna din Paris. Victoria finala apartine insa masonilor conservatori, condusi politic de Adolphe Thiers. Aceasta victorie duce la separarea comunistilor de masonerie. Comuniotii isi vor crea organizatii proprii, paramasonice. Ei vor prelua de la masonerie principiul universalismului (internationalismul proletar), deviza „Libertate, egalitate, fraternitate” si unele simboluri masonice (de exemplu steaua cu cinci colturi).

Primul razboi mondial a fost declansat de catre masoni

Primul razboi mondial izbucneste tot in urma unui asasinat masonic. Arhiducele Franz Ferdinand este ucis la Sarajevo in 28 iunie 1914 de catre o societate secreta sarba „Mana neagra”. Arhiducele fusese condamnat la moarte inca din 1912 de catre tribunalul secret al masoneriei. Societatea secreta „Mana neagra” era masonica. Ea isi tinea intrunirile in acelasi local cu al Lojii din Belgrad.

Ce urmarea masoneria prin declansarea primului razboi mondial? Ea isi urmarea planul sau de acaparare a puterii in Europa prin distrugerea vechilor imperii: austro-ungar si tarist. Dupa razboi se infiinteaza, din initiativa preoedintelui american Woodrow Wilson (francmason), Liga Natiunilor, prima incercare de centralizare a puterii politice in lume (primul pas spre guvernul mondial visat de masoni). Ea va fi condusa de fracmasonul L. Boureois. Masoneria a fost implicata si in revolutia din Rusia din 1917.

Revolutia bolsevica din Rusia, condusa si sustinuta de masoni

Prima revolutie este opera masoneriei conservatoare. In guvernul provizoriu, portofoliile cele mai importante sunt ocupate de francmasoni (cneazul Lvov, Kerenski, Tereocenk, Gucikov). Revolutia bolsevica este opera masoneriei revolutionare. Lenin era sprijinit de lojele defetiste europene, iar Leiba Braunstein, zis Leon Trotki, era sprijinit de puternicul ordin masonic evreiesc B’nai Brith, in frunte cu marele bancher Jacob Schiff. Dupa scenariul revolutiei ruse urma sa se desfasoare revolutia si in Gemania si Ungaria. In Ungaria, in urma revolutiei din octombrie 1918, se formeaza guvernul masonic al contelui M. Karolyi. Urmeaza apoi revolutia bolsevica din 1919, condusa de iudeo-masonul Bela Cohen, zis Kuhn.

Uniunea Europeana: vechi ideal masonic

Idealul realizarii Uniunii Europene este un vechi deziderat masonic. El este de fapt primul pas in vederea realizarii unei uniuni mondiale conduse de francmasonerie. Primul pion al masoneriei prin care se dorea realizarea acestei uniuni a fost Napoleon, care declara: „Avem nevoie de un cod european, de o curte de casatie europeana, de o moneda unica, de aceleasi masuri si greutati, de aceleasi legi. Trebuie sa fac din toate popoarele Europei un singur popor”.

In 1929, Aristide Briand, ministrul de externe francez, reia ideea si propune in numele guvernului sau crearea unei structuri federale europene. Planul sau nu este insa bine primit de statele europene.

Sa ne amintim de o veche poveste istorica. Se spune ca un rege dac, pentru a le demonstra supusilor sai necesitatea unirii in fata unui dusman, recurge la demonstratie. El pune intr-o arena doi caini sa se bata. Cand lupta era in toi se da drumul unui lup, iar cainii care pana atunci nu se prea iubeau isi unesc eforturile si ataca fiara. Aceasta strategie o adopta si masoneria pentru realizarea uniunii europene si a unitatii mondiale a statelor, unitate economica, militara si, in ultima instanta, politica. Rolul lupului este jucat mai intai de Hitler, apoi de Rusia si satelitii sai comunisti. De aceea nu trebuie sa ne mire rolul jucat de francmasonerie la aparitia nazismului si a comunismului.

Pasivitatea Frantei, Marii Britanii si a Statelor Unite, la inceput, in fata lui Hitler si apoi in fata lui Stalin nu cred ca au fost doar acte de naivitate politica. Ar insemna sa credem ca guvernele celor trei mari puteri au fost formate din prosti. Pasivitatea celor trei mari puteri in fata dictatorilor a fost gandita pentru a incuraja conflictul si a realiza apoi idealul masonic.

Negocierile privind infiintarea pactului unitar NATO se poarta cu rapiditate pe timpul blocadei sovietice asupra Berlinului (iunie 1948 – mai 1949), iar pe data de 4 aprilie 1949 se semneaza la Washington pactul. Planul Marshall era gandit tot de francmasoni (Marshall era francmason) si se baza pe ideea masonica a integrarii europene.

Bomba atomica le va fi furnizata rusilor prin tradarea unor masoni. Cercurile sioniste vor fi implicate puternic in aceasta tranzactie. Visul masoneriei europene se realizeaza in 1958 prin crearea Comunitatii Economice Europene. In 1991, intalnirea de la Maastricht propune un nou tratat asupra Uniunii Europene. Se urmareste: integrarea economica si sociala a statelor membre, moneda unica, transferul catre uniune al suveranitatii monetare nationale si aplicarea unor sanctiuni pentru tarile membre care se indeparteaza de criteriile stabilite ale convergentei.

Sa mai subliniem un fapt, si anume legatura francmasoneriei cu miscarea iudaica si cu sionismul. Exista o teorie a conspiratiei privind controlul capitalismului occidental de catre evrei. Iudaismul avea in comun cu masoneria lupta impotriva crestinismului. Rabinul Tarphan va spune „Evangheliile trebuie arse fiindca paganismul este mai putin periculos pentru credinta evreiasca decat crestinismul”.

190 Comments

 1. Daca cel putin 14 presedinti americani si-au plecat genunchii in fata Satanei, cum a fost si inaugurarea lui G. Bush ca mason la societatea secreta „Skull and bones” al universitatii Yale si daca mai „marii” pamantului isi vand sufletele pentru o glorie atat de efemera, atunci putem trage concluzia ca intr-adevar traim vremurile apocaliptice. Acesti evrei superbogati : Rockefeller, Rothschild si toate celelalte marionete ale sionismului si masoneriei,ajutati de iezuiti prin Papa si chiar de biserica satanista a lui Sammy Davies jr. etc coalizati intr-un singur gand in radierea crestismului de pe fata terrei si formarea unui singur guvern , nu se gandesc oare nici o clipa ca-L sfideaza pe D-zeu si pe Victoriosul de pe crucea Golgotei, Yeshua Ha´Mashia (Isus) ? Da trebuie sa ma destainui, ca este intr-adevar o lupta spirituala crancena cu aceste forte demonicesi ca suntem unii crestini practicanti care ne cunoastem foarte bine pozitia noastra in Cristos si care este menirea noastra in aceasta lupta, intru-cat armele cu care ne luptam noi sunt mult mai puternice decat cele ale coalitiei demonice (masoni-sionisti-satanisti) si stim foarte bine ca Cel ce este in noi ,e mult mai puternic decat cel ce este in ei, chiar daca va fi jale mare in curand! Ei vor avea un aparent succes cativa ani, dar dupa aceea vor fi „terminati” intr-un mod cum nici nu-si pot imagina. BARUCH HA´SHEM, BARUCH ATAH ADONAI, ELOHEINU, MELECH HAÓLAM

 2. uite care e problema , din prima iti zic sa discutam civilizat (aici adresandu-ma cu individul care a postat chesti asta).NU AM CITIT decat primul paragraf si din ce am citit o sa iti spun urmatoru contra argument pentru care nu ar trebui sa blamezi masoneria si anume…..CATE CRIME a facut crestinismul dealungul istorie si pana in prezent? Ia gandestete………Cruciadele , Inchizitia….si parerea mea PERSONALA e ca se fac si acum ascunse……..daca vrea vreunu sa discute mai multe poate sa ma intrebe de id de messenger….PEACE UP

 3. Cu mult respect as vreasa raspund lui Geo : – oare cati au fost omorati din 1776 incoace in numele masoneriei, daca insusi Hapoleon a actionat in numele masoneriei; Marx,un fals evreu prin tot sistemul ce a creat impreuna cu Engels si Lenin(numai rusii ucisi de ei a depasit 6000000 de oameni), ca sa nu vorbesc de Prescot Bush, finantatorul lui Hitler si nu numai; G. Bush , de asemenea fremason gradul 33(Skull and Bones- Yale)cati irachieni a lichidat pe nedrept si la fel Afgani, impreuna cu „fratele” sau T. Blair mason gradul 33 expremierul Marii Britanii, doar ca sa puna mana pe petrol ? Si nici unii sionisti impreuna cu care au reinceput sa colaboreze atat de armonios in vederea preluarii puterii mondiale,nu sunt mai prejos.Daca cei cca 40 de arhibogati ce conduc America 38 sunt evrei si 2 musulmani si aproape toti sunt masoni.Iar in legatura cu biserica romano-catolica ce a lichidat atatia nevinovati, in special prin inchizitie, dar nu numai oare nu se stie ca sunt practic vrajmasi ai lui D-zeu si chiar in viitorul cel mai apropiat,toti acestia vor colabora in vederea realizarii Noii Ordini mondiale ce nu va fi lipsit de suferinte. Oare , nu este chiar si Ratzinger mason? De ce se intrunesc pe ascuns grupul BILDERBERG anual si discuta atat de secretos despre planurile llor diabolice? De ce nu se spune niciodata adevarul despre ei? De ce trebuiesc depuse juruinte atat de drastice in cadrul fiecarui grad masonic cum ar fi : ” daca-mi calc juramantul , sa mi se smulga limba, sa mi se despice pieptul si sa mi se scoata inima , iar trupul sa-mi fie ars, iar cenusa aruncata in cele 4 vanturi …” daca n-ar fi atatea lucruri de ascuns ce nu sunt permise a fi divulgate…?De ce oare? Cand chiar si Albert Pike il elogiaza pe Lucifer , ridicandu-l la grad de D-zeu ! Ce fel de sacrificii aduc masonii in templele lor chiar si in palatul Westminster din Londra( ca si in toate templele masonice din toata lumea) unde-si desfasoara activitatea 2 loje masonice? Oare de ce atata asprime pe emblema masonica al temlului din Londra : „Audi, Vide, Tace ” Adica ce auzi si vezi sa nu divulgi (si vis vivere in pace) dupa zicala latina ,( daca vrei sa traiesti in pace)… Oare nu Rockefeller a zis : „Tot ce avem nevoie, este o criza majora, iar natiunile vor acceptaNoua Ordine Mondiala ” ? Oare nu familia Rothschild (masoni ca si Rockefeller) a imprumutat in 1835 200 000 de dolari vaticanului,fapt pentru care devenind astfel „scutierii rosii” ai avutiei Papale? Acum problema e ca foarte multa lume este indusa in eroare, chiar si masoni primelor grade care habar n-au ce ii asteapta pe parcursul inaintarii lor in ierarhie.Ar fi enorm de multe de adaugat dar atat vreau sa mai spun ca masoneria e cel mai detructiv element ce a existat pe pamant vreodata si inca nu si-a scos coltii nici pe un sfert. Ce va urma in urmatorii 5 ani va demonstra cele afirmate de mine .

 4. Cand vreti sa faceti niste ” pasi ” v-a trebui sa va ganditi ca sufletul dvs. este ” imbracat ” cu acel costum ce il
  numim trup . Cautati-va mai intai sufletelul . Mai sus in acest site este un intrumar de meditatie .Daca puteti
  urmatii prmii pasi , sau pur si simplu meditati prin rugaciune . Se spune ca ” trebuie sa faci ce zice popa si nu ce
  face popa. Unii dintre noi vor descoperi ca au un sufet pe care nici nu-l visau . Vor vedea ,luminozitatea lui si
  ce culoare are . Ve-ti spune ” ce este sufletul ” ? , si ” de unde stiu ” ? Prin meditatie ” am vazut toate aceste …
  Religia a aparut in trecutul foarte indepartat al omenirii . Ca sa puteti ” urca ” aceasta ” scara ” spirituala trebuie
  sa lasati toate poverile vieti deoparte , cat timp veti face aceste ” rugaciuni ” meditatii . O sa vdeti o schimbare
  in bine , atit a starii sufletesti cat si atrupului.
  Ca sa nu ” bat campii ” , consider ca daca ati intrat pe acest site aveti in adancul sufletului dvs. o scanteie care
  va spune ” ceva „. Mangaiati acea ” scanteie ” si veti avea surprize placute .
  Nu le purtati ” de grija ” celor de genul Gigi , ei din cauza aurului pe care vor sa-l ia cu ei nu vor putea face acei
  pasi pe care dvs. ii puteti face . Detasati-va de toate si veti vedea.

 5. DOMNULE STEFAN,
  Un adevarat balsam pentru o mama indurerata este comentariul
  pe care l-am citit ,se simte ca nu sunt vorve de suprafata ci pornite
  din inima ,din dorinta de a face bine pentru toti.
  Pacatul impotriva iubirii devine insa in zilele noastre cuvintul rostit
  dintr-o inima lipsita de dragoste.

 6. crestinismul condamna masoneria? sau o combate? unde, eu nu am vazut nimic! am vazut in schimb preoti cu grade masonice care erau foarte mindri de acest lucru. si nu unu, mai multi! si nu numai intr-o localitate, in mai multe!

  hai sa nu ne ascundem dupa deget, masoneria e o organizatie foarte utila de subjugare a elitelor lumii. li se cumpara libertatea, si cu sistemul piramidal de obedienta nu ai voie sa faci de capul tau nimic fara sa fie dictat de sus. astfel inventatorii acestei pseudoreligii beneficiaza din plin de siguranta indeplinirii oricarui plan dictat din virful piramidei.

  un exemplu concret: mircea eliade, mason in ritul scotian antic si acceptat si-a schimbat brusc discursul de cind a aderat la masonerie. cind era mai tinar era mai intelept, pe urma si-a revenit…

 7. masoni nenorociti voi vreti sa candidati si la presedentie ? voi care sunteti dusmanii poporului.afara din tara asta diavolilor nenorociti voi care va ti facut palate prin jertfa poporului pana nu vine mania lui Dumnezeu asupra voastra si a copiilor vostri.vreti sa ne dati cu forta si cipurile biometrice ca sa ne lepadam de Hristosul nostru si sa ajungem in iad cu voi spurcatilor.pocaiti va spurcatilor ca se apropie judecata lui Hristos si o sa platiti pentru ca va ti razvratit impotriva lui Dumnezeu.Doamne Atottiitorule Dumnezeul Parintilor nostri A lui Avraam,Isaac si Iacob si al semintiei celei drepte a lor Cel ce ai facut cerul si pamantul cu toata podoaba lor nu ne lasa pe noi pacatosii pe mana ereticilor si hulitorilor ca sa piara faptura ta arunca Harul Tau peste acest popor necajit cauta din cer si ii da darul pocaintei apara ne de toata lucrarea cea rea a satanei si randuieste ne un Conducator bun si un Patriarh cum au fost Sfintii Patriarhii din vechime sa apere poporul acesta si intareste ne Doamne sa nu ne lepadam de tine in vreme de stramtorare.Amin

 8. Acum, ca revin dupa o absenta de vreo 7 luni, o fac pentruca lucrurile se precipita pe tot globul, iar acele planuri diabolice, puse la cale de masonii condusi de falsii evrei (si aici as vrea sa se inteleaga ca am o stima deosebita fata de evreii adevarati, dar care sunt foarte putini), si-au intins tentaculele peste tot unde miroase a bani si putere.Imi pare rau sa spun ca ceea ce au planuit, in mare parte vor fi duse la indeplinire. Au facut niste investitii inimaginabile pentru omul de rand, de la orase subterane pana la masinarii si chiar nave spatiale prin care ei incearca sa-si asigure viitorul lor propriu, si se tem ca nu cumva Cristos sa fie o realitate ,caci atunci vor fi primii aruncati in iazul de foc.Ii compatimesc cu toata sinceritatea sufletului meu, caci ei nu stiu ce fac, in pofida tuturor lucrurilor oribile si crimelor pe care le-au savarsit si le vor mai savarsi. Oeicum , tot pamantul este deja infectat de acesti oameni, prin prisma influentei demonice care guverneaza pamantul. Stiu ca sunt foarte multi care nu cred in lumea spirituala din jurul nostru , dar ei sunt o realitate, fie ca e vorba de acei ingeri decazuti ce s.au razvratit impotriva lui D-zeu , fie ca e vorba de ingerii care I-au ramas credinciosi Lui.Totusi cea mai puternica arma e credinta ancorata puternic de Cuvantul promisiunilor Lui D-zeu.Pacat ca liderii nostrii spirituali, preoti, pastori, dorm de-a binelea si practic nu stiu nici macar ei ca atunci cand doi sau trei leaga ceva pe pamant , va fi legat si in cer si asta printr-o credinta puternica ,de care se teme toata ostirea demonica. As vrea ca sa fim noi primii care sa intelegem ca practic noi nu avem de luptat cu masoneria si cu falsul sionism, ci cu capeteniile lor spirituale, acei ingeri cazuti ce au pus stapanire pe acest pamant,pentru o vreme. Dar sfarsitul lor este aproape.

 9. parerea mea este ca vorbim si o sa mai vorbim mult si nu putem face nimic.masonica este orice persoana [cel putin la noi]care detine o functie ce permite influentarea sau luarea de decizii la un nivel regional asta implicand si controlul financiar.daca va imaginati ca in romania,vreun presedinte de stat,nu a fost si nu va fi mason se inseala amarnic.prin urmare daca cei care vor sa atenteze la stabilitatea pozitiei in cadrul puterii a masoniilor o cohorda de jandarmi zelosi umflati de trai bun si dornici sa bumbaceasca niste visatori,se vor prezenta la datorie.singurele lucruri care poate anula masoneria sant:patriotismul,credinta religioasa[oricare ar fi]cu conditia sa fie sincera.ambele implica acel lucru de care masonii se tem cel mai mult:incoruptibilitatea!orice mason are un cuiul lui pepelea fara de care nu ar putea avansa in gradele masonice.cu cat mai grav actul de coruptie cu atat mai sus te ridici.si cum la noi coruptia este generalizata am ajuns sa credem ca ne va salva doar mesia sau extraterestrii.apropo,in momentul in care masonii vor reusii sa creeze baze oriunde in spatiu putem sa ne luam adio de la terra.dupa cum spunea un rege dupa mine potopul!probabil era tot mason.asa ca doamne ajuta ca altcineva nu este!

 10. :)))
  Am auzit foarte multe, ba chiar pot sa spun ca sunt si documentat si informat putin despre „masoni” si tot ce e legat de ei…Povesti sunt multe, variante si mai multe.Adevarul este ca multe dintre dovezile aparute sau vazute de mine m-au lasat impresionat ba chiar mai mult mi-au dat o stare de agitatie pot spune, dar multe sunt prea exagerate si nu cred o iota din ele.E greu de spus dar la fel este problema cu DUMNEZEU multi nu cred” De ce am crede in ceva care nu putem vedea?”sau alte intrebari care si le pun unii, asa este si cu masonii de multe ori ramai uimit dar de multe ori iei in deradere si te bufneste rasul cand auzi unele afirmatii:))
  Vreau sa spun ca nu e nimeni deocamdata capabil sa vorbeasca intradevar de problema asta, iar daca e sa fie adevarata povestea asta o sa simtim pe pielea noastra in timp…aveti grija de voi si nu uitati „Ei” ar putea fi oriunde;)

 11. ca sa fiu mai precis… exista si argumente si contraargumene pt acestea, dar crede fiecare ce vrea si vreau sa spun ca fiecare isi sustine parerea si nu vrea sa deschida ochii fata de ce se intampla in lume. Daca unul dintre voi vrea o discutie m-ai larga si in aceasta discutie ii pot aduce argumente de ordinul sutelor pt paginiile scrise mai sus, id-ul meu este calin_marinel_94@yahoo.com. Pt cei care acuza crestinismul si care acuza crestinismul am niste provocari pt el.

 12. baruch hashem, am o singura intrebare importanta dupa caz, avand in vedere ca esti foarte pregatit si mi-ai putea raspunde neeronat la intrebarile care-mi trec prin minte in momentul asta, iar evident ti-as multumi daca mi-ai putea oferii o parte din cunostiintele tale. as mai vrea sa stiu de unde le cunosti atat de bine obiceiurile, atat timp cat tu spunea-i ca sunt foarte bine organizati, secretosi si puternici in mass-media.

  Nu vrea sa afirm sau sa infirm nimic, doar ma intrebam de unde ai toate informatiile.

  Multumesc, Adrian.

 13. baruch hashem as vrea id ul tau as avea asa de multe itrebari sati pun…
  iar in cea ce afirmi gasesc o logica care se leaga
  ieu sant un liber cugetator il iubesc pe dumnezeul cel viu si adevara creatorul lumi si al pamintului mai mult de cat orce.
  de acea vreau sa stiu sa cunosc mai mult si mai multe despere tot ce pro si contra.si cum a spus cineva mai sus ca pastori si preoti si sefi de adunari eveanghelice dorm are dreptate asa e ..plange inima in mine cand citesc ce au facut si ce fac acesti blestemati pentru diavol si noi cei ce iubim adevarul ce facem stam!!!!!!!!!!
  asa avea multe planuri de facut dar nu prea am cu cine din pacate………..
  cautama hashem
  id:giulianotepes
  PACEA DOMNULUI SA FIE CU NOI TOTI AMIN AMIN SI IEL SA NE BINICUVANTEZE CU CELE MAI FRUMOASE DARURI:INTELEPCIUNEA PACEA CURAJUL DRAGOSTEA SI DUHUL SFANT AMIN

 14. baruch hashemas vrea id ul tau as avea asa de multe itrebari sati pun…
  iar in cea ce afirmi gasesc o logica care se leaga
  ieu sant un liber cugetator il iubesc pe dumnezeul cel viu si adevara creatorul lumi si al pamintului mai mult de cat orce.
  de acea vreau sa stiu sa cunosc mai mult si mai multe despere tot ce pro si contra.si cum a spus cineva mai sus ca pastori si preoti si sefi de adunari eveanghelice dorm are dreptate asa e ..plange inima in mine cand citesc ce au facut si ce fac acesti blestemati pentru diavol si noi cei ce iubim adevarul ce facem stam!!!!!!!!!!
  asa avea multe planuri de facut dar nu prea am cu cine din pacate………..
  cautama hashem
  id:giulianotepes
  PACEA DOMNULUI SA FIE CU NOI TOTI AMIN AMIN SI IEL SA NE BINICUVANTEZE CU CELE MAI FRUMOASE DARURI:INTELEPCIUNEA PACEA CURAJUL DRAGOSTEA SI DUHUL SFANT AMIN

 15. Totusi trebuie sa te contrazic la o chestie.Mana Neagra nu era deloc o organizatie francmasonica.Ea era un fel de partid politic,e adevarat organizat secret,care incerca unirea tuturor tarilor sarbe,si deci creerea a ceea ce dupa anii razboiului se va numi Yugoslavia.Sigur ca si in Serbia exista francmasonerie,pentru ca ea exista peste tot,in toate cele 210 tari sau cate sunt,dar nu e vorba de Mana Neagra.

 16. Am gasit pe net un document :
  OCULTA
  Nota Nr.0023157 din 28 august 1989. Din ascultarea, prin sondaj, a posturilor instalate in actiunea „Cristalul-89” a rezultat ca, in ziua de 23 august a.c.. obiectivul „RABI” a primit vizita unui necunoscut (din motive tehnice va fi numit BAZA1) cu care, dupa ce s-au salutat ceremonios, folosind si formula „salom”, au continuat discutia in limba ebraica (unele expresii au fost amestecate cu idis, iar altele chiar in limba româna):
  RABI: – Mi s-a spus, fiule, ca initierea ta este desavârsita!…
  BAZA1: – Eli, Eli!… Asa cum nimic nu este intâmplator, nimeni nu poate patrunde intreaga taina a protocoalelor inspirate de regele nostru David!…
  RABI: – Priveste si spune-mi ce vezi!… (n.t. Obiectivul impreuna cu musafirul sau, vizioneaza la televizor grandioasa demonstratie a oamenilor muncii prilejuita de sarbatorirea zilei de 23 august).
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.1, RABI: „Oamenii cu instincte murdare sunt mai multi decât cei cu purtari alese; deci, cele mai bune rezultate se obtin conducând oamenii prin violenta si teroare, nu prin discutii academice!”…
  RABI: – Corect!… „Dupa legea naturii, dreptul consta in putere!…”
  BAZA1: – „Libertatea politica este o iluzie, nu un fapt real!… Politica nu are nimic comun cu morala!…” (n.t.: – Rezulta ca interlocutorii citeaza din documentul intitulat „Protocoalele Inteleptilor Sionului” elaborat de Marele Congres Sionist care a avut loc la Basel, in Elvetia, in anul 1897. De aceea, si in continuare, citatele vor fi marcate cu ghilimele).
  RABI: – „Scopul noastru este sa posedam puterea!”… Trebuie distruse religia si autoritatea goimilor!… (n.t. – „Goimi” este un termen zeflemitor folosit de mozaici la adresa crestinilor).
  BAZA1: – „Marile calitati populare, sinceritatea si onestitatea, sunt vicii in politica!…”
  RABI: – Nu mai e mult si se implineste un veac de intelepciune!… Nu trebuie sa treaca fara darâmarea crestinitatii!… Spune-mi ce vezi!…
  BAZA1: – Rândurile 2 si 3 din tribuna oficiala!… Protocolul secret francmasonic nr.2: „Administratorii alesi de noi din public, pe baza inclinatiilor lor slugarnice, vor deveni usor niste pioni in jocul nostru, in mâinile specialistilor nostri!…”
  RABI: – Nu fiule!… Abia uitându-te la ei, poti sa vezi ce e in rândul intâi!… Acolo, in mijloc!…
  BAZA1: – Ea! E de-a noastra? E chiar si ea?
  RABI: – Nu trebuie sa te mire nimic!… Afla!
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.11: „Dobitoacele crestine vor fi atrase de noi in armata vizibila a lojilor, pentru a deruta increderea fratilor lor!”…
  RABI: – Asa!…
  BAZA1: – Si, tot in rândul intâi, inca patru oi din turma noastra!
  RABI: – Ai vazut ce trebuia!… Acum, stii!… Poti sa te apleci pe rândul doi!… Ce vezi?
  BAZA1: Protocolul secret francmasonic nr.10: „Vom pune la cale alegerea unor presedinti care au in trecutul lor un pacat ascuns… Frica de destainuiri va face din ei executori devotati ai ordinelor noastre!”… Se respecta Protocolul secret francmasonic nr.11: „Nici intr-un caz nu vom imparti puterea noastra cu ei!…”
  RABI: – Ai dezlegat taina!… „Daca stricam o parte din masina statului, statul se va imbolnavi, ca si corpul uman si va muri!…” BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.13: „Nevoia pâinii zilnice ii va face pe crestini sa taca si ii va transforma in servitori umili!”…
  RABI: – Toate acestea au fost nascocite de noi dupa un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit timp de lungi secole… A venit vremea sa se implineasca!…
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.4: „Trebuie sa-i supunem pe crestini cu ajutorul industriei si al comertului!”… RABI: – Asa!… Dar marea taina o patrunzi abia in protocolul secret francmasonic nr.6: „Pentru a ruina industria, vom dezvolta speculatia, gustul luxului, a acelui lux care nimiceste tot. Vom face sa se ridice salariile, care totusi nu vor aduce vreun folos lucratorilor, caci vom face sa se nasca in acelasi timp o scumpire a produselor de prima necesitate!… Trebuie ca industria sa ia pamântului fructul muncii!… Cel mai bun mijloc pentru aceasta este de a mari impozitele asupra proprietatii funciare, pentru a indatora pamântul!…”
  BAZA1: – Planul nostru va fi implinit prin Protocolul secret francmasonic nr.8: „Un anumit timp, pâna vom putea sa incredintam fara primejdie fratilor nostri principalele posturi, vom da aceste functii unor indivizi al caror trecut si caracter sa fie astfel incât sa exista o prapastie intre ei si popor!…”
  RABI: – Adauga si taina Protocolului secret francmasonic nr.2: „Pentru noi este necesar ca razboiul sa fie stramutat pe terenul economic”…
  BAZA1: – Iarta-ma, invatatorule!… N-am uitat-o!…
  RABI: – Taina tainelor!…
  BAZA1: – Da!… Protocolul secret francmasonic nr.10: „Când vom fi dat lovitura noastra de stat, vom spune poporului: „… Dupa care, vor suferi si vor rabda cu mult mai mult!… RABI: – Asa vom face din popor o forta oarba care se va supune agentilor numiti de noi in locul conducatorilor actuali, pentru ca de acesti noi sefi vor depinde lefurile, darurile gratuite si tot felul de alte avantaje. Asa vom supune si presa, care va fi o forta!… Mai intâi ea va cadea in mâinile celor imbogatiti si, prin ei, in mâinile puterii noastre!… Protocolul francmasonic secret nr.12: „Imbecilii care vor crede ca repeta opinia unui ziar independent, vor repeta parerea noastra sau pe aceea care ne va placea noua!…”
  BAZA1: – Eli!… Eli!… Invatatorule, unde se sfârseste minciuna si unde incepe adevarul? Eu m-am initiat in Protocoalele Sionului repetându-mi ca sunt falsuri inventate de crestini!…
  RABI: – Fiule, cel mai bine aperi un adevar declarându-l fals inainte de a-l enunta!… Goimii se vor bate sa-l desfiinteze!… Asa ne asiguram linistea descifrarii lui, peste timp, prin jocul Kabalei!… Intre crestini, când unul va zice ca Protocoalele sunt adevarate, vor sari alti zece care sa-i demonstreze ca sunt false!… Ei se cearta, iar noi ne vedem de treaba!…
  BAZA1: – De ce nu au fost pedepsiti cei care au tradat secretul? Cel care a tradat casa de fier din Alsacia!… De ce nu-i ucidem pe cei care ingaduie pagânilor sa cunoasca tainele?…
  RABI: – Fiule, acum vorbeste furtuna sângelui din tine!… Cu ce ne-am mai fi deosebit de pagâni? Acum, aiatolahul Kameney a ordonat uciderea celui care a scris „Versetele stanice”!… Ce folos?!… Noi am ordonat uciderea informatiei, adica a tot ce s-a tiparit adevarat despre Protocoale, si nu a autorilor!… (n.t. Din datele de cultura generala stapânite de traducator rezulta ca lucrarea „Protocoalele Sionului” este compusa din 24 procese verbale continând programul de cucerire mondiala initiat de everei. Prima editie, tiparita in 1902, a disparut imediat, fiind cumparata integral si distrusa de cei interesati. La fel s-a intâmplat si cu editiile din 1905, 1907, 1911, 1912 si 1917. La British Museum se pastreaza un singur exemplar, incomplet, din editia tiparita in 1905.)
  BAZA1: – Stiu, invatatorule!… Bolsevicii au distrus editia din 1917!…
  RABI: – Da, ne-au ajutat!… Totusi, nu au reusit sa patrunda la Manastirea Sf. Sergiu, unde se ascundeau câteva exemplare din editiile mai vechi!… Acolo se afla si manuscrisele scriitorului rus Butmi care, in 1907, in lucrarea „Dusmanul neamului omenesc”, avertiza ca in „Protocoale”, se vorbeste despre fabricarea si raspândirea unei boli asemanatoare virusului SIDA…
  BAZA1: – De ce, invatatorule?
  RABI: – Pentru ca, in secolul aproape scurs, neamul ales si-a indeplinit fagaduinta!… Inmultirea goimilor trebuia stopata!… Acum, daca se destrabaleaza, se vor imbolnavi unul pe altul si vor muri!… Deci, vor scadea!… Daca se abtin, de teama bolii, nu se vor mai inmulti!… Oricum, scopul e atins!… Voi, initiatii, va trebui sa darâmati zidurile Manastirii Sf. Sergiu, daca va fi nevoie, pentru a distruge dezlegarile adevarate ale tainelor, scrise de pagâni!… Acum, poti sa ma intrebi!…
  BAZA1: – Invata-ma, invatatorule!… Ce voi fi mâine?…
  RABI: – Tu, fiule, esti supus Protocolului secret francmasonic nr.5: „Noi sedem in umbra cu organizatia noastra secreta. Puterile nu pot hotari acum acordul cel mai efemer fara ca noi sa nu luam parte. Autoritatea va trece in strada, adica intr-un loc public si noi ne-o vom insusi!… Pentru a pune mâna pe opinia publica, trebuie sa o derutam cu zvonuri contradictorii, astfel incât crestinii, obositi, sa renunte la a mai face politica!”… Acesta este primul secret!… Al doilea secret consta in a inmulti asa de tare defectele poporului, obiceiurile, pasiunile, regulile vietii in comun, incât sa nu se mai inteleaga unii cu altii!… Atunci veti avea puterea!…
  BAZA1: – Au iesit din rând!… Parca huiduie si arunca cu rosii in tribuna oficiala!… (n.t. Interlocutorul se refera la transmisiunea T.V. in direct de la grandioasa manifestatie a oamenilor muncii.)
  RABI: – Nu te tulbura!… Nu acum e momentul!… Ce ti-ai ales, fiule, din Talmud?
  BAZA1: – Parabola broastei: „Când mi se va apropia sfârsitul, voi cobori la malul marii pentru ca, un alt animal, gasindu-ma acolo, sa ma manânce si astfel sa fiu folositoare chiar si prin moartea mea!”…
  RABI: – Esti dintre cei alesi!…
  BAZA1: – Ce sa nu uit, invatatorule?
  RABI: – Sa nu uiti ca si prin revelatia regelui David, pamântul sfânt al României a fost ales ca loc de pace pentru neamul lui Dumnezeu!… Nimic nu este prea mult, nici chiar implinirea parabolei broastei, pentru pacea copiilor lui Israel!… Lupta si cucereste pamântul fagaduintei.
  (Cei doi interlocutori se despart cu saluturile de rigoare. Materialul a fost tradus si redactat de maior Goldenberg Leon din U.M. 0639-Bucuresti).
  ________________________________________
  PANEM ET CIRCENSES
  24 iunie 1990. Nota. Domnule Director, raportez ca diviziunea noastra a intrat in posesia unei casete audio continând discutii de interes operativ purtate de persoane necunoscute in camera 4260 a Hotelului „Bucuresti”. Inregistrarea a fost efectuata de un fost lucrator de securitate care, in prezent, este incadrat ca sef de serviciu la Palatul Telefoanelor si care a participat la instalarea telefoanelor respective. Cu ocazia furnizarii casetei acesta ne-a informat ca postul de ascultare in cauza s-a aflat in atentia unitatii de informatii externe a securitatii. Raportez ca din verificarile efectuate a rezultat ca, pentru ziua de 20 iunie a.c., când a avut loc discutia, camera 4260 era rezervata de catre un inalt personaj guvernamental, actualmente senator de Buzau (domnul Gelu Voican Voiculescu). Intrucât noi nu l-am putut aborda, va rugam sa ordonati masurile de rigoare. Va prezentam, alaturat, continutul casetei in traducerea si redactarea cadrelor din diviziunea noastra.
  BAZA1: – De acum, trebuie sa ma sustii!… N-ai alta sansa!
  BAZA2: – Depinde de concurenta!…Am auzit ca Leon Goldenberg se bucura de sprijinul marelui consiliu!…
  BAZA1: – L-am mutat la Oslo!… A iesit din joc!… In locul lui te vom initia pe BAZA1: – Oricum, de la 14 in sus!…Depinde de tine!…Cred ca au venit si ceilalti doi!… (Intre timp, in incapere, patrund alte doua persoane, dintre care una foloseste salutul „Salom”. Apoi, discutia continua. Noii veniti vor fi marcati cu indicativele BAZA3 si BAZA4).
  BAZA3: – Fericiti, in veci, Rabi!…Acum sta pe muntele lui Moise, la sfat cu Ilie si Estera!…
  BAZA1: – E in drum!…Trebuie sa treaca apa neagra. In ultimul moment s-a ridicat im nijlocul flacarilor si ne-a binecuvântat!… In urna alba odihneste cenusa lui!…Inchina-i-te si invata!
  BAZA4: – Puteam sa ne punem de acord prin FAX. De ce a-ti riscat sa ne intâlnim in România?
  BAZA2: – Avem probleme!…Iar problemele sunt aici!…
  BAZA4: – Si noi avem probleme, in Germania de Est!…Enorme!… Iar fondurile intârzâie!…
  BAZA1: – S-auzim!…
  BAZA4: – Am documentat complet cazul teroristului Carlos!… Stapânii lui de la STASI, au vorbit!…
  BAZA1: – Dar Carlos era al vostru!…
  BAZA4: – Asta stim si noi!… Ei cred ca era numai a lor si, uneori, al rusilor!… Sunt trei atentate majore pe care nu le-au controlat est-germanii!… Nici Moscova si nici noi!…
  BAZA1: – Atunci cine?
  BAZA4: – Nu stim!… Altii, mai tari decât noi!… Asta cautam!…
  BAZA1: – Pierdeti vremea!… Preluam noi cazul!… Din Carlos va trebui sa facem o legenda a Estului!… Sa aiba ce mesteca!… Daca pâine nu avem, sa le dam, deocamdata, putin circ!… Apoi, mai vedem, functie si de directivele centrului!… Voi va ocupati de documentarea atentatului de la Lockerbie!…
  BAZA4: – Da, il stiu!… Aeronava Pan Am, doborâta in decembrie 1988, cu 270 de morti!… Dar, la Lockerbie au fost implicati libienii lui Gadafi!…
  BAZA1: – Nu numai!… Au condus cei de la STASI!… Luati-i urma colonelului Silvian Becker si va veti convinge!…
  BAZA2: – Incepem?
  BAZA3: – Te grabesti sa fii initiat? De altfel, voi cunoasteti integral cele 24 de protocoale!…
  BAZA2: – Da, dar numai pentru decriptarea telegramelor!…
  BAZA1: – Astazi vei afla si tainele ordinii universale!… Te-ai intâlnit cu Rabi pe muntele lui Moise?
  BAZA2: – Da!…
  BAZA1: – Care e mesajul?
  BAZA2: – România va fi spatiul de pace al poporului ales!… Sunt insa multe lucruri care ne impiedica. Pâinea si circul nu i-au amagit decât pe batrâni!… Tinerii nu s-au lasat pacaliti!” (de FRANCMASONI)… Ei il revendica pe general, fara sa o spuna, aproape inconstient!… Trebuie sa-l lichidam!…
  BAZA1: – Generalul va pieri!… Unde am ajuns?
  BAZA2: – In protocolul francmoasnic nr.3!…
  BAZA1: – Poti sa-i citesti taina?
  BAZA2: – „Flecari neobositi au transformat sedintele parlamentare si adunarile publice in lupte de vorbarie. Abuzurile puterii vor pregati in cele din urma prabusirea tuturor institutiilor si apoi totul va fi rasturnat sub loviturile multimii, devenita nebuna!…” BAZA3: – Corect!… Protocolul francmasonic nr. 12!…
  BAZA2: – „Nimic nu se va face cunoscut societatii fara controlul nostru (al FRANCMASONILOR)!”… Cu taina plasata in Protocolul 13: „In curând vom propune prin presa concursuri de arta, sport, divertisment; aceste preocupari le vor abate definitiv atentia de la problemele in care ar trebui sa ne luptam cu ei!… (IATA CA LA ORA ACTUALA ACESTE CONCURSURI ABUNDA, DELOC INTAMPLATOR). Cu fondurile primite de la Londra pentru marile trusturi de presa acest mister este indeplinit!…
  BAZA1: – Just!… Taina Protocolului francmasonic nr.15.
  BAZA2: – Incepe in Protocolul francmasonic secret nr.18: „Când va fi necesar sa se intareasca politia, vom stimula crearea dezordinii. Abia apoi, urmeaza Protocolul francmasonic secret nr.15: „In rândul membrilor lojilor noastre (FRANCMASONICE) vor fi multi agenti ai politiei nationale si internationale!”…
  BAZA1: – Cum de ai patruns singur misterul?
  BAZA2: – La asta lucram, nu?!…
  BAZA3: – Mi se pare exagerat!… Din afara se vede foarte urât ceea ce faceti voi aici, in ROMANIA. Daca ar fi sa ma refer la compozitia guvernarii si tot ar fi de ajuns!… O minoritate de nici zero virgula unu la suta din populatia tarii detine puterea in peste saptezeci la suta din posturile guvernamentale!…”
  BAZA1: – Daca e chiar atât de vizibil, o sa-i mai rarim!… Il scoatem de la naftalina si-l propulsam pe agentul „Brukner”!… BAZA2: – Nu ne-a ajuns gafa de anul trecut! Pe baza informatiilor lui, centrul a hotarât sacrificarea lui Ceausescu in favoarea lui Gorby!… Era mult mai eficient invers!… Acum, Gorbaciov ne incurca mai mult decât ne-am fi imaginat!…
  BAZA1: – Ai dreptate!… Vom scapa de el!… Sa continuam testarea!… Planul economic!…
  BAZA2: – In Protocolul francmasonic secret nr.20, apare taina tainelor: „Crizele economice vor fi produse de noi (FRANCMASONII), cu scopul de a retrage banii din circulatie. Statele vor veni cu mâna intinsa la bancherii nostri (F.M.I.) pentru a cersi credite. Imprumuturile externe sunt lipitori care nu se pot desface. Noi (FRANCMASONII) vom cumpara persoanele care ne trebuie pentru ca, prin imprumuturi externe, bogatiile lor sa se verse in safe-urile noastre si ei sa ne plateasca un bir de robi. Forta natiei va pieri in urma acestei luari de sânge de bunavoie!”…
  BAZA1: – Corect!… Just, dar incomplet!…
  BAZA2: – Lasa-ma sa termin!… Din Protocolul secret francmasonic nr.20: „Impozitele vor fi percepute fara sfiala!”, dezlegam Protocolul secret francmasonic nr.3: „Nu va trece veacul si vom crea peste tot dezordini, speculatii si circuite financiare frauduloase.”
  BAZA1: – Perfect!… Iata ca deja au inceput sa se organizeze aproape fara sa-i obligam noi!… Nu-i credeam atât de prosti incât sa accepte ideea ca, in numai câteva luni, banii lor se vor inmulti de zeci de ori!… (SECRETUL CIRCUITELOR TIP „CARITAS”)
  BAZA2: – Ce vrei? Tâmpiti!… Niste maimute, ceva mai evoluate!… Daca nu ne-ar impiedica fantoma Generalului si alti câtiva HOMO SAPIENS, am putea implini mult mai repede testamentul lui RABI!… Pamântul fagaduintei!” (in ROMANIA pentru FRANCMASONI)…
  BAZA3: – Aici, la voi! La mine, la Praga, lucrurile s-au simplificat!…
  BAZA1: – Cum?
  BAZA3: – Vârfurile au inteles interesele Germaniei de a avea in jur state cât mai mici si cât mai slabe!… Ruperea Cehoslovaciei in doua e doar o problema de timp!… Mai greu va fi cu Polonia!… Walessa se opune!…
  BAZA1: – Va fi strivit intre Moscova si Berlin!…
  BAZA2: – Intre Bonn si Kiev!… Aici se va naste o republica imensa, Ucraina, care n-a existat niciodata!… Tampon pentru Polonia, Ungaria, Cehosolovacia si România, de la care U.R.S.S. a luat teritorii fara nici o rusine!… Pe atunci, erau condusi de noi!… Acum, incearca sa se conduca singuri!…
  BAZA1: – Daca se obraznicesc, le trimitem câteva comandouri!
  BAZA3: – Bine ca mi-ai adus aminte!… In spatiul meu am câtiva rataciti din Legiunea Straina, ramasi pe acolo de la revolutia de catifea!… Ce facem cu ei!
  BAZA2: – Si aici avem destui!… Va trebui sa-i neutralizam!
  BAZA3: – Cum? Care e protocolul?
  BAZA1: – Gata!… Initierea s-a incheiat!… Nu mai aveti voie sa evocati tainele protocoalelor!…
  BAZA2: – Prin metoda clasica!… Convoaca-i pentru a le face plata serviciilor!… Eu asa am sa fac!…
  BAZA3: – Mi se pare corect!… Mergem?
  BAZA1: – Da!… Incepem retragerea!… Pe noi trei ne asteapta partea cea mai grea a zilei: ritualul!…
  (Din acest moment a incetat orice zgomot, iar, la scurt timp, la verificarea efectuata de cadrele noastre, camera de la hotelul „Bucuresti” era goala, fara urmele inerente intrunirii a patru persoane).
  * Rezolutie. Domnule colonel, de ce permiteti amestecul rezervistilor (ca acest inconstient de la Telefoane, care a facut inregistrari fara aprobare) in munca informativa? Distrugeti imediat acest material si stergeti casetele intrucât nu prezinta importanta operativa. Aici s-a consumat un ritual strict religios. Noi nu urmarim credinciosii, indiferent de cult, ci pe aceia care atenteaza la siguranta statului. Sa va fie clar. In plus, va reamintesc ca noi nu avem nimic in comun cu fosta securitate. Semneaza, director V.M. si expediaza seful de cabinet, capitan H.P.

 17. COMPLOT TERORIST INTERNATIONAL

  Comunisti, tortionari, mercenari, teroristi, disidenti si agenti straini organizati si protejati de guvernele SUA-ISRAEL, GERMANIA, RUSIA, ITALIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA, OLANDA si altele comploteaza de 20 de ani pentru jefuirea si distrugerea Romaniei.

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/34801/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT_I/

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/34797/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT/

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/34795/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT_III/

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/34793/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT_IV/

  2.SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA

  In 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste international Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rotschild, Henry Kissinger si alti.

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33804/

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33803/

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33797/

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33795/
  3. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI
  International terrorist military attack against Romania
  In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI.
  Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman.
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/33149/International_terrorist_military_attack_Romania_I/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_military_attackRomania_II/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_military_attackRomania_III/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_military_attack_Romania_IV/
  4. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL
  State terrorism INTERNATIONAL
  TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNATIONAL_I/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNATIONAL_II/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNATIONAL_III/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNATIONAL__IV/
  5. RAZBOI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE
  WAR AGAINST HUMAN BEINGS
  O SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CONDUCE PLANETA ORGANIZEAZA, FINANTEAZA SI INARMEAZA GRUPURI EXTREMISTE SI SEPARATISTE PLANETARE PENTRU ATACURI MILITARE TERORISTE INTERNATIONALE PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32598/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__I/
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32597/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS_II/
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32596/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__III/
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32595/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__IV/

 18. E foarte interesant ca fiecare da vina pe cineva, la asta nu v-ati gindit? Daca nu sunt comunistii sunt evreii, daca nu e al-qaida e ira sau mai stie saracia care, pina la urma oricare dintre „fortele” pe care le-am enumerat (si mai sunt o gramada dar nu vreau sa scriu romane aici), au ajuns sa ia nastere din convingeri ale unor grupuri. Daca tot vreti sa fie bine in lume eu zic sa-i condamnati inainte pe cei din comuna primitiva care au pus bazele tuturor formelor de conducere care oricum mai devreme sau mai tirziu ajung sa ingradeasca libertatea individuala. Viata e un risc care nu poate fi prevenit decit prin contraceptie, cu alte cuvinte nu va puteti feri sa traiti si din cauza asta nu puteti sa preveniti nimic din ce se poate intimpla daca traiti, asta insemnind si lucrurile rele care ti se pot intimpla daca vrei sa traiesti…alti oameni sau accidente de alta natura :). Suntem multi si asta nu e ideal daca vreti o viata linistita, omul e un „animal” social asa ca intotdeauna o sa existe „haite” si fiecare „haita” are nevoie de un lider. Conditia de baza ca sa fi lider este sa fi puternic, prin deductie logica trebuie ca el sa se IMPUNA (definitia la impunere o gasiti singuri).
  Concluzia mea e ca orice forma de conducere ati alege si orice fel de „adevar suprem” sau convingere de grup ati alege pina la urma ajungeti sa vi se puna pumnul in gura de cei alesi de voi si nimeni in lumea asta nu detine „adevarul absolut” ca sa merite sa conduca.(vezi ascensiunea lui Hitler)
  ATENTIE CE VA DORITI…S-AR PUTEA SA SE IMPLINEASCA !!!

 19. de ce capii bisericii nu spun nimic in legatura cu cipurile?la ti auzit vreodata pe „preafericit”sa spuna ceva? numai in bisericile pe stil vechi se vorbeste si spun preotii catre popor despre cip-uri,si ne indeamna la refuzul acestora chiar cu riscul vietii,eu ii stimez pe acesti preoti,preoti adevarati oameni buni sa refuzati cipurile,la inceput o sa vina cu argumente clare,si o sa spuna ca e in folosul nostru ,e intru binele nostru,nu o sa oblige pe nimeni sa nu observe lumea,o sa vina lent la inceput o sa accepte numai care vor dar cu trecerea timpului o sa ne oblige,sa nu cedati oricat ati pierde nu e atat de mult in comparatie cu piererea sufletului,cei ce nu vor sa primeasca vor fi rasplatiti,OAMENI BUNI,AVETI GRIJA DE SUFLETELE VOASTRE SA NU VA INSELATI ,DUMNEZEU SA VA AJUTE!

 20. vechea poveste cu cipuri…o mare prostie pe care se face mare tam tam!
  Cum poate sa creada cineva ca in cipul ala sta diavolul? atunci cum sta treaba cu celularele pe care le purtati zi de zi cu voi care au o gramada de cipuri in ele?
  Sunt alte motive pentru care sa nu acceptati implantarea unor circuite integrate in corpul vostru, nu neaparat ca il ai pe diavol in tine odata cu implantarea lor. Omul din pacate a primit prea mult tehnologia in viata lui si a devenit un fel de sclav al tehnologiei. Fara tehnologie parca nu mai stim sa facem nimic. Cati oameni nu stau zilnic in fata unui monitor si vorbesc ore intregi pe chaturi. La cati nu li se inrosesc urechile de la atata vorbit la telefon? Cati oameni se mai deplaseaza pe jos la lucru chiar daca e la 20 minute distanta? si lista poate continua
  Asta e marea problema a rfid-urilor… e o apropiere mult prea pertinenta a tehnologiei in viata omului. Nu cred ca avem nevoie nici sa platim pentru niste obiecte, servicii prin acele nenorocite rfid-uri, nici sa fim identificati, pe strada, in gara, aeroport. Omul s-a nascut oarecum liber. Inafara de Dumnezeu nu a mai avut vre-un stapan care sa stie ce face.
  De ce ar trebui sa ma las pe mana unor oameni care poate au idei diabolice de control a maselor de oameni.
  Eu unul nu voi accepta niste componente electronice in corpul meu dintr-o chestiune morala si nu ca niste preoti speriati de sfarsitul lumii le asimileaza cu semnul fiarei.

 21. Nu trebuie sa va fie frica de nimic pe lumea asta, nu faceti ceva ce nu vreti,nu va bagati cipuri,nu va insemnati pe frunte sau pe mana dreapta. Multa lume nu crede in Dumnezeu pt ca a asteptat un semn de la El si nu la primit,dar,dragii mei semne sunt multe,dar nu ne dam seama de ele.Aduceti-va aminte de unele lucruri ce vi s-au intamplat si ganditi-va ca nu a fost o coincidenta.Tot ceea ce se intampla are un scop,acceptati-le ca si cum ar fi normale pt a nu decadea,dar luptati pt ceea ce doriti cu toata forta, cu tot ce va sta in putinta,credeti,speranta nu moare niciodata, sau moare ultima,odata cu noi toti. Schimbati-va gandirea si veti schimba lumea. Stiinta si credinta sunt in razboi de mii de ani cand de fapt ar trebui sa fie in pace,,.stiinta ar dori sa opreasca fulgerul cand credinta ii spune ca e ceva ce nu poate fi oprit,este doar un exemplu. Nu va lasati intimidati de putere, de vorbele puterii,credeti in ceva bun, ceva ce nu face sa sufere,sa raneasca pe nimeni. O fapta rea poate fi facuta la orice pas dar una buna mai greu,sufletul este hranit cu fapte bune.credeti….

 22. Nu sunt sigura cat de diabolica e francmasoneria.Mai ales ca nu de putine ori opinia majoritatii s-a dovedit a fi gresita.Comunitatea civila este cel mai usor de pacalit,pentru ca suntem ca oile.Daca cineva afirma ceva,toata lumea crede.Eu prefer sa fiu impartiala.Si daca francmasoneria conduce lumea inseamna ca sunt niste oameni inteligenti si pot manipula masele.Respect pt chestia asta.

 23. Nu trebuie sa va fie frica de nimic pe lumea asta doar de Dumnezeu.De cipuri, de masoni,de moarte,,,totul este politica,totul este controlat,de cine, nu stie nimeni cu siguranta,credeti in voi insisi,in puterea voastra,in ceea ce doriti sa faceti,nu lasati pe nimeni sa va impuna,dar faceti fapte bune,ca faptele rele le putem face la fiecare pas.Faptele bune hranesc sufletul

 24. MIRCEA ELIADE NU A FOSE MASON! Eliade a fost legionar si lptator impotriva masonilor. Toata viata am urat si detestat fascismul si ceea ce au facut in timpul celui de al doilea razboi mondial, niciodata nu am sa fiu de acord cu asa ceva. Totusi dupa ce am citit atatea despre masoni, evrei (inainte li se spunea jidani) si pofta lor nepotolita de bani si putere, incep sa intelg ca sunt raul acestei lumi si cred ca sunt ca raia. De ei nu vom scapa in veci.

 25. Un oarecare geo arunca crimele infaptuite de masoni care-si ziceau crestini in spatele adevaratzilor crestini .Pe multzi i-am auzit ca acuza pe crestini de inchizitzie si e total fals . Acei inchizitori erau masoni si-si ziceau crestini dar nu erau Torkemada era mason de rangul cel mai innalt . Cum isi permit niste parvenitzi sa acuze crestinii adevaratzi de crime de ce nu se spune adevarul masoneria a existat innainte de inchizitzie pe care au si conduso dealtfel dar totzi s-au declarat catolici , dar nu aveau nimic in comun cu crestinismul drept dovada ca adevaratzii crestini au fost ucisi in perioada aceea . Nu mai acuzatzi crestinismul de crimele infaptuite in numele lor cei care le-au infaptuit nu erau crestini ci masoni ,evrei care l-au contestat pe Iisus si altzi criminali care nu aveau nimic in comun cu invatzaturile crestine . Din dorintza de ai distruge pe crestini s-au infiintzat organizatzii secrate inca de pe vremea apostolilor . Asa ca nu mai aruncatzi in spatele adevaratzilor crestini crimele inchizitziei care era condusa de masoni .Nimeni nu zice asta toata lumea crede ca inchizitzia a fost condusa de crestini fals minciuna urata care nu face altceva decat sa aduca o imagine urata crestinilor . Dealtfel Biserica lui Hristos nu e o institutzie Biserica suntem noi crestinii care credem in jertfa si invierea lui Hristos de aceea a zis Iisus ca „biserica mea nici portzile iadului nu o va putea distruge .Aici nu pot penetra masonii oricat si-ar dori Biblia e scrisa codat pentru ca lucifer sa nu o intzeleaga si nici discipolii lui ha ha ha tziapa satanistilor ca mare necaz atrag asupra lor si le zic pe aceasta cale ca oricate acuze vor aduce lui Hristos tot vor fi invinsisi vor ajunge in iad in locul cel mai urat posibil unde nu exista luymina mi-e frica sa gandesc dar mai au o sansa cat sunt in viatza .

 26. referitor la toate comentariile de mai sus as vrea sa spun ceva: nu mai blamati atat de mult masoneria,iluminatii,iezuiti ca nu v-au facut nici un rau…au un scop bine definit si in folosul nostru dar ca mai dureaza mult pana cand o sa intelegeti.
  adevarul e ca nu va trage nimeni de maneca sa lucrati nici prin multinationale, nici sa va imprumutati de la banca, nici sa va bagati cipuri, sa va faceti carduri,sa fiti scalvii societati.
  Ia sa incercam toti oamenii dupa planeta asta sa nu mai luam bani de la banca sa vedeti cum ar pieri toate, doar ca oamenilor le place sa se intinda prea mult.
  Omul are un mare atuu in viata asta….libertatea de alegere! numai ca toti fac alegerea cea mai proasta.
  Nu au de cat toate aceste organizatii sa controleze tot ce e material pe pamant atat timp cat nu incearca sa imi controleze starea sufleteasca si constiinta proprie.
  Cu constiinta mergi mai departe dar lucrurile materiale raman pe pamant…problema e ca putini isi dau seama de acest lucru.

 27. Stiti care e problema majora a oamenilor? pentru fiecare necaz pe care il are in viata nu stie decat sa dea vina pe altii. Daca ne merge rau noi suntem singuri vinovati!
  Si nu e masoneria de vina nici pentru salariile mici din romania…noi oameni incercam sa ne nenorocim unii pe altii. Nu masoneria vine si ii spune unui patron de firma care castiga 10000 lei pe luna sa te plateasca cu 700 lei. Egoismul patronului e de vina si prostia salariatului pentru ca accepta sa lucreze pentru o mana de foi si ca toti au frica in ei sa isi ceara drepturile. Fiecare isi pazeste spatele. Nu suntem uniti ca oameni. Nu e masoneria de vina penru asta.
  Si pana la urma poti sa ai toti banii din lume ca nu asta e scopul vietii sa aduni niste foi de hartie.
  Nu e masoneria de vina ca noi ne imprumutam la banci pentru a ne cumpara ce masina am vazut la altul sau a ne construi vile.
  Nu ne-a obligat nimeni ca si tara sa intram nici in UE…romanii cu mana lor au votat la referendum pentru a ne alia cu celelalte tarii asa ca no coment.
  Nu o sa vina nimeni vreodata sa va oblige sa va bagati cipuri in corp…oamenii singuri si le vor baga de buna voie cum se si intampla in USA.
  La fel nu masoneria va obliga sa va imbuibati cu toate alimentele proaste pline cu euri din alimentara. Pofta din voi va face sa umpleti cosurile prin supermarketuri cu tot ce gasiti pe rafturi… asta pentru ca oamenii nu sunt cumpatati.
  Oamenii prin proasta educatie nu mai stiu cu adevarat de ce au nevoie in viata.
  Masoneria nu va ia nici libertatea despre care scrie la inceput…in orice moment suntem liberi sa ne ducem in munti sa traim in triburi sau solo, sa nu mai platim impozite la stat, sa nu mai mancam mancarea asta plina cu chimicale, sa nu ni se mai bage pe gat tot geniocidul, toate porcariile de la TV.
  Si referitor la articolul de sus..e o mare prostie chiar la inceput pentru ca masoneria nu o sa poata vreodata sa ti-l scoata pe Dumnezeu din suflet. Poata sa faca ce vor din religii oricum sunt doar niste institutii. Adevarata credinta sta in sufletul fiecaruia. Nu pot sa cred ca un sami o sa ajunga in iad pentru ca nu a auzit de biserica si de credintele unor oameni.
  Mai se zice ca masoneria a pornit comunismul in romania….cu ajutorul cui? nu a oamenilor care si-au dat viata pentru acel ideal? nu au tras masonii oamenii din casa sa iasa in strada la lupta. Au crezut ca le va fi mai bine. Astea sunt consecintele fiecarei miscari pe care o facem in viata. Gresesti..platesti!!
  Nici razboaiele nu s-ar fi intamplat daca toti oamenii ar fi fost uniti si pur si simplu s-ar fi impotrivit revoltei. Ca 1000 de masoni nu pot sa omoare 20 milioane de oameni care se impotrivesc revoltei lor, doar ca oamenii au mic drac in ei care ii conduc la revolte, batai…
  Cand oamenii se vor plictisi de toata viata asta materiala in care te lupti pentru un nimik si uiti ca mai ai si un suflet de hranit o sa urmeze si alte cai…pentru asta cred ca toate aceste organizatii joaca un rol important.

  Ce alegem aia avem!!

 28. Razvan se vede ca estei foarte tanar, daca lumea ar fi asa cum vrei tu, probabil ca ar fi foarte frumos. Dar noi aici pe pamant venim sa invatam, sa evoluam, sa ni indumnezeim deci suntem prosti ca daia avem nevoie sa invatam, nu? Cea mai mare problema nu este prostia de care suferim ci faptul ca nu vedem cat de prosti suntem. Cei care totusi vad, se numesc intelepti.
  Sunt intelepti pentru ca vad nu pentru ca ar fi mai destepti. Asa ca te rog, ai mila de acest biet popor si nu il judeca prea aspru. Ce au facut atat de rau bietii oameni? Ca niste copii care nu au avut si au ravnit la altii s-au arunct asupra pungii de bomboane. De unde sa stie ei ca era o capcana? Ce ii tot acuzi de lacomie? Ce tu crezi ca vor suferi cumva cei cu masini luxoase? Si nu cei care si-au construit vile s-au imprumutat cei cu vilele sunt in tabara cealalta.
  Eu personal sunt fericita si traiesc bine, si am destui ani si minte ca sa imi recunosc greselile si sa nu le pun in carca nimanui. Dar nu pot sa fiu de acord cu masoneria pentru ca ar insemna sa imi neg radacinile, sa nu mai fiu parte din acest popor. Da au manipulat si omorat … ce e bine pentru noi? Cu ce ne vor binele asta pe care noi tampitii nu il vedem?
  Cum poti sa acuzi acest popor? Daca nu ar fi iesit in strada de-a lungul sutelor de ani si astazi am fi fost robi? Sa plteasca? Dar nu am platit destul cu atatea lacrimi si sange? Bunicul meu a murit pe front si bunica a crescut singura 5 copii. Tatal prietenei mele a fost detinut politic in perioada comunista… Stii cum au fost scosi noaptea, in miezul iernii afara din casa si dusi la gara cu tot ce aveau pe ei? Asa au plecat pentru totdeauna din casa lor! astea sunt lacrimi si sange. L-au omorat pe Titulescu, pe Eminescu, pe Cuza….si pe cine le-a stat in cale. Sa nu imi spui ca nu crezi! Nici hitler cu fascismul lui, nu mi-a facut nimic, asta nu inseamna ca sunt de acord cu el. Apropo, in prima faza cred ca si ei tot bine vroiau. Si nu si-a dat nimeni viata pentru acel ideal, numit comunism, istoria este cu totul alta decat cea invatata de tine la scoala. Oamenii au fost manipulati si mintiti prin toate mijloacele, ca si astazi.
  Cat despre credinta din suflet, ai putea sa faci ce a facut Constantin Brancoveanu? El a inteles ca trebuie si Cuvantul. Putea sa spuna ca se leapada de Dumnezeul lui, ca doar credinta este in suflet? El a inteles ce inseamna Cuvantul, Cuvantul care sta la baza creatiei. Eu nu as putea sa fac ce a facut el nu am atata putere si credinta, de aia este sfant ca s-a ridicat deasupra noastra.
  Nici nu as putea sa-mi iau copii de mana si sa-i tarasc pe coclauri si sa traiesc in trib ca fanaticii plecati cu capul. Daca esti singur poti sa faci asa ceva si poate este si bine si placut lui Dumnezeu. Dar nu cand ai o familie.
  Spuneai intr-un comentariu ca ai ales calea spirituala…aceasta alegere se face clipa de clipa pana inchizi ochii, tot timpul ai de ales numai ai grija sa nu slujesti la doi stapani… nu se poate si cu Dumnezeu si cu Mamona. Se spune ca sunt trei cai de indumnezeire;
  1- prin suferinta
  2- prin intelepciune
  3- prin iubire
  iti doresc ca drumul tau sa fie prin iubire si intelpciune, niciodata prin suferinta, dar sa se faca voia Lui Dumnezeu, si sa-ti fie mereu alaturi.

 29. am citit toate comentariile si e de laudat faptul ca sunt oameni atat de inteligenti sau atat de informati…sau atat de informati.prin intermediul tehnologiei,nu?!!dar nu prea suntem de acord cu aceasta…”ce cipuri domnule,nu exista,mai bine mor!!!!”…oricum vom muri e doar o chestiune de timp.bine ca nu am murit de la altele…oare multe?!!!f.multe.reticienti la nou dar indispensbili de acesta,asta suntem noi oamenii,cei care am mai ramas.traim ce ne am dorit sau realitati construite de altii investiti cu dorintele noastre…universuri paralele,gauri negre…timp…explozie..o lume moare alta se naste.ganditi va ca la un moment dat nici macar amintiri nu vom fi!tot ce putem face e sa fim sinceri cu noi insine,fiecare in dreptul lui,si sa nu incercam sa impresionam,cum fac eu acum:),pt ca ce vrea sa para e menit sa impresioneze…zic sa ne bucuram de viata sa i invatam si pe altii si sa i dam dracului pe cei ce lupta impotriva noastra,sincer nu cred ca merita atentia noastra…..apropos priveste afara sa vezi cat de frumos este!astazi e amintirea lui ieri pe cand maine e visul clipei de fata,va place?!!!

 30. pentru Vioreaua…vreau sa va spun ca si eu am fost impotriva masoneriei, statului care vrea sa ne nenoroceasca, dar mi-am dat seama ca viata mea nu va fi cu nimic mai buna daca tot stau si arunc in altii..tot ce pot sa fac mai bun e sa imi veghez cu constiinta treaza fiecare pas pe care il am de facut in viata.
  probabil sunt prea critic la adresa acestui popor dar asta doar din cauza ca m-am saturat sa tot aud oamenii ca se plang de cat de rau le e si nimeni nu face nimic in acest scop. Toti stau si vecheaza la a lor, pe nimeni nu intereseaza de altul. Si legat de comunism nu cred ca acuma la 20 de ani dupa revolutie unui tanar ii e mai usor sa porneasca in viata, sa aiba o locuinta un loc de munca stabil decat pe vremea raposatului. Asa ca nu stiu sincer cum era mai bine. Probabil o cale intermediara..nu un comunism dus la extrem si nici un capitalism turbal cum e acuma. Eu stiu doar ca la mine in oras singurele locuri de munca in domeniul meu sunt 3 multinationale si alea nesigure ca in orice moment de instabilitate se desfac din suruburi si piulite si pleaca in alta parte. Pe vremea tovarasului macar aveai un loc de munca stabil. Dupa 20 de ani s-a schimbat ceva si totusi nimic…daca pe vremea comunismului spuneti ca eram sclavi tin sa va spun ca situatia nu s-a schimbat si nu se va schimba oricate revolutii am face. Asa suntem noi oamenii construiti. Sa ne cautam un stapan. Suntem ca si niste oi.
  Doar in filmul V de la vendetta am vazut ceva intradevar revolutionar in aceasta privinta numai ca nu e luat in seama.
  Sunt deacord in mare parte cu ce spuneati in ultima parte dar am o adaugare de facut: credinta nu se face doar cu cuvantul, mai e nevoie si de fapte.
  Si eu va doresc ca Dumnezeu sa va vegheze drumul spre intelepciune si lumina divina.

 31. Nu exista prosti pe lume ci doar nestiutori!
  parerea mea este ca nu e bine sa punem etichete!
  Sintem ceea ce gandim! Sa avem grija ce anume gandim!

  ‘Cea mai inalta forma de inteligenta este sa vedem lucrurile fara sa le judecam!’ 😉

  Mi-am permis sa adaug aceste sugestii celor ce citesc sectiunea de fata!,,,,,,
  Ganditi-va putin si faceti ceea ce simtiti,,veti primi inapoi exact ceea ce daruiti! Este o Lege Universala!

  Intotdeauna de ce va este frica nu veti scapa!…Frica si Temerea va aduce in fata exact obiectul temerii!

  Pacea fie cu Voi!

 32. Razvan te-am intrebt o data daca esti nascut in fecioara, din cauza spiritului tau critic…dar, sa stii ca nu este nimic rau in a fi asa, atata timp cat nu pierzi masura. Nu ca ar conta prea mult parerea mea, poate sunt chiar bagacioasa si imi cer scuze, dar a fi critic este constructiv si benefic pentru ca asta face ca lucrurile sa iasa foarte bine. Si acum te intreb cat ai prins tu de pe vremea lui Ceausescu? Eu, abia terminasem liceul… deci eram foarte tanara si viata era foarte frumoasa. Dar pentru parintii mei a fost greu. Si am dat si eu de greu cand am incercat sa-mi gasesc ceva de munca. Terminasem liceul de chimie si aveam calificare de operator chimist. Pe atunci se faceau repartitii. Toti am primit repartitii la sere. Fireste ca nici macar acolo nu am fost primiti. Am incercat si pe la rafinarii (sunt din ploiesti). bineinteles ca nu am avut loc in schimb, alti, care habar nu aveau de chimie au fost primiti. DE CE ? pentru ca aveau pile.
  Dupa revolutie pentru mine a fost mult mai bine.Am avut accesul la carti pe care nici nu visam sa pun mana vreodata si am avut si bani (am descis un magazin) sa cumpar…am crescut material si spiritual in acelasi timp. Am muncit foarte mult pe ambele planuri dar sunt fericita de aceea nu pot decat sa respect revolutia pentru ca eu pe timpul comunismului as fi avut orizonturile inchise. Respect si banii pentru ca stiu ce inseamna sa nu ii ai, si respect si belsugul din magazine pentru ca stiu ce inseamna sa nu poti cumpara decat peste congelat, sau sa stai o zi la rand pentru niste amarati de pui. Si respect libertatea, pentru ca, inca suntem liberi, dar atunci nu eram. Si sa stii ca niciodata unui tanar nu ii este usor sa porneasca in viata dar are de partea lui tineretea si puterea de a rade, de a se indragostii, de a fi fericit. Si sa mai stii ca oricat de mult ai invatat pentru meseria ta, daca nu gasesti de lucru in domeniul tau, poate ar fi mai bine sa te duci in alta parte sa muncesti! Oriunde. O usa inchisa, inseamna alte usi deschise in alta parte nu fi conservator si incearca orice chiar si maturatul pe strada ( desi sunt sigura ca ai sa gasesti ceva mult mai interesant dar…n-am gasit alta rima) poate fi o experienta!
  Am vazut multi tineri cramponandu-se de studiile pe care le au, si neoferindu-si alte sanse.
  Este bine sa ai stabilitate, dar, din pacate, acum avem de invatat altceva si anume cum sa ne adaptam scimbarilor din mers, sa nu ne cramponam de sabloane, cum sa fim cat mai chibzuiti ( apropo, nici mie nu cred ca la face bine aceasta „febra a cumparaturilor”), si cum sa ne multumim si sa fim fericiti cu putin. Va fi greu, vor curge multe lacrimi, dar, ”morti copti” o vom invata si pe asta. Prea multa risipa si dispret pentru resursele acestui biet Pamant.
  Poate tot ce spun iti par ”texte” dar si eu am trecut prin ce spui tu si cel mai mult m-a ajutat optimismul, rugaciunea, voia buna si dragostea.
  Cand m-am referit la Cuvant, nu am exclus faptele (nu m-am exprimat eu foarte bine) Asa este fara fapte credinta nu este pusa in valoare…. este ca atunci cand pui o rochie frumoasa pe o femeie urata (scuze stiu ca pentru tine nu exista femei urate dar …stii tu, n-am gasit alta rima).
  Si da, avem nevoie de conducator de o persoana la care sa ne uitam in sus. Avem conducatori numai ca de cele mai multe ori nu ne putem uita la ei decat in jos…si cand te gandesti ca noi i-am ales. Oricum noi crestinii avem un Conducator spre o alta imparatie si ar fi biune sa il urmam caci, la el nu ne putem uita decat in sus. Oricum asa ca o paranteza, (cam multe paranteze nu?)
  pentru mine, Basescu, este primul la care nu ma uit in jos, este adevarat ca nu ma pot uita nici in sus, dar, macar ma uit inainte si pentru mine este ceva. Nu imi pun nici o speranta in el si in nimeni altcineva decat in mine si in Dumnezeu, dar macar pot sa il respect.
  Frumoasa urare … MULTUMESC SI NUMAI BINE SI TIE.

 33. apropo…sunt in zodia pesti si nu astept nimic de la Romania decat sa nu fiu incurcat de altii. de prins pe Ceausescu doar un an jumatate, stiu ca existau asa zisele PCR-uri pe acea vreme dar stiu ca la mine in oras erau vreo 15 fabrici chiar si prin 95 din care daca au mai ramas 3 si acelea falimentare. E o diferenta cred. Erau probleme si pe vremea aceea din cate am auzit de la parinti, incepand de la faptul ca stateau la cozi interminabile dupa lapte, zahar, carne pana la asuprirea dreptului de opinie. Eu am spus ca ar fi bine o forma de guvernare intermediara nu cum a avut viziunea Ceausescu. A vrut sa conduca prea mult…cum s-ar zice a sarit coarda si s-a rupt. E bun si capitalismul doar ca nu suntem pregatiti pentru el. E o mare nebunie ce se intampla acuma.
  Am noroc ca nu am asteptari mari de la viata…sunt multumit si cu mai putin!

 34. Bine Hexe fie ca tine… vad ca ai probleme cu cuvantul ”prosti” deci, rectific suntem ”nestiutori ” dar cea mai mare problema a noastra nu este ca suntem ”nestiutori” ci aceea ca nu vedem cat de ”nestiutori” suntem, etc…cum suna? ti-e mai bine acum? iti doresc numai ganduri bune!

 35. Stiam ca esti pesti …. mi-ai spus atunci! Dar ai un spirit critic care nu iti sta rau. (si nu, nu vreau sa te flatez)
  Sunt curioasa cati ani ai? Eu am 39! Cred ca baiatul meu cel mare este de aceeasi varsta cu tine sau poate un pic mai mic. Este interesant pentru mine sa vad cum ganditi… cred ca raman in urma si nu mai pot tine pasul cu el. Aveti un limbaj al vostru aproape inacesibil…

 36. Un mason pana-n gradul 10, nu-si cunoaste scopul primordial.

  Vorbim atat de bine, insa accentuam inextricabil.

  Am observat in commentariile unora, incercarea de a nu fi partas la cele ce vor venii. Incercati sa acceptati; cu totii* vom avea de suferit in urma decizilor luate de asa-zisa PUTERE. Departe de judecata mea asemenea concluzionari.

 37. Multzumesc Vioreaua si ma bucur ca ai o viziune destul de sanatoasa . Cat despre acesti „binefacatori ” pe care unii ii sustzin din nestiintza le spun ca masonii de grad 25 deabia afla ca se inchina lui lucifer restu habar nau ce fac . Politica masoneriei este sa te ademeneasca ca tu sa primesti singur pe dumnezeul lor mincinos . Au dat gres cu Nero apoi cu inchizitzia cu revolutzia franceza cu cele doua razboaie mundiale acum au abordat tactica binefacerii care se vede ca da roade . Conform parintelui Cleopa Dumnezeu sa-l odihneasca , antihristul anul acesta ar implini 33 de ani si se v-a face cunoscut lumii . Ei il asteapta si il vor introna . Daca e asa vor veni vremuri grele pentru crestini la inceput vor fi marginalizatzi mai in colo arestatzi si purtatzi din tribunal in tribunal si eliberatzi fara sa aiba nimic si mai tarziu cand cei doi profetzi Ilie si Enoh il vor da de gol pe antihrist marturisind adevarul despre Iisus Hristos si declarandul Fiu de Dumnezeu . Ei cei doi profetzi se stie ca nu au murit deaceea ei sunt martorii oculari al evenimentelor de acum 2000 de ani si atunci ce vor mai zice acesti ratacitzi care-si zic binefacatori . Deschidetzi ochii bine si nu va lasatzi amagitzi de acesti perversi care daca ii interbi isi zic crestini intra si in biserica fac si cruce dar in ei zace toata rautatea diavolului. crestinii vor fi executatzi dupa toate aceste evenimente sa dea domnul spusele parintelui Cleopa sa fi fost interpretate gresit si aceste evenimente sa se petreaca mai incolo.

 38. Comunismul a fost inventat tot de masoni pentru a crea doua tabere care sa se bata intre ele . Razvane situatzia actuala e din cauza rautatzii noastre „va voi da conducatori dupa inimile voasre”zice Dumnezeu deci daca noi ne-am indepartat de El de ce ne-ar fi bine . Violentza e la moda prostitutza homosexualitatea travestitzii apar le tv scandalurile de tot felul sunt mediatizate intens ,emisiuni de gen copii contra parintzi , mama de schimb ,Capatos etc. sunt urmarite intens . Cum ai vrea sa ne fie bine cand noi alegem raul si sustzinem ca asa e un lucru bun . Masoneria si-a atins scopul in occident i-au indepartat pe majoritatea oamenilor de biserica la noi au lovit mai crunt din razbunare ca in 1937 la sinodul ecumenic biserica ortodoxa i-a condamnat si s-au cerut atunci sanctziuni drastice impotriva lor asa ca in 1982 au lovit . Atunci au inceput lipsurile in Romania . Atunci au inceput sa distruga tara noastra . Sa nu creada cineva ca distrugerea tarii noastre a inceput in 1989 nici pe departe acum 20 de ani au prins momentul sa ne dea lovitura de gratzie asa fel incat sa nu mai putem sa ne redresam .Au otravit mintea a mai multor generatzii de oameni de s-a ajuns aici .Si lucrurile nu se vor opri aici v-a fi si mai rau atat cat un Pavel Corut scrie cartzi anticrestine si mai apare si pe la tv cu o biblie pe care scuipa si sustzine ca diavolul nu exista la ce sa ne mai asteptam . Tinerii din zioa de astazi sunt derutatzi nu mai stiu in ce sa creada dar asta e si scopul lor . Zici ca nu sunt masonii vinovatzi de raul din tzara asta ba sunt asta si datorita noua dar ei profita de asta si ne distrug , scopul lor ascuns este sa ne faca sa ne insemnam cu pecetea satanei ca sa ne pierdem sufletele cei care alearga dupa avere vor cadea primii in capcana celaltzi ca sa nu moara de foame iar cei ce nu vor accepta vor fi ajutatzi de Dumnezeu dar vor fi exclusi din socetate . Domnul sa ne ajute.

 39. Sorin..sunt deacord cu ce zici. Asta spuneam si eu mai sus. Tot raul e datorita rautatii noastre.
  Referitor la Pavel Corut am vazut ieri seara emisiunea cu Diconescu. Nu stiu daca o sa citeasca acest mesaj dar m-as bucura tare mult macar sa dea o privire peste el.
  In primul rand as vrea sa-i spun ca face cea mai mare greseala din lume prin faptul ca scrie cartii si vine inversunat la tv ca sa-si sustina ideile. E exact ca preotii pe care ii critica. Nimic mai mult.
  Am inteles ca e om citit, stie multe dar le stie din carti. Tare mult mi-as dori sa il intreb de ce e asa de sigur ca informatiile din cartile pe care le citeste nu sunt mai false decat informatia din Biblie. Eu de ce as crede ce a scris Eliade de exemplu sau altii? S-ar putea sa aiba dreptate dar s-ar putea sa se insele in privinta a tot ceea ce a spus despre religie si atunci a pierdut totul.
  As vrea sa stiu de la el ce poate pierde un crestin daca crede in Iisus ca fiu a Lui Dumnezeu? Nu cred ca Dumnezeu la ziua judecatii te va trimite in iad pentru ca te-ai inchinat chiar unui presupus fiu al Sau.
  Am vazut ca sustine inversunat ca nu exista diavol. Nu stiu daca stie dar diavolul atunci e fericit cand omul ii contesta existenta. Atunci el se poate desfasura liber. Dar ce sa ii spun asa ca oricum va zice ca pur si simplu nu exista diavol. Asa e diavolul ca si un om bolnav care se bucura cand ii zici ca e sanatos si ca nu exista boala..ca e doar in imaginatia sa.
  Tocmai asta e problema cu el…ca nu face altceva decat sa derute oamenii si mai mult decat sunt.
  Ar trebui sa stie cu toata intelepciunea sa acest scriitor Pavel Corut pe care il respect pentru faptul ca a citit poate de mii de ori mai mult ca si mine si a scris vreo 130 de carti (eu niciuna) ca dreptatea se afla undeva la mijloc si ca oricat ar cauta nu va iesi la lumina pentru ca fiecare vede lumea in felul lui. fiecare vede ce ii place..fiecare isi apara propriul interes.
  Referitor la toata tehnologia pe care o sustine atat de mult..ca noi suntem popoare civilizate…oameni moderni..ma gandesc oare nu tehnologia ne distruge? cu ce ma ajuta pe mine ca pamantean ca cei de la nasa au aselenizat pe luna. cu ce ma ajuta pe mine masinile daca maine trece una peste mine in timp ce trec regulamentar pe trecerea de pietoni. cu ce ma ajuta chimia atata timp cat in alimentele pe care le consumam se afla doar produse ale chimiei Euri. cu ce ma ajuta pe mine lumina cand trebuie sa lucrez noaptea pe schimburi in loc sa dorm. si sirul poate continua. La tehnologia asta se inchina el?
  Nu sustin nici preotii ca nici ei nu sunt cu nimic mai buni. A demonstrat-o unul chiar in emisiune cand a zis ca daca ar fi acolo de fata l-ar strange de gat.
  Nu sunt nici unii mai buni ca altii pentru ca omul de cand se naste e sortit esecului. De cand ne ridicam prima data cadem. Suntem sortiti pacatului, pentru ca oricat ar sustine dl.Pavel Corut exista diavol care e exprimarea prin raul din fiecare om. Sa imi explice de ce un copil de 7 ani isi omoara mama cu ciocanul daca sustine ca nu exista diavol. A invatat asa la gradinita oare? sau mama lui l-a invatat sa o omoare?
  Eu cred ca ar face bine sa isi tina credinta pentru el fiecare. Pe fiecare om Dumnezeu l-a inzestrat cu intelepciune. Daca nu o foloseste e problema lui. Nu trebuie sa ii torni in cap unui om ideile tale mai ales cand vine vorba de credinta si de Dumnezeu, Iisus..

 40. Eu cand am privit mai atent o poza cu Paval Corut m-a luat durerea de cap. Acuma nu-i bai ca are protectie dar …cand iti faci protectie o faci pentru a tine energiile negative la distanta si nu pentru a face rau. Este ceva in neregula cu el, inca nu imi dau seama ce.
  Cat despre preoti, lucrurile nu stau chiar asa. In perioada comunista securitatea si-a infiltrat oamenii lor printre preoti, asa cu acte in regula, si au ramas preoti si masonii fac acelasi lucru, pentru ca biserica trebuie discreditata ca ei sa reuseasca. Nu toti preotii sunt la fel. Nu ii mai judecati caci ei platesc mult mai scump ca noi orice pacat. Iar cei care s-au facut preoti trimisi de securitate si masoni habar nu au la ce se osandesc. va doresc numai bine.

 41. Treaba cu tehnologia sta cam asa :suntem cea mai innapoiata specie din galaxie . Nu au ajuns pe luna niciodata totul e o minciuna . Nu totzi astronautzii stiau ca joaca un rol la o asa zisa aselenizare un astronaut a vrut sa mearga mai departe si nu a fost lasat chipurile era riscant sa nu se rataceasca probabil ar fi vazut ca e intr-un studio de filmare si i-ar fi dat de gol el fiind cinstit omul.Pavel Corut acest discipol al deavolului zice ca zburam prin cosmos niciodata un echipaj uman nu a parasit orbita Terrei . Motivul e simplu nu avem tehnologia necesara sa ne protejam de radiatziile solare . Daca am sta dincolo de campul EM al planetei am muri in cateva ores-au am suferi si nu am mai putea zbura nici cu avionul dupa aia. Ceeia ce nu-si da seama acest satanist si totzi cei ce se inchina lui lucifer zicandui dumnezeul adevarat ,este ca biblia este scrisa codat si in ea sunt descrise nave spatziale foarte avansate drept dovada ca el si totzi acestia care il contesta pe Iisus nu pricep nimic din ceea ce citesc ei . Nici nu au sa intzeleaga pana la venirea pe pamant a celor doi profetzi Ilie si Enoh care vor lumina multe mintzi ratacite acestia nu au murit si au vazut si auzit multe de-a lungul secolelor ei au vazut si nasterea Domnului si rastignirea si invierea si nimeni nu v-a mai putea contesta pe Iisus sa dea Dumnezeu sa apuc acele vremuri sa le vad disperarea. Totzi cei ce l-au hulit vor ingenunchea dar s-ar putea sa fie putea sa fie prea tarziu. Pavel Corut il ironiza pe Iisus zicand ca vine pe un norisor si daca trece un turbojet il rastoarna dar nimeni nu i-a zis ca v-a veni cu slava si putere asta poate insemna ca cine cu o nava spatziala mare de tot si acel torbojet a lui Corut ar fi ca un tzantzar . Da nu are de unde sa intzeleaga el cu toata invatzatura sa ca oricat ar studia tot nu ar pricepe nimic ca e prea inversunat impotriva lui Dumnezeu si a lui Iisus . El zice ca crede in Dumnezeu dar cine-l contesta pe Iisus pe Dumnezeu Tatal il conteste . Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne ierte ca suntem pacatosi va zc eu intaiul pacatos ca toate acestea vor fi date in vileag .

 42. Am citit unele comentarii in care sunt blamatzi preotzii dar sa nu uitam ca si ei sunt oameni si sunt supusi greselilor si daca nu se dovedesc a fi vrednici Iisus ii v-a ainlocui ca are pregatitzi oameni gata sa le ea locul . Si nu mai tratatzi biserica ,ca o insttutzie , biserica suntem noi crestinii drept credinciosi si altarul e sufletul nostru de aceea nu poate fi distrusa asa cum a zis Domnul Iisus . Ei zic ca lacasurile de cult ar trebui distruse si ce daca BISERICA NU O VOR PUTEA DISTRUGE NICIODATA. Ne vom inchina lui Dumnezeu si in alte cladiri probabil abandonate si pe ascuns . Ca biserica suntem noi si asta nu pot schimba ei nimic . Masonii ne ademenesc cu banii si cu situatzii materiale bune dar uita un lucru ca nimic material nu luam cu noi dupa ce plecam din lumea aceasta ci doar sufletul si asa vom fi judecatzi dupa fapte .Iisus a zis ca lumea asta v-a trece dar cuvintele lui nu vor trece deci cine crede in El nu v-a muri ci v-a trai vesnic . Asta ca Iisus a fost insasi Dumnezeu pe pamint da aceea il ataca totzi cei ce se inchina altcuiva de aceea o blameaza pe prea curata Sa Maica Fecioara Maria . Negandu-i mama ii neaga si existentza divina nesimtzitul acele pavel corutz zice ca era fiul nustiu carui soldat roman blasfemie dar v-a plati s-au poate se v-a cai si v-a cunoaste calea cea dreapta si nu-l v-a mai nega cu atata vehementza . Sa dea Dumnezeu sa se intample asta pentru ca e un om inteligent si e pecat ca se iroseste o asemenea inteligentza in van.
  Dumnezeu sa ne binecuvanteze amin.

 43. OK Sorin…cum zici tu. Si preotii sunt oameni supusi pacatului ca oricare altul. Si eu sunt pacatos pana la Dumnezeu si preotii dar hai sa nu ne mai inchinam atat la ei cum fac toate babele in biserici care i-ar pupa si in f..
  Sa ii tratam ca pe simpli oameni care propavaduiesc in lume cuvantul Domnului. Ei sunt de vina ca multi se cred prea sfinti. Crede-ma ca am stat destul timp pe langa preoti. Chiar si pe langa un actual patriarh si crede-ma ca nu e cu nimic mai deosebit ca si mine. Nu m-a deranjat nimic vreodata la ei decat faptul ca multi sunt mistocari. Si chiar acest preot despre care vorbesc si-a batut joc odata de mine de fata cu mai multe persoane. Mie personal nu mi se pare ca multi preoti sunt demni de a sluji in altar. Daca gresesc prin faptul ca ii critic Dumnezeu sa ma pedepseasca. Dar nu am de gand sa fac ce imi spune un preot la fel de pacatos ca si mine. Eu nu cred ca daca tatal tau ar fi fost betiv i-ai fi urmat sfaturile. La fel nici eu nu am de gand sa iau drept exemplu o persoana la fel de pacatoasa ca si mine. Poate nu e cel mai bun exemplu dar stii la ce ma refer. Sunt deacord ca nu toti preotii sunt la fel. Sunt convins ca daca mergi la o manastire poti sa gasesti preoti, calugari care intradevar au har primit de la Dumnezeu. Acei oameni sunt exemple pentru mine. Acei oameni care au lasat totul in urma si l-au urmat pe Dumnezeu.
  Nu preoti care vin la biserica cu BMW, locuiesc in vile si imi spun mie despre patima banului la slujba.

  Si apropo…nu ii blamez…spun ceea ce cred eu despre ei

 44. Razvane daca ai fost atent nici eu nu prea ii agreez si am zis ca vor fi inlocuitzi noi trebuie sa il urmam pe Iisus si invatzaturile Sale ca preotzi adevaratzi nu gasesti decat asa cum ai zis tu . Eu nu te pun Doamne fereste sa faci ce fac ei ca e grav dar ei nu spun de rau in biserica ce fac ei in afara treaba lor si sa stii ca nici eu nu sunt deacord cu taxe de inmormantare de botez s-au de cununie de exemplu . Iisus nu a cerut bani pentru nimic ori el fiind capul bisericii ei preotzii ar trebui sa caute sa fie ca el macat in mica parte . Am avut un preot bum in cartierul meu la biserica din deal el nu lua taxe impartzea colacii si l-auu inlocuit . Apoi am aflat ca , consilierul arhiepiscopului e mason daca la nivel regional sunt implicatzi masonii in functzii de conducere dar la nivel innalt ce mai e. Dupa cum am mai zis au condus biserica pe vremea inchizitziei si au ordonat toate crimele despre care se stie din istorie si s-au declarat crestini si asta fac si acum se declara crestini si nu sunt . De aceea popii au masini scumpe vile si avantaje materiale . Adevaratzii preotzi ai lui Iisus sunt saraci le taie curentul la manastire sunt atacatzi in presa bagindui in oala cu acei asa zisi preotzi care numai preotzi nu sunt etc.Daca ai observat biserica e mereu atacata.

 45. DA..asa e
  Cu cateva luni in urma m-am dus la o manastire de la mine din oras si stand la rand sa cumpar cateva lumanari am prin in fata mea o femeie careia i-a murit sotul. Tot ce pot sa spun e ca am ramas profund dezamagit de tot ce inseamna servicii bisericesti. Am asteptat vreo 20 de minute timp in care maicuta care se ocupa cu preluatul de pomelnice o tot atragea pe aceasta femeie sa faca pomelnice pentru sotul ei..la o saptamana, la o luna, in fiecare noapte la rugaciune, pana la un an…tot a indemnat-o ca ar fi bine sa face o pomenire si la la luna…
  Acuma cum sta treaba…nu ca ar fi rau sa dai pentru cineva care ti-a murit ca poate merita totul acea persoana dar am ramas perplex cand am auzit la sfarsit ca i-a cerut 250 ron doar ca sa se roage pentru sotul ei.
  Si stiti care e problema? Iisus nu cred ca a cerut bani nici slabanogului, nici orbului pe care l-a vindecat. Astia cer milioane pentru a-ti citi numele dupa o foaie. Si mai ales iti cer cand te vad ca esti si la necaz. Saraca femeie..nu a cheltuit destui bani cu inmormantarea? chiar trebuia sa o mai jegmaneasca de bani si biserica?
  Altii lucreaza serios pentru 250 de ron…iar niste asa zisi preoti(urmasi ai cuvantului Domnului Iisus), cer atatia bani ca sa te citeasca dupa o foaie.
  Nu cred ca isi dau nici viata, nici din forta lor, intelectul, sau altceva citindu-ti numele.
  Dar asta este…nimeni nu vrea sa vada aceste lucruri…si chiar daca le vede le accepta…le accepta crezand ca asa se cuvine.
  Iar preotii profita dupa oamenii…le spune ca poti sa ajuti un om care a pacatuit o viata facand pomelnice pentru el si uite asa traieste si el bine mersi din mila altora si din credinta falsa.

 46. Nu stiu cum sta treaba cu chestia cu masoneria sunt inca mica sa realizez ce inseamna si ce reprezinta cu adevarat aceasta „organizatie” si nu cred ca toti stiti ce vor membrii ei defapt.Atata timp cat multi iti fac de cap precum si acesti masonici noi suntem pusi la mijloc…Nu stiu care e soarta noastra,a acestei noi generatii care dupa parerea mea „it sucks”, dar stiu ca nimeni nu ne poate controla vietile.Cine crede in Dumnezeu vede drept inainte fara sa critice,fara sa fie curios,fara sa faca rau..asta pentru binele nostru.Masonicii intr-adevar nu pot sa fie neaparat niste oameni buni pentru ca daca ar fi vrut sa faca ceva bun pentru omenire ar fi facut-o pe fata fara sa se ascunda in spatele unei organizatii:e logic!Dar daca va uitati cu adevarat la vremurile in care traim nu cred ca ar mai fi cineva atat de bucuros si atat de optimist:drogurile care fac din ce in ce mai multe victime,alcoolul,violurile,crimele si pot sa mai continui pentru ca lista nu se opreste aici.Poate ca am realizat ceva bun pana acum..am evoluat din punct de vedere tehnologic dar nu si intelectual si nu cred ca suntem noi neaparat de vina ci tot ce se intampla acum.Eu zic un singur lucru…nimeni nu s-ar speria daca ar fi cu adevarat credincios si ar sti ca daca lupta alaturi de Dumnezeu si nu impotriva lui(aici ma cam refer la secte)ar fi totul ok.
  Numai bine 🙂

 47. Am citit si auzit voci ca masonii ar fi buni daca e asa de ce ritualurile sunt secrete . Si tigru pare bun daca e in cusca si e satul dar daca cusca ar disparea chear daca e satul si ai fi aproape te-ar ucide . Si nu si-au aratat coltzii ca nu l-au intronat pe anticrist sa-i vedetzi atunci vor zice ca suntem innapoiatzi si trebuie sa disparem .

 48. M-am uitat si am retrait la rece asa zisa revolutzie din decembrie 89 imi aduc aminte cat de entuziast eram dar imi dau seama ca eram doar un tanar prost de 21 de ani de care s-au folosit cei ce au pus la cale acel masacru , eu si multzi ca mine care au visat la libertate si un trai decent ce iluzie desarta ce minciuna nu au facut altceva decat sa ne ingenunchieze si au reusit . Dupa un timp masonii se laudau ca ei au pus la cale revolutzia , deci ei sunt raspunzatori de crimele infaptuite atunci halal bunatate . Lor le place cuvantul revolutzie . Daca interpretarea cuvintelor preasfintzitului parinte Cleopa Dumnezeu sa-l odihneasca , e corecta idolul lor antuhristul cel asteptat de generatzii de masoni se va face cunoscut lumii anul acesta ,cica ar avea 33 de ani .Aceasta organizatzie il sustzine si vor sa-l declare dumnezeu . Atentzie v-a fi foarte inselator manipulator si v-a cauta sa amageasca pe tatzi chear si pe sfintzi , sunt profetzii la muntele Athos care spun totul despre el va fi vai de cei ce se vor lasa amagitzi.Am sa incerc cu cuvintele mele sa va redau cateva dintre acele profetzii : Zice cam asa si i-a amagit pe multzi si au primit semnul adoratului lor antihrist adica 90 % din populatzia globului . Va fi durere mare ciuma ii va lovi pe cei ce poarta semnul lui , nu vor avea odihna nici ziua nici noaptea . Ziua se vor ruga sa vina noaptea si cand noaptea va veni demonii lui antihrist ii v-a chinui si se vor ruga sa vina ziua mai repede si vor muri de foame si de sete si vor merge la antihrist si-i vor cere sa la dea sa manance si sa bea si acesta le v-a zice cu arogantza eu sa va dau voua voi sa-mi datzi mie si vor plange si se vor tangui si nu se va gasi nimeni sa-i mangaie caci Duhul Sfant aplecat de la ei , caci s-au lepadat de El cand au primit semnul lui antihrist. Si v-a fi o jale asa mare ca in momentul acela si pietrele vor plange , vor emigra din est in vest crezand ca acolo se traieste mai bine dar cind vor ajunge acolo acei oameni le vor zice de ce atzi venit nu vedetzi ce nenorocire s-a abatut asupra noastra . Atunci vor da vina pe crestini pentru toate nenorocirile si crestinii vor fi arestatzi si ucisi iar antihristul va da ordin ca trupurile lor sa fie date le fiare atat de mult ii uraste pe crestini bineintzeles aceia care vor fi prinsi . Eu sper sa trecem la cele vesnice si sa nu traim acele vremuri . Dar daca v-a fi sa fie eu sper sa nu cedam in fatza tentatziei ca la inceput vor amagi lumea cu binele. Antihristul conform profetziilor v-a aparea ca un binefacator si du ajutorul dracilor v-aq face minuni inchipuite si cine v-a crede il v-a accepta drept mesia si dumnezeu pe pamint . Acesti masoni sunt innaintemergatorii lui antihrist si au totul pregatit pentru al introna ca si conducator al lumii au si banii necesari sa reconstruiasca templul lui Solomon . O profetzie zice ca in momentul cand vetzi vedea s-au auzi ca au distrus moscheia lui Omar atunci sa stitzi ca vor reconstrui templul pe locul domului si o vor face repede caci tehnologia a avansat si vor reconstrui repede templul . Evreomasonii au toate pelnurile templului si depun toate eforturile in reconstructzia lui . Dumnezeu sa ne apere si sa ne ajute sa trecem mai usor de aceste necazuri daca ele se vor petrece in timpurile noastre s-au sai apere pe copiii nostrii amin.

 49. GORGE nu mai vb daca nu sti !!!!!! ca din ce zici uh reiesa ca masoneria e buna. MAI CITESTE SI TU SI NU MAI VB AIUREA. DECI CA SA STI SH TU MASONERIA SE FOLOSSTE DE: CRESTINI, MUSULMANI CATOLICI… ,MUNCITORI, PRESEDINTI, SATANISTI…. CHEAR SI DE EI DACA ESTE CAZUL. SI PREOTI ACEIA CU SMNE MASONICE SUNT SI EI MASONI DE EXEMPLU : PAPA AVEA CRUCEA INTOARSA ASTA INSEAMNA NEGAREA LUI DUMNEZEU SI RAUTATEA SA . ASA CA NU MAI COMENTA AIUREA CA UNI CHEAR CRED :|. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 50. ::::::OAMENI BUNI VREAUI SA VA DAU UN SFAT :::::::::::INAINTE DE A VA FACE O IDEIE ( CA MASONI AR FI BUNI SAU RAI ) DOCUMENTATIVA CITITI CARTI IN CARE SE SPUNE CA SUNT BUNI SI IN CARE SE SPUNE CA SUNT RAI !!!! SI VETI AJUINGE LA O CONCLUZIE !!!! NU MAI LUATI CA ATARE CE SCRIU UNI CA AR FI BUNI PENTRU CA NU SUNT EU AM CITIT CARTI DESPRE MASONI SI AM RAMAS SOCATA CAT RAU POT SA NE FACA DE EXEMPLU: EI AU PORNIT RAZBOAIELE MONDIALE IN PRIMUL RAZBOI MONDIAL A MURIT JUMATATE DE GLOB ! SI MULTE ALTELE PE CARE LE PUTETI GASI IN CARTI !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOAMNE AJUTA !!!!

 51. Stii care e problema Deea? toate razboaiele au fost sprijinite de oameni normali care nu erau masoni. te asigur ca si acuma daca cineva ar zice hai la razboi, ar iesi o gramada de dobitoci in strada pregatiti sa se razboiasca. cati tineri nu au in sange violenta, cati nu merg in armata de buna voie ca le place ideea………adevarul e ca nu avem nevoie nici de armata, nu am avea nevoie nici de granite, de tari, limbi. Daca pamantul asta era creat de Dumnezeu in ideea impartiri teritoriilor probabil Dumnezeu putea sa faca ziduri inalte intre teritorii. noi ne-am impartit pe pamant..noi ne razboim pentru el…asta o vezi si de la niste tarani care se cearta pe un petic de pamant. Daca se petrec atatea scandaluri la un nivel atat de mic atunci ce te astepti pe plan global?

 52. Intrebarea „cine l-a creatpe dumnezeu „duce la ateism s-au la ratacire in biblie spune de Imparatzia Cerurilor si se refera la mai multe universuri nu doar la acesta tridimensional . Asa ca daca ne gandim la Dumnezeu e in alta dimensiune de aceea nu putem sa-Lvedem si cand a venit in dimensiunea noastra L-am rastignit pe cruce .Ce fel de fiintze suntem sa va zic eu niste rautatzi ganditoare de aceea nu ne este permis sa iesim din sistemul solar ca suntem rai si razboinici ca daca am avea nave spatziale capabile sa calatoreasca dincolo de sistemul solar si am gasi civilizatzii sa zicem pasnice i-am transforma in sclavi s-au i-am distruge asa cum au facut spaniolii cu mayasii . Daca nu facem ceea ce ne-a invatzat Iisus din Nazaret vom disparea cu totzii . Rautatea si nesupunerea noastra il supara pe Dumnezeu si mai mult acesti masoni vor sa ne convinga sa ne inchinam altcuiva adica lui Lucifer pe care ei il proclama dumnezeu si asta duce la peire . Ei asteapta acel profet mincinos care se v-a declara mesia si dumnezeu pe pamint si atunci soarta planetei v-a fi pecetluita asta nu ca Dumnezeu ar vrea ci ca oamenii au ales raul . Vor fi vremuri grele si doar cei care nu vor urma calea lui antihrist vor fi salvatzi . Adica vor avea acces la dimensiunea lui Dumnezeu si atunci vom intzelege si de unde vine Dumnezeu nu merita incercat?Nu merita sa ne inchinam lui DUMNEZEU care ne va de accesul la tot universul si nu numai atat v-a fi si mai minunat lucruri pe care mintea noastranu le poate percepe ca e prea putzin folosita . Ganditziva un pic ca de exemplu eu pacatosul ajung sa ma ierte si eu m-am dorit sa exploarez universul voi avea acces la asta si voi putea sa ajung oriunde in univers pentruca Dumnezeu te iubeste si itzi va indeplini ceea ce tzi-a dorit si nu ai avut . Asta doar daca suntem curatziti .Sa urmam pe Iisus din Nazaret si vom scapa de demoni si dupa slavita Sa venire tot raul v-a fi uitat ma ingrozesc ce ne asteapta daca ne inchinam celuilalt daca vom cadea in capcanele seducatoare ale antihristului eu unul prefer moartea aici pe pamant decat sa ma inchin altcuiva in afara de Dumnezeu si de Fiul Sau Iisus Hristos . Sa auzim numai de bine.

 53. Sorine…stau aici, iti citesc comentariul si ma minunez.
  Tu zici ca Dumnezeu cand a venit in dimensiunea noastra L-am rastignit.
  Acuma cine a venit aici de l-am rastignit? Dumnezeu sau asa zis fiul Sau Iisus?!
  Oare nu toti suntem fii lui Dumnezeu?
  De ce cand spunem rugaciunea Tatal nostru zicem: „Tatal nostru care esti in ceruri sfinteasca-se Numele Tau….” ? oare daca ii spunem tatal nostru Lui Dumnezeu atunci nu cumva suntem fii Lui?
  Si apropo…de unde stii tu sau altcineva ce il supara pe Dumnezeu? a-ti stat de vorba cu El si vi-a zis?
  Scuza-ma dar discursurile tale par niste discursuri ieftine de ortodox, catolic, penticostal…obsedat dupa religie.
  Poate nu stii dar dealungul istoriei au mai fost multi asa zisi mesia. Vrei sa-mi zici tu sau vre-un alt obsedat ca doar cel care s-a crestinat cu invataturile lui Iisus va ajunge in gradina edenului, rai sau mai stiu eu ce alta dimensiune?
  Daca nu stiai o asemanare izbitoare e intre Iisus si Buddha
  Buddha a trait cu ~600 de ani inainte de Iisus
  Pe mama lui Iisus o chema Maria, pe cea a lui Buddha o chema Maia
  La nasterea lui Iisus Maria a fost instiintata de ingeri, la nasterea lui Buddha la fel.
  Iisus a fost ispitit de diavol 40 de zile, Buddha a fost ispitit de Mara tot 40 de zile
  Iisus a avut 12 ucenici, Buddha 12 discipoli….

  Daca vrei iti mai caut si alti mesia in istorie.
  Demonstreaza-mi ca unul dintre ei e fals, ca e profet mincinos si te premiez.

  Dar asta e problema ca multi sunt indoctrinati de mici si nu mai vad nimic altceva decat ceea ce li se baga in cap.
  Credema ca biserica e departe de ceea ce pretinde ca e.
  Daca vrei sa ajungi la Dumnezeu trebuie ca in primul rand sa fii om, sa iubesti, sa-ti ajuti aproapele, nu sa tot te plimbi pe la biserici ca dupa ce iesi din biserica sa fii din nou acelasi om care erai cu o zi inainte.
  Drumul spre mantuire e al tau nu al biserici sau a Lui Iisus. Ei eventual iti pot spune ce trebuie sa faci…calea oricum nu ti-o arata nimeni…trebuie sa o gasesti tu.

  Numai bine.

 54. O asemanare si mai mare este intre Iisus si Krishna:

  Iisus: A avut un discipol iubit pe nume Ioan
  Krishna: A avut un discipol iubit pe nume Arjuna

  Cuvintele lui Iisus „Eu sunt Lumina lumii. Cel ce ma urmeaza nu merge in tenebre, ci are Lumina vietii”
  Cuvintele lui Krishna: „Eu sunt lumina Soarelui si a Lunii, mult deasupra intunericului. Eu sunt splendoarea Flacarii, Stralucire a tot ceea ce straluceste si Lumina Luminilor”

  Iisus a fost crucificat si strapuns de o lance
  Krishna a fost crucificat si strapuns de o sageata

  La moartea lui Iisus „Intreg Pamantul s-a intunecat pana la ceasul al noualea; Soarele s-a intunecat.” „Si pamantul s-a cutremurat si pietrele s-au despicat si mormintele s-au deschis”.
  In ceasul mortii lui Krishna au avut loc astfel de calamitati si semne rele. Soarele s-a intunecat in miezul zilei. Din cer a plouat cu foc si cenusa.

  Ambii au coborat in Infernuri.

  Ambii au inviat din mormant.

  Inaltarea Lui Iisus la Ceruri a fost asistata de multe persoane.
  Krishna s-a inaltat cu trupul la Ceruri si multe persoane au fost martore la inaltarea sa.

  Cristos va venii din nou ca sa judece viii si mortii.
  Domnul Krishna va fi judecatorul viilor si al mortilor.

  Amandurora li se sarbatoreste nasterea pe 25 Decembrie.

  Ambii s-au nascut intr-un loc umil, Iisus intr-o iesle, Krishna intr-o pestera.

  Iisus a fost adorat de Pastorii din Betleem, Krishna de Pastorii din Nanden.

  Iisus a avut un tata adoptiv pe nume Iosif iar Krishna a avut un tata adoptiv pe nume Nanda.

  Iisus s-a nascut dintr-o fecioara pe nume „Maria”, Krishna s-a nascut dintr-o sfanta fecioara pe nume „Devaki”.

  Iros a poruncit uciderea pruncilor cu scopul de a-l face sa dispara. Regele Kansa a facut acelasi lucru.

  Viata lui Iisus e plina de miracole la fel si a lui Krishna.

  Iisus este Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul.
  Krishna este Inceputul, Mijlocul si Sfarsitul tuturor lucrurilor.

  Daca Buddha era si este mesia la budhisti, Krishna e la hinduisti pentru cine nu stie.

  Asa ca as fi incantat sa stiu ce parere ai despre aceste asemanari.
  Cred ca ar mai trebui sa va ganditi atunci cand va puneti toata speranta intr-un mantuitor.

 55. Razvan asemanari sant pentru-ca Ei au aceeasi origine,Dumnezeu Tatal si din cate stiu eu pana acum au fost pe Pamant in trup fizic 7 Mesia (Avatari).In mare parte existenta Lor este asemanatoare pentru-ca si misiunea este asemanatoare adica ajutarea noastra in evolutie.Si mai este o asemanare :toti au venit insotiti de partea feminina,Iisus -Fecioara Maria; Rama-Sita ,Zamolxe-Artemis(dar asta nu sant prea sigur ca am citit de mult Tablitele de plumb de la Sinaia):Maitreya-Adela .Ovidiu Dragos Argesanu in cartea sa „Cele 7 peceti” are o teorie interesanta despre originea Lor (33 Fii Divini).El spune ca de fapt cei 33 sant oameni ajunsi la Desavarsire,adica comuniune totala cu Dumnezeu.Dar regreta faptul ca in miliardele de ani de evolutie au ajuns la acest nivel doar 33 restul au clacat pe drum.
  Ei nu au venit doar pentru un anumit popor ci pentru toti oamenii .Este drept ca au lasat invatatura unui singur popor fiecare dar acel popor avea datoria sfanta de a da si la celelalte popoare invatatura.

 56. Cine vrea demonstratzie ca Iisus a fost Dumnezeu in trup de om nu merita sa-l vada ca nu va crede nici daca lar vedea asa cum nu au crezut nici iudeii . Buddaha a murit de diaree si trupul i-a fost gasit Iisus a fost rastignit si a inviat oameni de stiintza care erau atei au descoperit asta si au deveniti crestini si nu obsedatzi asa cum scriu unii pe aici . Profetziile lasate de Iisus s-au adeverit pana in cel mai mic detaliu si masonii o recunosc . Acei asa numitzi mesia au fost falsi drept dovada ca viatza lor a ramas anonima ca si faptele lor . In schimb ceea ce a facut Iisus a ramas si v-a ramane fie ca vor unii fie ca nu . Iisus s-a numit fiu deoarece s-a nascut dintr-o fecioara adica avea parte omeneasca ,trup dar sufletul era ceva ce nimeni nu a ajuns vreo data era entitatea pe care noi o numiom DUMNEZEU . Cine are pricepere sa priceapa cine nu sa ramana cu cei 33 care chipurile au ajuns la desavarsire . Acesti asa zisi mesia nu au inviat oameni nu au mai aparut in viziuni si nici in visele discipolilor lor . Apostolii aveu puteri de a vindeca oamenii si chear au si inviat oameni dar despre altzi discipoli ai acelor asa zisi mesia nu am citit asa ceva daca stii tu Razvane zimi si mie pe cine a inviat Buddha si te cred a ramas scris ase ceva despre acest asa zis mesia mort de diaree. In biblie e o profetzie dinnainte de Hristos care zice asa :”E insumi voi porni in cautarea oilor mele pierdute ” deci Dumnezeu zicea ca v-a cobora pe pamant si v-a ajuta oamenii. Dar pentru ajutorul dat a primit necredintza in schimb ,bici ,pumni , coroana de spini, cuie . Ar fi putut sa ne nimiceasca dar a ales sa ne ierte ar fi putut sa ne blesteme dar a ales sa ne binecuvanteze a ales sa ne vindece de rautate prin bunatate de aceea oamenii nu l-au intzeles si nu-l intzeleg nici astazi . Nu sunt un obsedat religios sa stii ca eram aproape ateu pana in 90 cand ceva mi-a schimbat viatza biblia a fost aceeia .Sunt ortodox merg rar pe le lacasul de cult ca biserica e altceva , si gresesc ca nu prea merg dar preotzii nostrii lasa de dorit nu prea merg pe calea aratata de Iisus . Si sa stii Razvane ca numai prin Iisus e salvarea si nu prin acei asa zisi mesia care au plecat dintre oameni si nu au lasat nimic concret . De ce spun ca Iisus a fost DUMNEZEU E SIMPLU TRUPUL ERA FIUL IAR SPIRITUL ERA DIVINITATEA ce e asa greu de priceput . Iisus a zis lumea aceasta v-a trece dar cuvintele mele nu vor trece niciodata si ceea ce a facut El nu se compara cu ce au facut acei nainsemnatzi asa zisi mesia El a invins moartea a inviat si e viu in vecii vecilor si amai aparut in viziuni si vise dar acei asa zisi mesia au disparut si nu au lasat promisiuni de intoarcere . Sf. petru l-a mai vazut dea lungul vietzii chiar si la Roma pe cand voia sa fuga si i-a dat putere sa se intoarca in Roma desi stia ca v-a fi rastignit si el . Crezi ca daca nu ar fi crezut ca e Dumnezeul om ar mai fi murit atatzia oameni , tu ai muri pentru o minciuna? . Ei au ales sa fie chinuitzi sa moara in chinuri groaznice te-ai intrebat de ce daca ar fi fost totul fals macar unul dintre ei arf zis da e o minciuna dar nici unul nu zis asa ceva ei vedeau altfel lucrurile ei stiau ca e Dumnezeu si au ales moartea trupeasca care tot ar fi survenit candva .Apostolul Pavel a vazut o parte din Imparatzia Cerurilor si Dumnezeu i-a lasat o durere in piept ca decate ori se mandrea ca a vazut si ca acolo v-a merge dupa ce v-a pleca dintre oameni il lua acea durere si uita de mandrie.Pavel a fost un carturar de seama din sideriu era destept cult avea cunostintze vaste dar pana sa-l cunoasca cu adevarat pe Dumnezeu toata invatzatura sa era desarta apui in drum spre Damasc l-a cunoscut pe Iisus si a ajuns apostolul neamurilor . Iisus din Nazaret sa ne ocroteasca .

 57. Razvane pe Dumnezeu il supare rautatea asa cum am scris da tu nu crezi ca l-ar supara ? Rautatea supara pe oricine nu numai pe Dumnezeu ce trebuie sa vorbesti cu El ca sa-tzi dai seama ca se supara cand vede ca suntem rai? Nesupunerea la fel cand el ne-a daruit atatea iar unii dintre noi sustzin ca au existat 7 mesia asta nu e suparator ? Mesia a fost doar unul si acela a e Iisus asa ca nu mai batetzi campii cu nustiu ce mesia inventat .Iisus a fost Dumnezeu pe pamant si asta denota si din apocalipsa cand zice ca v-a judeca pe totzi si v-a cobora Noul Ierusalim din cer au zis asa ceva acei asa zisi mesia?Au promis ei viatza vesnica ? nu ca nu puteau ei sa o dobandeasca da nu sa ne-o mai daruiasca si noua . Buddha cica a ajuns in nirvana ori pana in aceaste dinensiune poate ajunge Lucifer mai departe ii este interzis s-au nu mai poate ca nu a mai evoluat de vreme ce a fost alungat din Rai . Sa auzim de bine.

 58. Sorine o cam iei pe aratura,spui ca ceilalti Mesia au murit in anonimat,atunci spune-mi cum se face ca miliarde de oameni le urmeaza o parte din invataturile lasate.De unde stii de un Anonim care a trait acum aproape 3000 de ani ca a murit de diarie???????
  Uite aici o marturisire proaspata:
  http://www.autovindecarea.ro/autocontrolul-si-sfatul-psihologului/58-58.html
  Marturii despre faptele Lor sant nenumarate numai ca trebuie sa decidem ochi si sa le cautam la Lumina nu in intuneric.Dca cauti in intuneric gasesti doar intuneric!!!!!

 59. Ma scuzi m-am informat gresit Buddha nu a murit de diaree si de dizinterie o forma mai severa a diareei si se crede ca din cauza ca a fost otravit . Iisus a fost sarac toata viatza pamanteasca Buddha nu ba chiar a tarit in lux si a avut duoa neveste ,l-a casatorit tatal sau la saisprezece ani cu doua printzese din regatele invecinate . Nu este considerat un mantuitor ci mai degraba un profesor initziat . El se inchina zeilor Iisus lui Dumnezeu deci cine este mesia ? Eu cred ca Iisus care a schimbat toata istoria acesti asa zisi mesia nu au schimbat nimic nu au promis imparatzia cerurilor de ce i-as considera mesia am citit despre ei si voi mai citi ca e doar istorie dar atat Iisus a inviat si a continuat sa faca minuni pana astazi numai cine vrea sa la vada . Iisus este una cu Dumnezeu iar acesti asa zisi nesia nu sunt mai degraba consideratzi niste invatzatzi , niste oameni care au avut cunostintze ceva mai multe ca un om obisnuit.

 60. Cat despre discutziile lui Dumnezeu cu satana nu au fost deloc amicale ba chear contradictorii . Iov a fost ultimul subiect al discutziiei lor si nu discutau amical Dumnezeu ii cere lui satan sa ise inchine si-i zice ca il iarta daca o face da satana nu si-i cere voie sa-l ispiteasca pe dreptul Iov pe care Dumnezeu il si lauda dealtfel . Dar ii zice lui satan ca nu mai are iertare amicala discutzie .Citeste biblia si dupa aia fa afirmatzii. S-au poate ai citit dar ai uitat eu nu zic ca nu ai fi cunoscator. Sa auzim de bine.

 61. Sorin..vreau sa te intreb ceva dar te rog sa imi raspunzi sincer si sa imi spui ce crezi tu, nu parerea ortodoxiei sau a altor religii.
  Crezi ca doar cei crestinati dupa Iisus care apartin religiilor crestine vor ajunge in rai si restul (budistii, islamisti, hinduistii, etc.), popoarele estice in special, vor ajunge in iad?! Esti convins de raspunsul pe care o sa mi-l dai?

 62. Cat despre masonerie e o organizatie de ratati..nici macar nu conduc lumea…si nu e nici o organizatie secreta cum se spune ca daca ar fi secreta nu s-ar sti prea multe despre ea. Si mai are in componenta si niste mari mascarici cel putin in romanica…cativa dintre ei sunt Irinel Columbeanu, Mircea Badea…
  Lumea daca e condusa de cineva atunci aceia sunt iluminatii si evreii, posibil chiar de reptilieni.
  Masoneria e folosita pe post de pioni pe tabla de sah. Au infiltratii in mediile politice, culturale, religioase si executa ordini primite de mai de sus.

 63. Voar ajunge in rai doar cei curatzi si cei care se inchina lui Dumnezeu celelalte religii nu se bazeaza pe adevarsi vin de la celalalt probabil ca daca ar veni de la Dumnezeu si dintre ei vor ajunge in Rai dacanu nici macar unul ci numai daca imbratziseaza credintza crestina si nu neaparat ortodoxa ci doar crestina pur si simplu.Daca asesti asa zisi profetzi arfi fost trimisii lui Dumnezeu nu mai era nevoie de jertfa lui Iisus . Iisus a suferit cumplit pentru noi acestia nu am citit ca ar fi suferit pentru omenire.De minunile lui Iisus se aude si astazi de acei asa zisi mesia vag si sa stii ca Iisus face minuni si astazi si prea curata Sa maica face .E profetzit ca evanghelia lui Iisus v-a ajunge sa se faca cunoscuta si la ei . Si au inceput deja in China de exemplu dar au turnat plumb pe marturisitorii lui Iisus oara mesia acestia ai lor asa i-a invatzat sa ucida . Sa nu-mi spui ca si crestinii au facut asta in perioada inchizitziei ca nu e adevarat tot masonii au pus totul la cale si iluminatzii sunt masoni si totzi sunt dobitoci ca cei enumeratzi de tine . Dar fac parte din lojele superioare asa zisul grup bildemberg.

 64. si nu uita cati il urmaresc pe columbeanu si badea la tv, asta e misiunea lor de a distrage atentia oamenilor de la viata reala si de a crede ce zice el(badea)…respectiv de a face ca irinel.
  nu stiu daca ai citit protocoalele inteleptilor sionului, sa vezi ce planuri diabolice au….
  problema e la noi ca nu facem nimic si acceptam totul, dar totul este manipulare in masa presa, radio, tv, chiar si alimentatia….cum ti se pare ca toate produsele contin e-uri si statul le accepta? cum ti se pare ca tari mari producatoare de porumb, orez , grau au fost obligate sa renunte la semintele naturale pt seminte tratate scopul fiind acelasi ca si al alimentelor cu e-uri.
  sunt multe de zis….dar vorbele nu ajuta….citeste despre FMI, sa vezi scopul infiintarii lui, in nici un caz ajutorarea tarilor ci inrobirea lor. ai idee cat e datoria romaniei acum?? si stii ce scrie in protocoale? tarile care nu vor putea sa isi plateasca datoriile vor fi obligate sa cedeze teritorii..impotriva cui asta e usor de aflat…

 65. Am citit suficient incat sa ma bucur ca am gasit acest site. Baruch Hashem tare … dar e ceva neinregula cu tine. ce varsta ai ?? Viorea … esti ” romanca” … doar pe voi v-am retinut. Constat ca, cainii latra.. ursu trece. E BINE ca cel putin anumite ganduri prin radacina. Razvane tata esti realist dar … fi atent… exista iubirea fata de femeie … poate ca nu-ti este rasplatita pentru ca are moravuri usoare …. iubirea fata de sora … la fel fara rasplata …. iubirea fata de tara, fata de glie….tot cu fundu’n balta te lasa dar mai, de iubit le iubesti cel p pe primele doua ca femeie tie draga … ca sora e sange din sangele tau ….. iar tara e carne din carnea ta … asa e si cu DUMNEZEU … il iubesti pentru ca e al tau ….eu asa gandesc si asa iubesc si tot ce se baga intre mine si cele iubite imi devine dusman. Masoneria :)) …. stati linistiti ca nu viermele ce ne gauneaza vietile pe plan mondial e ceva mult mai sus. Va sfatuiesc sa cititi printre randuri toate mesajele si o sa aveti parte de o surpriza.

 66. Sorine…iti sterg admini un da sau nu?!

  Stenka Razin…nu am zis ca nu il iubesc pe Dumnezeu…il iubesc mai mult decat pe orice dar nu pot sa fiu deacord cu indoctrinarile oamenilor si cu oamenii fixisti care nu au propria lor parere, care nu fac ceea ce le dicteaza inima si se lasa condusi de altii, care preiau crezul altora…si binenteles ca nu sunt deacord cu multe altele pe care nu o sa le enumar aici ca oricum suntem offtopic de la subiect.

  Numai bine tuturor.

 67. NU CREDEAM SA-ANVAT A MURI VREO DATA
  PURURI TANAR INFASURAT IN MANTA-MI
  OCHII MEI NALTAM VISATORI

  LA STEAUA SINGURATATII

  CAND DEODATA TU RASARII IN CALEA SINGURATATII
  SUFERINTA TU DUREROS DE DULCE…
  PANAN- FUND BAUI VOLUPTATEA MORTII
  NEINDURATOARE

  JALNIC ARD DE VIU CHINUIT CA NESSUS
  ORI CFA HERCUL INVENINAT DE HAINA-I
  FOCUL MEU A-L STINGE NU POT CU TOATE
  APELE MARII
  asta a scris marele nostru poet Mihai Eminescu . Cine are minte sa intzeleaga

 68. Bun..daca tu crezi ca doar ortodocsi vor ajunge in rai sau ma rog, alaturi de Dumnezeu atunci e o religie de ipocriti si egoisti iar Dumnezeu e un monstru care arunca in iad milioane de oameni care nu stiu de Iisus.
  Sa nu crezi ca vreau sa-l dobor pe Iisus, sa-l desconsider sau ca nu cred in existenta Lui si in minunile pe care le-a infaptuit. Nu Iisus ma deranjeaza pe mine ci acei oameni care se considera propavaduitori ai cuvantului Domnului si care prin intermediul Lui Iisus mint lumea.
  Si garantez cu viata mea ca nu conteaza natia, religia, culoarea pozitia geografica pentru a te mantui. O sa vezi daca o sa ajungi in rai ca vor fi acolo si budisti si musulmani si iehovisti si pocaiti si atei…
  Iisus a venit pe pamant pentru a ne transmite invataturi, pentru a ne spune ce trebuie sa facem. Nu stiu de ce multi oameni au impresia ca prin intermediul Lui Iisus se mantuie fara sa faca nimic. Nu e deajuns sa mergi la biserica si sa faci matanii toata ziua daca tu cand vezi un cersetor pe strada il feresti, daca fugi de problemele altora, daca iti urmaresti doar propriul interes, sa-ti fie numai tie bine, daca cauti sa le faci rau celor din jur, daca ii vorbesti de rau pe cei din jur si nu ii iubesti pe cei din jur cu adevarat.
  Pana la urma totul pe lumea asta se reduce la niste legi ce tin de moralitate. Daca toti am face binele tuturor si raul nimanui nu ar mai fi trebuit sa vina un mantuitor sa se jertfeasca pentru noi dar nici nu cred ca ar mai fi existat un alt rai in alta parte.
  Vezi tu Sorin? in ultima vreme mi-am petrecut mai mult timp lecturand carti religioase, in mare parte de la ortodocsi si am ramas stupefiat cand am vazut cu cat egoism pot sa priveasca unii preoti, care mai publica carti, lumea asta. Nu intr-o carte am citit ca doar ortodoxia e singura religie care poate sa te mantuiasca. Spune-mi tu cat de egoist poti sa fii sa spui asa ceva. Oare nu exista un Dumnezeu sus in cer care sa vada?!
  Sunt convins ca si celelalte religii au acelasi punct de vedere cand vine vorba sa vorbeasca despre alte religii deci nu zic ca doar la ortodoxism poti sa gasesti atata rautate.

  Eu unul m-am saturat de toti acesti mascarici si prefer sa fiu un liber cugetator care cauta sa faca binele, caut sa ma perfectionez in fiecare zi, sa vad cu ce-am gresit si sa nu m-ai fac data viitoare. Daca e un Dumnezeu sus in ceruri asa cum cred eu atunci cu siguranta ca v-a tine cont de straduinta mea.

  Pace si numai bine 🙂

 69. Dupa cum am mai zis crestini si nu are nici o legatura cu popii ci doar cu preotzii adevaratzi acei dezinteresatzi si satzi mai zic ceva biserica suntem noi si nu institutzia autointitulata biserica .SI-n rai vor fi doar cei ce au ascultat cuvantul lui Iisus si s-au straduit sa fie cat mai buni . Ma repet evanghelia lui Iisus V- A FI FACUTA CUNOSCUTA PE INTREAGA PLANETA SI IN RAI VOR AJUNGE CEI CE VOR CREDE SI NU TOTZI CARE O VOR ASCULTA . Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe mine sa ma ierte daca merit dar tot ortodox raman ca eu cred doar in Dumnezeu nu in popi. Ca adevaratzii preotzi au fost ucisi si le-au luat locul securisti putzini preotzi adevaratzi au ramas.

 70. Banuiesc ca nu crezi in reincarnare, dar sa trecem peste acest lucru. Spui ca evanghelia Lui Iisus se va face cunoscuta in toate lumea. Sa zicem ca ai dreptate, nu vin sa te contest dar atunci ce poti sa spui de cei care nu au prins acel moment in care sa fie crestinati cu invataturile Lui Iisus? Sunt ei un caz pierdut? ca daca nu exista reincarnare atunci nu vor mai avea sansa in alta viata viitoare sa fie evanghelizati.
  Poate evanghelizarea esticilor se va face peste 500 de ani. Cei care traiesc in zilele noastre vor invoca nestiinta si se „vor scoate” cu aceasta in fata Lui Dumnezeu pentru ca inca nu a ajuns si pe la ei Biblia?! Cum ramane cu acestia ca sunt suflete pe pamant si ei. E nedrept sa ajunga in iad pentru ca inca nu au fost evanghelizati si ca nu au mai prin momentul.
  Totusi tu ai accepta sa te rogi la Buddha daca ar veni un budist la tine si ar incerca sa-ti bage pe gat credinta lui? banuiesc ca nu
  De ce crezi ca cineva ar putea sa-i schimbe credinta unui intreg popor?

  Este o vorba…”Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!”…sper ca iti spune ceva.

 71. Oameni buni! Am urmarit cu f mare interes ultimile comentarii. Frumos. Chiar entuziasmant pe alocuri. Toti, sau aproape toti, direct sau ,,cu perdea”, va declarati impotriva sau cel putin aveti retineri fata de aceasta mirsava organizatie: FRANCMASONERIA!!! Este un lucru frumos sa vezi cum semenii tai, mai ales cei de o natie cu tine sunt atit de bine documentati, si pe plan religios si stiintific. asa ceva nu poate sa de-a, sau sa nasca decit speranta. Dar de la toate astea si pina a n-e crede ,,stiutori” mai e drum lung… Insa pt inceput e bine! Pt romani nu sunt decit citiva ani decind au inceput sa aiba acces, sau sa foloseasca mijloacele electronice de informare si totusi am ajuns (si eu sunt roman) atit de departe.. Alte popoare au avut de f mult timp acces la informatie dar nu au vrut sa o foloseasca in scop util!! Sau multumit sa se opreasca la nivelul de ,,cultura generala „! Ce-i drept au avut si au cam tot ce-si doresc de la viata ca sa-i mai intereseze fondul unei informatii de acest gen ( scopul si metodele de lucru masonice).
  Fratilor! Sau doar unii dintre voi, nu cred ca aveti idee de ce sunt in stare acesti ,,paraziti” ai neamului omenesc! Va-ti ingrozi daca ati sti in intregime cam ce au facut pina acum (de mai bine de 2000 de ani, inainte de Hristos) si ce au de gind sa mai faca pt a-si duce mizerabilul si odiosul plan la indeplinire! Numai bunul Dumnezeu le mai poate incurca ,,itele”, pt ca de fapt ei tot amina de vreo 100 de ani finalul pe motiv ca ,,nu s-a copt vremea inca!”. O sa va puneti intrebarea: bine, da ce numai noi romanii ne-am gasit mai cu mot sa-i consideram diabolici pt omenire!? Ei bine, o sa va mire, dar suntem cam printre putinele popoare, alaturi de greci, rusi, sirbi poate si altii, (apropos Razvane!! ce credinta au aceste popoare? in nici intr-un caz budhista, hindusa sau alte…!) care inca mai luam atitudine la ceea ce se intimpla acum! De ce? intrebare fireasca. Cel putin la noi efect a avut si saracia prin care am trecut in perioada comunista si asta daca o adaugi la faptul ca suntem un popor crestin aproape 100%, amestecat totul cu putina inteligenta si iese cam ce se vede! vorbesc prin prisma unui om care a avut ocazia sa cunoasca mult mai multe decit altii si de aceea consider ca este de normal sa adaug si eu un mic si umil comentariu la cele citite mai sus. Am speranta, dar in acelasi timp si convingerea ca Dumnezeu nu v-a lasa omenirea, creatia atit de iubita Lui, sa fie la indemina sau cheremul unora ca cesti demoni moderni! Nimic nu este intimplator in lume! Absolut tot ce se misca se face doar cu voia si sub supravegherea Lui! Cind v-a hotari El atunci acest plan se v-a declara indeplinit, dar nu inainte ca Evanghelia si puterea Lui ,,se v-a face cunoscuta la toata lumea”, pina in cele mai indepartate si ascunse unghere ale planetei, ca nu cumva la dreapta judecata cineva sa poata spune: nu Te-am cunoscut Doamne, si ca atare nu pot fi judecat! atunci si numai atunci planul lor se poate considera ajuns la final!
  Va multumesc pt rabdarea de care ati dat dovada pt a-mi citi mes. Sunt plecat de multi ani din tara si nu cred ca mai stapinesc chiar atit de bine gramatica limbii romane, chiar ca unii dintre voi! Sunt roman, rob a lui Dumnezeu, si asa voi ramine indiferent cite asa zise dovezi asi citi despre alti mesia gen budha krishna etc! Asta face parte din eul nostru ca natie, cei care mai cred in asa ceva. As fi onorat sa primesc ceva comentarii la mes meu. astept. Doamne ajuta!

 72. Radu sa stii ca esti in asentiment cu mine si-mi pare bine ca-ti pastrezi credinta . Dumnezeu se bucura cand fiii lui sunt neschimbati intru credinta . Da sa stii ca am ajuns la concluzia ca intradevar suntem popor ales si ca noul Ierusalim v-a fi aici dar nu se stie cati v-om merita sa traim fericiti in gradina Maicii Domnului . Ca daca va fi sa fie aici in Romania Noul Ierusalim atunci Dumnezeu o v-a curata de pacat si de rautate si nu se stie cati vom ajunge sa ne bucuram de acest lucru minunat .Dumnezeu sa te ocrotaesca acolo unde esti si tare ma bucur frate roman ca mai aud si voci care nu ne denigreaza . Ca in rest majoritatea ne spun tigani , hoti , perversi etc. ce mai ne denigreaza cum le vine la gura si noi primim srainii cu cele mai alese bucate si cu mare respect si presa din strainatate ne trateaza ca pe niste gunoaie. Numai bine .

 73. Da Sorine! Cu ajut lui dumnezeu mergem inainte! Daca bunul Dumnezeu ingaduie ca soarele sa rasara si peste cei buni si peste cei rai si peste cei albi si peste cei negri si peste cei slabi si peste cei puternici si peste hoti si peste cei cinstiti, in fiecare zi, si mare atentie: FARA A SE INTINA IN VREUN FEL! cu atit noua ne revine dreptul, din recunostinta fata de El, sa nu ne pierdem nadejdea ca vom fi partasi si locuitori ai Ierusalimui celui de sus! Speranta….
  Cu respest ptr toti care-mi citesc mes!
  Doamne ajuta!

 74. Acesti masoni isi zic iluminati mai nou elite adica se cred superiori celorlalti dar zic cu perfidie ca fac ceea ce este bine pentru omenire. Mai nou ii fac pe unii naivi sa creada ca masonii nu sunt defapt cei ce conduc din punct de vedere economic lume ci altii adica sionistii iluminatii si grupul bildemberg , toti apartin organizatiei masonice . Dar din cauza ca le-au fost deconspirate intentiile creaza diversiune si mister in jurul acestor lucruri ca oamenii sa nu -i invinovateasca de satanism. Au inventat ca ei ar fi fost folositi de alte grupuri cu intentii malefice si chipurile ei sunt victime. E usor sa te erijezi in victima ca sa pacalesti multimea da la unii nu tine. Le propun ceva daca sunt victime si si-au dat seama ca au gresit sa imparta toata averea lor tarilor sarace si sa-l declare pe Iisus mesia si sa se inchine lui asa-i cred . Dar asta nu se v-a intampla pentru ca ei se inchina lui Lucifer si l-au declarat dumnezeu le-a asigurat bunastarea materiala si le-a promis ca vor trai 250 de ani si dupa aia cine stie pe undeva prin intuneric ca fara Iisus nu exista mantuire. Dar 250 de ani e si asta o minciuna pe care si ei o inghit si daca ar fi asa de ce sa traiesc 250 aici pe pamant cand Iisus mi-a promis viata vesnica nu? Sa ne gandim putin la asta si sa uitam de rau si sa cautam sa fim mai buni pentru a putea primi darul promis. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne scape de acesti demoni .

 75. nu va stresati prea tare…credeti ca ati citit niste carti sau niste studii de la oameni care au fost masoni sau au apartinut vreunui cult ocult…nu stim nici macar 1% din ce se petrece in lumea asta indiferent ca acceptam sau nu.contraargumente sunt sigur ca vor aparea dar sincer sa fiu…nu prea ma intereseaza…asta e parerea mea…daca masonii conduc lumea isi fac treaba foarte bine…pentru ca lumea e la discretia lor. m-am mai gandit la o ipoteza…daca ei stiu ca va veni antihrist…si apoi sfarsitul lumii…daca ei fac ceea ce fac doar pentru a grabi inevitabilul eveniment? nu imi sariti in gat…era doar o idee care mi-a venit intamplator.

 76. Tot ce se intampla in viata fiecaruia dintre noi nu e intamplator. Fiecare gand, comportament, manifestare… se inregistreaza in sufletul nostru si undeva in Univers care se mai numeste si Cronica Akasha. Tot ceea ce se intampla in viata noastra si in lume, sunt consecinta gandurilor noastre pe care le-am emis cu multe sute sau poate cu mii de ani in urma. Venirea lui Hitler, Ceausescu, Stalin… si chiar a Masoneriei, toate au fost hotarate de catre Spiritele luminoase din Cer. Nu stiu daca cunoasteti ceva despre astrologie sau despre reincarnare, pentru ca toate sunt legate de cele doua mari stiinte. Primul si al doilea razboi mondial nu a fost hotarat de masoni sau Hitler, nu, ci de catre Marile Spirite Luminoase din Cer. Chiar si al treilea razboi mondial a fost decretat deja de Sus si se va declansa intr-un timp cat de curand. Toate evenimentele care se petrec in viata noastra sunt hotarate cu sute si mii de ani inainte. Atunci cand noi gandim sau actionam, exista niste spirite insarcinate cu construirea destinului nostru pentru sute si chiar mii de ani inainte. Moartea a milioane de evrei s-a datorat faptului ca au hotarat ca Iisus sa fie crucificat si exemple de genul acesta sunt foarte multe… Exista o karma individuala si o karma colectiva. Iisus a spus: Nu scoate sabia caci tot de sabie vei muri ! Aceasta-i reincarnarea. Daca omori pe cineva cu cutitul, adica cu fierul, in alta viata vei fi omorat tot de fier. Fiecare dintre noi ne platim datoriile sau ne sunt platite anumite datorii comform celor cinci elemente cu care a fost creata lumea noastra: pamantul, apa, aerul, focul si eterul. Toate sunt legate de fizicul, sufletul si spiritul nostru: vointa noastra corespunde cu pamantul; iubirea cu apa; aerul cu intelectul; sufletul cu focul; si spiritul corespunde eterului. Fiecare eveniment bun sau rau din viata noastra se produce prin influenta celor cinci elemente, adica ceea ce am emis noi in aceasta viata dar cele mai multe pe care le-am emis in alte vieti. Si bineinteles, cu ajutorul influentei astrelor din zodia in care ne-am nascut, plus influenta planetelor care ne domina. Pare putin complicat, dar asta e adevarul, chiar daca il acceptati sau nu. Daca vrem sa schimbam destinul lumii si chiar pe al nostru, ca sa nu ne mai plangem atata, trebuie sa ne dezvoltam calitati si virtuti in sufletul nostru, pentru ca acestea sunt bogatiile cu care ne vom prezenta in fata Spiritelor destinelor si care va trebui sa dam socoteala in fata lor cate ne-am dezvoltat, daca nu altfel vom fi trimisi din nou in suferinta pana le vom dezvolta pe toate. Acesta-i drumul care ne apropie de Dumnezeu, care este pentru unii destul destul de greu, iar pentru altii e putin mai usor. Asa ca lasati masonii, evreii, crestinii, musulmanii, budistii… sau mai stiu eu ce cult, popor… Toate sunt hotarate de Sus, din Cer, nu de Dumnezeu, ci de Servitorii Lui, El nu se ocupa cu mizeriile noastre ca sa ne pedepseasca. El a dat niste Legi care trebuiesc respectate. Atat. Faptul ca masoneria sau evreii conduc lumea inseamna ca Cerul a hotarat aceasta si nu avem dreptul sa criticam hotararile Cerului. Absolut nimeni de pe pamant sau din Univers sau chiar spiritele inferioare (luciferiene) nu au vreo putere in fata fortei divine. Totul se supune puterii lui Dumnezeu. Cerul rade cu pofta de toata flecarelile care exista pe pamant. Sunt foarte multe de spus despre acestea, dar nu-mi ajunge un an de zile si zi de zi sa va scriu, pentru ca sunt foarte importante si ar trebui sa le stie toata lumea. Dar deh, pe cine sa intereseze toate acestea, sunt altele mult mai impotante si dupa aceea ne plangem. Asta e…

 77. frati ROMANI–TREZITI-VA
  DE CE?
  1. VAD CUM unii se dau spiritulai si ap[eleaza la cuvinte gen –biserica sufl;et- fai ce zice popa atragand atentia cumva insa pe alta parte is vulpi ca te iau cu scara spiritula si etc
  CREDINTA IN DUMNEZE E UNA SINGURA-ORTODOXA si de cand e lumea VA FI RAZBOIUL CELUI RAU CU DUMNEZEU
  MASONIII–mai au inca de lucru pana ce doboara dar nu cred ca vor dobora ROMANIA
  DEC E?
  PENTRU CA INC AMAI SUNT IN ROMANII OAMENI-CALUGARI CARE SE ROAGA
  SI CAT VA EXISTA SF LITURGHIE LICHELELE DE MASONI NU O SA INTRE
  ASA C ATREZITIVA ODATA
  NU VEDETI
  COCA-COLA–SEX PE GARDURI-SA FII MAI BOGAT SLGANURI CARE SA TE FACA SA DEVII SCLAV ..SA TREBUIASCA SA AFCI COMPROMISURI

  CINE ARE OCHI SA AVADA VEDE CINE ARE URACHI DE AUZIT AUDE

  BANII SUNT DOAR O UNEALTA PRIN CARE SE INCEARCA DOBORAREA ORTODOXIEI

  LUATI AMINTE DE GRECIA-SF MUNTE ATHOS ACOLO EXISTA
  NU FITI COPII LA MINTE

 78. iara bagati ortodoxia in jocul masoneriei? atat de importanta o vedeti incat sa doreasca cineva sa o doboare?!
  ce atat de mult bine v-a adus vreo religie dupa planeta asta? daca e sa dea boalile in voi tot va imbolnaviti cu religia in mana, daca e sa muriti de foame veti muri ca nu vine biserica sa va dea de mancare…daca iar suntem slabi de minte si facem greseli tot la incornatul ajungem asa botezati cum suntem.

  cu toata ortodoxia romanilor tot in criza suntem…sac……si acum stau si ma uit la stiri stupefiat…cica trebuie sa se construiasca in continuare biserici pentru a trece de criza, si ca se creeaza locuri de munca :))

  dati prea multa importanta acestei institutii, care fara credinta e zero….credinta face totul nu biserica in sine…daca a-ti avea un gram de credinta nu a-ti cadea prada iluminatilor sau masoneriei….a pornosagurilor, a sloganurilor ce le vedem pe toate gardurile, a genocidului…..dar nu e credinta….e doar obsesie oarba.

 79. hmmm..,.am vazut aici fel si fel de comentari si ma uimeste cind vad cite unele persoane(de regula feminine cum este Cozmina) ce elogiaza si-si manifeste respectul si simpatia fata de niste personalitati demonice doar pt au calitati precum inteligenta foarte mare pe care o folosesc sa domine omenirea ….in cazul asta pot sa spun ca mare-i slabicinea omului cu putregaiuri in el in loc de suflet , care e in stare sa fraternizeze si cu dracu doar pt iluzia de a-si proteja pielea proprie,,in fine chestii specific femeilor ,doar nu-i de mirare de ce masoneria nici nu accepta femei in rindurile lor…se poate spune ca Lucifer este chiar cel mai inteligent de pe pamin (sub pamint) dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l elogiem apreciindu-l poate decit dac a esti o persoana slaba si compromisa deja…..in tot cazul chestia cu existenta masoneriei si planurile lor diabolice este ffffffff adevarata …nu trebuie sa fi doldora de imformatii si cunostinte ,ci este destul sa fi descuiat la minte si sa simti sa priveti ce se intimpla in jurul tau si-ti potri comfirma adevarul despre existenta acestor discipoli ai diavolului ….dar asa cum se spune si in ultima poarte a bibliei ;*in ultimele zile ale vietii pe pamint diavolul va iesii la suprafata ajutat de cochorta lui de discipoli paminteni (masoneria si evreii) care va aduce jale si foc pe pamint ,dar nu va fie teama caci domnia lui va dura doar 3 zie si 3 nopti apoi Fiul Domnului se va arata dinspre rasarit printr-o lumina puternica si-l va trimite pe Satan in strafundurile iadului inatusat in lanturi impreuna cu armata lui pentru totdeauna, iar pe pamint va fi instaurata pacea vestinca ce va fi etrena!*

 80. Acesti masoni daca sunt intrebati de Lucifer iti raspund ca este vorba de planeta Venus poate vor sa locuiasca acolo ca tare seamana cu iadul s-au cu o parte a sa.Dar ei fac jocurile lor satanice in continuare otravind mintile oamenilor in spacial a celor tineri .

 81. Biserica nu e o institutie ci o comunitate de credinciosi si daca va fi sa murim de foame asa sa fie mai bine mori curat decat sa te inchini intunericului . Pana la urma viata in lumea aceasta e trecatoare si bogatii mor la fel ca si saracii . Toti murim in urma unui stop cardiorespirator indiferent de ce ai suferi nu mori de foame foame a e o cauza mori ca se opreste inima si plananii nu mai fac schimbul de oxigen.Trupul moare dar sufletul nu si aceasta constiinta superioara v-a da socoteala in fata lui Dumnezeu care vede si aude tot stie tot si in fata lui nu mai poate nimeni minti. Salvarea sufletului trebuie sa ne preocupe nu criza financiara colapsul economic s-au cine ne conduce pe pamant noi trebuie sa ne inchinam doar lui Dumnezeu si asa vom fi salvati de pedepsele ce sunt pregatite demonilor si celor ce urmeaza calea raului.Sufletul este altarul bisericii lui Hristos aceasta constiinta suprema si nemuritoare care trebuie cizelata si mantuita prin iubire ,iertare si credinta . Am facut un mic experiment am citit din biblie si m-am rugat lui Dumnezeu sa-mi dea intelepciune sa inteleg si dupa un timp mi-au venit raspunsuri extraordinere despre planeta si univers e uimitor cate poti descoperi citind biblia si rugandul pe Dumnezeu sa intelegi. Incercati sa cititi din biblie sapte zile la rand si rugativa lui Dumnezeu cu credinta sa va dea intelepciune si dupa un timp cand veti fi uitat ca ati si citit din biblie va veti trezi intr-o alta lume ca si cum ati fi citit multe carti . Va spun din experienta proprie cu umilinta ca discutand dupa aia cu prieteni si chiar pe net m-am trezit dand citate din autori celebri si credetima sunt doar un simplu om cu zece clase si o scoala de meserii ca asa se facea pe vremea lui Ceausescu.E uimitor cata intelepciune exista in biblie si cate invataturi poti sa acumulezi din aceasta carte suprema nu mai poti fi manipulat de lideri politici de organizatii oculte etc. Da o sa-mi ziceti de vot si de alte lumesti faptul ca un om tolereaza si nu reactioneaza violent la tot ce se intampla rau in lumea din care traim nu e prostie ci bunatate .Un om bun tolereaza si iarta der nu inseamna ca nu vede ca cineva vrea sa-l insele . Noi trebuie sa reactionam la invataturile sirete ale satanei prin acesti discipoli ai sai ,sa incercam sa le combatem dar nu prin violenta ci in scris s-au prin viu grai.Fie ca dragostea lui Dumnezeu sa ne calauzeasca .

 82. va voi spune un secret ,intr-o apa statatoare din care dispare oxigenul cu timpul se transforma intr-o mlastina in care nu mai traiesc decat fiinte inferioare ,intr-o padure in care traiesc animale ierbivore si lupii au murit de mult cu timpul animalele care aparent traiesc ca intr-un eden vor degenera si vor muri ,evreii europeni pentru as pastra averile s-au casatorit intre ei pana la nivel de veri si sangele li s-a stricat si au umplut ghetoul din varsovia de handicapati ,salvarea a venit de la evreii destepti care au declansat al II lea razboi mondial ,si-au curatat poporul in stil spartan si s-au ales cu o tara ,nu-i blamati pe cei care sunt vii si care vor sa faca ceva pentru omenire ,miscati-va ,fiti creativi ,ganditi ,simtiti ca existati ,bucurati-va de existenta efemera in acest univers fractal ,fiti proprii vostii DUMNEZEI ,lumea este fabuloasa ,magica ,intoarcet-va la povestile si basmele copilariei ,cititi-le intr-un alt registru si veti vedea ca cei vechi ne-au lasat informatii fantastice codificate ,nimic din ceea ce ne inconjoara nu este real daca ati putea vedea in infrarosu ati avea acces la o alta realitate ,dezvoltati-va cel deal sasele simt intuitia care este chiar glasul lui DUMNEZEU ,omenirea este in criza profunda pentru ca a crezut ca daca rupe legatura mentala cu DUMNEZEU se va putea dezvolta singura ,dar noi nu suntem in afara lui DUMNEZEU ,noi suntem in DUMNEZEU ,si DUMNEZEU ne va astepta o eternitate pana ne vom intoarce la EL precum fiul ratacitor,un popor care nu-s mai cunoaste istoria lui adevarata risca sa dispara ,stiti voi oare ca va trageti din pelasgi ca vorbiti prima limba a omenirii ,ca Eminescu si Creanga pot fi considerati doua mari spirite ale romanilor si chiar ale omenirii ,ce stiti de Moscopole ,ce stiti despre romanii sud dunareni, ce stiti despre CUCUTENI ,HAMANGIA ,GUMELNITA ,OSTROV ,CRIS ,TARTARIA ,ce faceti pentru salvarea ROSIEI MONTANA ,NU FACETI DECAT SA VA PLANGETI CA VA ASUPRESC MASONII ,umblati in lume ca orbetii si traiti cu frica drobului de sare ,stiti ce a facut ivan turbinca cu moartea ?

 83. Dumnezeu inseamna iubire prin Iisus s-a impacat cu lumea pe El nu-l intereseaza criza provocata de masoni,evreomasoni ,iluminati si alti porci care-si spun elite pe Dumnezeu il intereseaza sufletul nostru care e nemuritor si nu viata pamanteasca care e limitata .Masonii sunt discipolii satanei pe care l-au proclamat dumnezeu si viseaza sa traiasca 250 de ani in lumea materiala de ce ati alege asta cand IISUS ne -a promis viata vesnica .

 84. Romani inseamna poporul luminii si am mai fost condusi de asa zise elite dar de destepti ce erau nu au putut invinge moartea si a venit Andrei sa ni-l aduca pe Hristos salvarea . Deceneu a implinit o profetie biblica nu a murit pana nu l-a cunoscut pe Iisus Hristos prin Andrei si astfel credinta noastra s-a completat si a inceput constructia Noului Ierusalim lucrare de durata care v-a fi desavarsita in anii ce vor urma (daca profetiile sunt traduse corect).

 85. Si oxigenul nu dispare din apa nbiciodata . Apa se evapora doar trebuie temperatura si presiune mare sa desfaci legatura dintre oxigen si hidrogen asta se numeste reactie de cracare si din ea rezulta cele doua elemente separata care dealtfel trebuie separate bine ca reactioneaza imediat si violent hidrogenul fiind avid de oxigen . S-au se mai desface prin procedeu electrolitic dar sa dispara oxigenul din apa e afirmatie de om care nu are cunostinte generala prea multe asta se invata in clasa a opta la chimie anorganica . Culmea ironiei apa un compus anorganic intretine viata .Am terminat cu lectia de chimie la mai bine va scrie un crestin „inapoiat si inevoluat”.

 86. Chimia nu are legatura cu gramatica imi zici domnule da imi scrii numele cu litera mica nu ca as fi eu o persoana tare importanta da asa stiu eu ca se scriu toate numele( Ion,Cristi ,Monica .etc) si te luam in bascalie adica faceam caterinca am inteles perfect la ce te refereai .

 87. Domnule sorin ,la ce se pricep romanii cel mai bine? ,la caterinca si sa o faca pe interesantii ,hai sa o lasam mai moale cu gramatica ,in timp ce noi ne dam in cap unii altora ,altii mai isteti decat noi au grija sa ne traga tara de sub picioare si intr-o zi vom fi straini in propria noastra tara ,au mai patit-o si altii ,nu iti dau replica pentru ca ma deranjeaza ceea ce spui ci pentru ca vreau sa-ti atrag atentia ca iti place sa umblii prin balarii …..

 88. un singur lucru va spun: daca aveti nevoie de raspunsuri la intrebari, neclaritati, despre toate aceste lucruri, cititi BIBILIA, pt ca este cartea cea Sfanta, insuflata de DUMNEZEU, prin oameni, cititi-o, pt ca este cartea care spune tot adevarul, din trecut, prezent si viitor! raul exista in lume, prin oamenii, care nu am crede niciodata, sau in care chiar ne-am pune increderea, si ei ar parea cei mai buni, dar cititi Biblia, in special Apocalipsa, si acolo, va vor fi date cele mai bune raspunsuri.
  si nu uitati, ca alaturi de Dumnezeu, invingem raul, caci El e cel mai puternic, si nimic nu il poate invinge. Noi suntem armata Lui, si tot ce avem nevoie e Credinta in El!
  rugati-va Lui, si El va v-a deschide ochii!

 89. cine a vazut un semn de la dumnezeu? ….nimeni ; sunteti doar manipulati cu ajutorul acestor religii… nu exista nimic oameni buni , doar ce vedeti in jur. Chiar atat de orbi sunteti incat puteti crede in rau si bine? fiti seriosi… nu exista bine sau rau… exista doar ceea ce vezi… pute-ti arata vreunul din voi pe „satana” sau pe „Dumnezeu”( oricare ar fi el pentru voi…alah,isus…) . Va spun eu… nu pute-ti , treziti-va la realitate oameni buni… voi credeti ca exista cineva in cer sau in pamant? :))

 90. NeverManelist esti un om slab si incult din moment ce nu crezi in Dumnezeu.Oricat de inteligent sau bogat ai fii ,din moment ce negi existenta lui Dumnezeu, esti un nimic.Pe Dumnezeu si chiar si pe Satana nu ai sa ii vezi niciodata ,in schimb poti sa vezi ingeri si demoni,pe cine preferi depinde de tine.Dumnezeu nu te obliga sa il iubesti,chiar daca el te iubeste si stie ce faci in fiecare secunda a vietii tale.De semne de la Dumnezeu avem parte fiecare,important este sa fim in stare sa le intelegem si sa ne dam seama de ele.Dar din moment ce nu crezi in el nu esti in stare sa vezi exista lui Dumnezeu in fiecare lucru si peste tot in jurul tau.In ultima vreme o multime pretind ca sunt atei ,neaga existenta Divinitatii,dar niciunuL nu aveti argumente serioase care sa explice ca intr-adevar este adevarat ce spuneti voi,deci in concluzie sunteti niste figuranti si niste ipocriti .Un mic citat ”A spune ca ingerii nu exista, este la fel de neinteligent cu a spune ca plantele nu exista pentru ca nu raspund la buna ziua.”

 91. @Titna

  Evreii care l-au omorat pe Iisus. Ma distreaza enorm ca sunteti credinciosi pana in maduva oaselor dar unii dintre voi habar nu aveti de religie. Domnisoara/ doamna draga, blonda probabil.
  Nu evreii l-au omorat pe Iisus. Romanii au facut-o. Da! Exact aia care au intemeiat religia asta la care va plecati capul. Nu e frumos? L-au rastignit si porma au zis ba hai sa il facem smecher pe baiat. Vezi sf. Constantin. Adica Imparatul Constantin :). Si inca ceva vezi ca Iisus era evreu. Daca dai cu pietre in evrei s-ar putea sa il renegi pe Iisus adica mesia. Pentru ceilalti: Nu sunt evreu. Inainte sa va declarati crestini, musulmani, evrei bla bla bla cititi-va cartea de capatai. Aia de ii zice Biblie, Coran, Tora sau in ce credeti voi. E urat sa zici ca te pricepi la religie si in fapt sa nu sti cartea aia. Da stiu costa vreo 800 de mii in biserica. Dar asta e. Biserica are nevoie de bani pentru catedrala neamului in timp ce romanii mor de foame. Ptiu ce adevar graii pacatosul din mine. Foarte urat cand ti se cere 5 milioane pentru inmormantare ca daca nu iti lasa mortu pe masa in casa. Da asta e voia Domnului daca asa zice popa. Sa ne fie clar Dumnezeu e UNUL SINGUR si puternic si sincer nu cred ca da doi lei pe biserica la care te duci. Cred ca mai mult ii pasa de ce ai ales si cum ai ales sa iti traiesti viata.

 92. Foarte interesante discutiile. sa rezum:
  – masonii sunt vinovati de toate relele de pe pamant. Nici nu merita sa ma obosesc sa comentez…
  – Isus a fost ucis de evrei. Pai doamna Vioreaua, TOTI erau evrei inclusiv Isus. Tot vechiul testament si (aproape) tot noul testament face referire DOAR la evrei…. pai de cine mai putea sa fie ucis in Iudeea? De romani, evident…nu’s de ce dracu aveam impresia ca totusi romanii l-au judecat, condamnat si crucificat, impuns cu sulita si altele…sau sa fi fost evreii, sa mor daca-mi mai amintesc…..
  – pentru cei care au si putina cultura: mitul hristic este doar reiterarea unor mituri IDENTICE mai vechi: cel egiptean al lui Isis, Horus si Osiris, cel Dyonisiac, cel al lui Mithra si lista ar putea continua. In toate se intalneste nasterea in data de STRICT 25 decembrie, in toate se moare si se renaste dupa EXACT 3 zile, etc… si toate nu reprezinta decat o transpunere in text a unor credinte divinatorii SOLARE. Da, solare, exact.

  Spor la injurat masonii in continuare si la emis elucubratii.

 93. Va fi obligatoriu cardul medical si fara el nu mai intri in sistemul social,ca salariat si nu vei mai fi remunerat.Daca nu ai bani nu poti sa subexisti.Cred ca la pachet va fi inclus microcipul si ai de ales.Nu te obliga dar daca e la pachet multi vor cadea in plasa.Poate chiar ne vor obliga daca nu au adepti.Ne drogheaza,ne adorm,ne hipnotizeaza.Daca vrei sa scoti cipil implantant mori caci contin elemente chimice care intra in sange si daca il tii te pot deconecta de la sistem ca pe orice aparat electric,electronic.

 94. deabia astept sa hack-uiesc cipul ala :)) …daca e un simplu cip rfid e usor sa te conectezi la el si sa modifici date tinand cont ca nu va fi doar o memorie rom ca si cardurile de la interfoane ci va fi ceva de genul memoriilor flash in care se vor inregistra date tot timpul de genul banilor pe care ii castigi, date medicale etc….tu iti imaginezi cate fraude se pot face asa?
  se presupune ca ar inlocui cartea de identitate, pasaportul, cartile de credit si tot ce mai ai pentru identificare…daca se ajunge pana acolo sa se implementeze ideea cu ingerul digital pentru fiecare locuitor apoi se vor face clone si tot felul de nebunii
  un om care a studiat la viata lui ceva electronica si calculatoare isi da seama ca orice sistem de protectie si securitate ar implementa tot se va gasi cineva care sa-l sparga si apoi sa vezi ce tare o sa iasa cu cipurile lor.
  si se zice ca vor contine baterii de litiu sensibile care s-ar sparge in caz ca incerci sa-l scoti dar atunci daca suferi un accident oare nu se vor sparge? pure speculatii
  acuma la drept vorbind sunt doar niste teorii iar eu unul nu vad sa se puna in aplicare asa ceva pe plan global…am inteles ca exista deja implantate la un numar mic de americani si undeva prin europa dar asta poate fi asa de ochii lumii si aia au implantat copiilor de frica sa nu-i piarda…e o intreaga conspiratie la mijloc

  si ce sa mai zic..exista acuma emisiuni de supravietuire in conditii extreme pe discovery speciale pentru vremurile din urma…puneti-va si uitati-va la ele ca or sa va prinda bine daca nu o sa acceptati cipul…o sa trebuiasca sa va retrageti prin munti si sa mancati ce mananca Bear Grylls 😛

 95. Masoni conduc lumea , sunt satanisti convinsi , si ei controleaza si marile organizatii prin intermediul carora pot sa faca ce vor ! Daia lumea e in criza … si nu cred ca urmaresc sa falimenteze doar Romania ci mult mai multe natiuni ! Si cat despre cipu ala .. cred ca e o mare prostie .. ma indoiesc ca vor sa faca asha cv ..si dak ar face-o multa lume s-ar impotrivi .. si orikum in criza in care suntem akm .. peste cativa ani cred ca nu o sa avem bani sa ne permitem unu :)) =)) daka nu cumva va fi obligatoriu sau gratis !

 96. cateva persoane din Romania despre care stiu ca sunt masoni: Oreste, Irinel Columbeanu, Geoana, Klaus Iohannis, Hrebenciuc, Talpes, Babiuc, Razvan Teodorescu, Gabriel Oprea, Eugen Bejenariu si s-ar zice ca si patriarhul Daniel e mason dar in cazul lui nu sunt sigur…tind doar sa cred ca scaunul i-a fost asigurat de masonerie.
  iti pot da liste lungi de masoni din romania dar nu cred ca are vreo importanta…oricum nu ii cunosti.
  intrebi cum se ajunge in grupul lor…prin influenta, cunostinte, putere (care inseamna bani in acest caz), pozitie sociala, etc.
  lumea nu e condusa de masonerie 🙂 teoria asta e o porcarie…….daca cineva face reguli peaici printre oameni aceia sunt evreii iluminati.
  dar LUMEA e condusa de Dumnezeu in primul rand si de multimea de oameni numai ca aceasta multime a decis sa o lase sa fie condusa pe pilot automat si din cauza asta merge asa cum nu vor ei…nu sunt capabili sa ia carma in mana si sa o duca unde vor ei.

 97. Unii au dreptate in ceea ce spun, dar trebuie sa ne documentam inainte sa spunem ceva… Intr-adevar, sunt multi francmasoni care exista chiar si in Romania, dar acestia sunt simple marionete in mainile dibace ale Elitei francmasone. Grupul Bilderberg trage toate sforile (sau aproape pe toate), iar restul lojelor sunt niste „unelte” pe care masonii le folosesc. Francmasoneria nu doreste altceva decat controlul absolut al intregii umanitati. Grupari oficiale de ajutorare a statelor si oamenilor, precum ONU, NATO, UE etc. au fost infiintate de masonerie pentru a prezenta o „fatada” umana a masoneriei, astfel incat lumea sa nu intre la banuieli si sa nu se razvrateasca. Ei au nevoie de niste „roboti” in randul populatiei mediocre si „latente” pe care sa-i poata folosi si indrepta in directia in care au ei nevoie pentru a-si realiza scopurile perfide. Nu ai nevoie doar de bani pentru a ajunge in randul francmasonilor, dar este un bun inceput. Cei care au bani si conexiuni in aparatele de stat ale diferitelor tari intra in randul francmasoneriei pe niste trepte foarte mici si nu stiu nimic despre angrenajul mondial pe care il implica francmasoneria. Masonii vor sa distruga Liberul Arbitru al fiecarei persoane si sa conduca toata lumea intr-un guvern unic si controlat de ei. Mai multe detalii gasiti pe site-ul acesta si chiar va sugerez sa cititi cartea deoarece spune multe adevaruri care ulterior citirii cartii mi-au fost confirmate (unele relatari din carte mi-au fost dezvaluite inainte de a citi cartea de oameni care nu au auzit de cartea aceasta in prealabil si a caror probitate morala este neindoielnica).
  acesta este site-ul unde gasiti cartea: http://www.wattpad.com/189046?p=1

 98. dragii mei v-am citit cu placere toate comentariile.sunt bune dar exista o intrebare mai presus de toate.oare nu vedeti ca noi vedem si stim doar ce vreau ei,masonii?documentare,reportaje,interviuri.doar ce vreau ei.asa cum ati spus sunt foarte bine ascunsi si secretosi,atunci de unde se stiu unele lucruri?din interior?nu cred.doar ce vreau ei se stie si atat.cu respect

 99. Imi vine rau sa citesc toate comematraiile si articolul pentru ca dureaza cateva ore bune:)).
  Am citit undeva ca „Satanisti” urmeaza unirea intregii populatii intr-o comunitate emintenta condusa de o singura persoana care va fi draq`u:))…Asta insemna „Apocalisa” din cate imi amintesc eu…

  In fne..imi doresc sa nu ma gandesc la chestiile astea si sa traiesc fericita fara frica fata de ceva care „s-ar PUTEA” intampla.;)

 100. era o dicutie mai sus despre CIP, cipul este bun si rau. Va fi implementat in mana, cunosc deja o persoana care il foloseste si se bucura de avantajele lui, avantajele cip-ului sunt mari, oamenii trebuie tinuti sub control, asta facem si noi cu anumite specii de animale, oricum toata lumea foloseste un SIM in telefonul mobil. (Subscriber Identity Module) Poti trai fara mobil in secolul nostru? deci cipul il avem deja, dar nu suntem constienti inca. Din punct de vedere biblic nu este bine sa acceptam cipul, dar multi o vor face ca sa poata trai. Nu cred ca a-s vrea sa prind vremurile cand va fi necesar si obligatoriu sa-l punem. Nu vreau sa ajunga nici copilul meu, dar din pacate am auzit ca este in generatia 5, deci este foarte perfomant, practic toti vom avea implementat un procesor de calculator in mana, cu acel cip vom face cumparaturi, acel cip va sti cand suntem bolnavi, ce ne doare, nici macar nu va trebui sa chemam salvarea, vor sti exact unde suntem si ce ne doare, nu se vor mai putea face tranzactii mari de bani, totul va fi monitorizat, si Basescu nu va mai putea fi bogat, va trebui sa ramana chiar cu loganul lui… scrieti ce parere aveti despre CIP…..sa auzim doar de bine !!!!

 101. am citit aproape toaoe comentariile, cert e ca romania a plina de filozofi, de copiii de CFR-isti nascuti in gara si se cred CFR-isti, asta a fost si ramane prostia romanilor: vorba lunga fara rost, cei care cunosc tot dar fara sa studieze.
  cum exista bine si rau asa exista si raisi iad, iar cum o picatura da otava intr-un pahar de apa, transforma toata apa inotrava, tot asa viata omului e plina de pacat.
  iar plata pacatului e moartea adica despartire de Dumnezeu vesnica, tot ce ne ramane e sa aflam calea de impacare cu El si asta o aflam in Biblie(pt. cei care discuta de religii fara sa aiba habar ce scrie in Biblie). „IESUS E CALEA ADEVARUL SI VIATA. NIMENI NU VINE LA TATAL DECAT PRIN MINE”.
  Cine are urechi de auzit sa auda … Iar cine il cauta pe Dumnezeu cu TOATA INIMA El se va lasa descoperit.

 102. pentru ca oamenii care au murit din ambele parti nu erau masoni si oricum nu ai tu de unde sa stii exact daca comunism=masonerie si nazism=masonerie iar istoria ce o stii tu nu e 100% reala…nu ai de unde sa stii tu ce s-a petrecut in spatele cortinei.
  cei care mor in orice batalie sunt oamenii obisnuiti care de multe ori nu stiu pentru ce lupta asa ca nu te mai gandi la cei de sus ca lor le e usor sa de-a startul la macel pentru ca tot prostimea lesinata dupa razboiri moare.

 103. Observ, cu minima surprindere, ca nu sunt lasat de administratorii acestui site sa-mi corectez textul scris anterior ! Oare de ce ?!!!!!!!!!!!!!!! Oricum, ideea e ca si crestinismul este tot o arma inventata de evrei pentru a tine prostimea sub control, chiar daca unora nu le cad bine comentariile de genul acesta.

 104. Intradevar ca si in vremea lui Iisus cand l-au rastignit si nu intelegeau legile si scripturile lasate de Moise si vroiau sa il omoare pentru ca nu le convenea adevarul asa este si acum, fiecare crede ce vrea toti cred ca vor mostenii pamantul si ca Dumnezeu si Fiul Omului nu exista. Vai de voi saracilor, in locul vostru asa cum scrie si in biblie rugativa pentru voi cat inca mai puteti ca nu stiti cand vine ceasul si Judecata de Apoi va prinde nepregatiti, si ati vrea sa mai faceti atunci ceva dar nu veti mai avea timp. Asa ca hai sa nu ne mai contrazicem unii pe altii sa ne rugam cat putem pentru noi pentru apropiatii nostri si pentru dusmani, sa mergem cat putem la biserica sa ne spovedim sa ne impartasim si sa tinem si cate un pic de post ca sa nu ramanem infara imparatiei lui Dumnezeu. Dumnezeu sa ne ajute si mult noroc in continuare. Stima Horea.

 105. Salutare tuturor si Doamne ajuta!

  Din curiozitate am citit despre masonerie si se pare ca ei exista dinainte de Hristos si au credinta intr-un Creator al Universului. OK pana aici sunt lamurit erau vremurile cand lumea inca nu avusese sansa sa-L cunoasca pe Mantuitorul. Dar nu inteleg un lucru daca un papa ii numeste satanisti sau in alte feluri…poate nu a vazut barna din ochiul lui. Daca aveti posibilitatea uitati-va la imagini cu papa pe scaunul papal care are o cruce intoarsa cu susul in jos…deci nu e credibil ceea ce spune. Crestinismul a fost foarte distorsionat , sa zic asa. Mantuitorul a zis simplu cand a fost intrebat de tanar ce trebuie sa faca sa mosteneasca viata cea vesnica: „Ce este scris in lege? Cum citesti? . iar el raspunzand a zis: Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta si din tot cugetul tau , iar pe aproapele tau ca pe tine insuti” Ce putea fi neclar in fraza asta? Daca vreun mason face lucrul asta oare nu credeti ca este pe placul lui Dumnezeu? Oare credeti ca va fi cineva intrebat la judecata , ce religie esti? Nu. O sa ne intrebe exact ceea ce tot Iisus Hristos ne spune: „flamand am fost si nu mi-ati dat sa mananc , insetat am fost si nu mi-ati dat sa beau , gol am fost si nu m-ati imbracat…” Deci sa nu judecam aparentele cand noi nu facem chiar nimic din cele cerute de Evanghelie ci doar spunem altora ca asa ar trebui sa faca. Nu trebuie sa ne oprim la simplul fapt ca s-a creat o idee despre cineva iar noi, roboteii , trebuie sa o sustinem , desi nu avem nicio idee nici despre noi insine. Va multumesc

 106. Stimabile domn Sorin, stimabile domn Razvan,

  Invatati, va rog, sa scrieti corect in limba romana.
  „S-au” in loc de ” sau” ( conjunctie ), „a-s in loc de „as” (conditional optativ), „v-a” in loc de forma de viitor „va”, „i-mi” in loc de pronumele ” imi”.

  Este extrem de greu de citit ce aveti de comunicat in conditiile astea, lasa impresia ca nu prea ati ( dumneavoastra ati fi scris „a-ti” ) studiat la scoala.

  Cu stima,

  Gramatica Limbii Romane

 107. nu cred ca e extrem de greu de inteles daca „imi”,”as”,”sau”,”va” sunt scrise legat sau cu cratima si noi ne-am comunicat pentru noi cele scrise..ce e drept ca trebuia sa migram pe mess si sa nu deranjam lumea cu comentariile noastre neortografice 😛
  cred ca se intelege greu daca lipsesc virgule, scrisul e cu multe prescurtari si nu e scris literal textul

 108. masoni care au distrus si continua sa distruga Romania si s-o vinda evreilor si marilor puteri (RUSIA-KGB si SUA-FMI):
  -Basescu
  -Boc
  -Videanu
  -Bercovici
  -Nastase zis Bombonel
  -Iliescu (evreu rus KGBist) cu 3 mandate de presedinte al Romaniei pe care a distrus-o fara mila, plus criminalul familiei Ceausescu si victimelor mineriadelor
  -Tariceanu
  -Isarescu (evreu mason)
  -Nati Meier
  -Croitoru
  -Daianu
  -Prigoana
  -Columbeanu
  si lista poate continua…

 109. Eu vad ca crestinismul nominal face rau lumii!!!!Cine se face vicar,loctiitorul lui Hristos.preasfant,preacuvios,taxe,datini,traditii ,s-au unit cu statul in a jecmani oamenii de rand,au schimbat credinta cu ritualuri pagane,adica pe scurt este sistemul antihrist.Si Ei spun de masoni,nu vreau sa se interpreteze ca sunt adept s-au sustinator,dar e mai mare problema la crestinismul nominal ,decat la masonii care nu prea sunt ,ce au fost o data,s-au probabil ca lucreaza sub forma crestina,adica mascati in functii crestine.

 110. Acest site de „spiritualitate şi paranormal” suportă o influenţă satanică. Iar „spiritualitatea” pe care o promovează este o preudo-spiritualitate şi chiar o contra-spiritualitate (ce tinde spre satanism).
  Masoneria este o organizaţie iniţiatică, care în ultimele 2 secole a traversat o perioadă de degenerare, îndepărtându-se de preocupările iniţiale pur spirituale prin orientarea către domeniul social şi chiar politic. Dar chiar şi aşa rămâne o organizaţie iniţiatică, cu o bază spirituală autentică. Adică este tocmai opusul satanismului.
  Campaniile anti-masonice sunt purtate tocmai de organizaţiile de orientare satanică, care văd în organizaţiile iniţiatice, cu e masoneria, dar şi în orice organizaţie tradiţională, cum e Biserica, principalul oponent.

 111. ce ai scris tu e o mare prostie. practic de la martorii lui iehova (care sunt foarte credinciosi) pana la hipioti (care nu au nicio legatura cu d-zeu ) totul a pronit de la masoni care is ipotriva religiei crestine. daca masonii au facut „martorii lui iehova” atunci au facut un serviciu crestinismului.

 112. Draga anonim (nu ai curajul sa-ti spui identitatea, dar probabil ca numele este Denis, judecand emailul tau),

  Probabil ca nu esti curent cu toate actiunile sataniste ale francmasoneriei, printre care as enumera:
  – Marele Orient al Italiei, loja francmasonică italiană, a închiriat în 1893 palatul Borghese din Roma. Doi ani mai târziu, datorită unei dispute privind contractul de închiriere, francmasonii au trebuit să evacueze părţi din palat. Reprezentantul proprietarului, ducele de Borghese, s-a dus să facă o inspecţie. Ziarul „Corriete Nazionale” scria atunci că una din săli era încuiată. Inspectorii au trebuit să ameninţe cu aducerea poliţiei pentru a li se permite accesul în sală. Ei au rămas şocaţi în ceea ce au văzut: întreaga încăpere fusese convertită într-un altar al lui satana. Astfel, pereţii au fost acoperiţi cu mătase neagră şi roşie şi cu tapet în care apărea reprezentat Lucifer;
  – Francmasonii din Ancona recunoşteau încă o dată că: „Liderul nostru este satana”;
  – Atunci când francmasonii italieni au dezvăluit un monument înălţat marelui maestru francmason, Giuseppe Mazzini, pe 22 iunie 1883, au purtat steaguri negre. Pe steaguri se afla efigia lui Lucifer;
  – Un alt mare francmason, poetul italian Giosue Carducci (1835-1907) a scris un „Imn pentru satana”, în care apar versurile: „O, te salut satană, o rebeliune! / O, forţă puternică a raţiunii!”;
  – Intr-un număr al Revistei Masonice Italiene din anii 1880, se spune următoarele: „O, fraţi francmasoni…satana e măreţ!”;
  – Manly P. Hall, faimos francmason, a declarat în cartea sa „Cheile secrete ale francmasoneriei” că francmasonii au întotdeauna acces la „energia clocotindă a lui Lucifer”.

  Oricum, in viata mea am intalnit multe aberatii, dar mai mari ca cele scrise de tine, mai rar mi-a fost sa intalnesc. Cum sa spui ca o pozitie anti-masonica inseamna satanism?? Este absolut incredibil! Stiai ca Biserica Ortodoxa a condamnat francmasoneria? Ai auzit vreodata de acest lucru? Vrei sa-ti dau citate din condamnarea francmasoneriei de catre ortodoxism?
  – „“Francmasoneria nu este o societate filantropica sau o scoala filosofica, ci constituie un sistem mistagogic ce aminteste de vechile credinte pagane din care provine si a caror continuare si rod este. Acest lucru nu este numai recunoscut de membrii proeminenti ai lojelor, ba ei chiar declara acest lucru cu mandrie, afirmand literal: “Francmasoneria reprezinta supravietuirea credintelor antice si poate fi numita pastratoarea lor”; “Francmasoneria izvoraste din misterele egiptene”;
  – „Masoneria este, cum s-a si recunoscut, o religie foarte diferita, separata si straina de credinta crestina. Acest lucru este aratat fara nici o indoiala de faptul ca ea are propriile-i temple cu altare pe care slujitorii lor le numesc “ateliere ce nu pot avea mai putina istorie si sfintenie decat Biserica” si le caracterizeaza ca fiind temple ale virtutii si intelepciunii unde Fiinta Suprema este adorata si unde este invatat adevarul.”
  – „Pe de alta parte, Francmasoneria prin continua exaltare a cunoasterii si prin incurajarea liberei cugetari “nepunand nici o stavila cautarii adevarului” (dupa cum afirma in Constitutia si riturile sale), si chiar mai mult, prin adoptarea asa-zisei etici naturale se arata a fi in opozitie totala cu religia crestina. Crestinismul propovaduieste credinta inainte de toate, ingradind ratiunea omeneasca cu granitele trasate de revelatia dumnezeiasca, conducand la sfintenie prin mijlocirea harului dumnezeiesc. Cu alte cuvinte, Crestinismul fiind o religie a revelatiei, cu dogmele si adevarul sau, cere mai inainte de toate credinta si isi intemeiaza morala pe harul dumnezeiesc; francmasoneria accepta numai adevarul natural si aduce adeptilor sai libera cugetare si investigarea realitatii numai cu ajutorul ratiunii. Isi bazeaza morala numai pe fortele naturale ale omului si are numai scopuri omenesti. Incompatibilele contradictii dintre Crestinism si Francmasonerie sunt clare”;
  – „Francmasoneria nu poate fi compatibila cu crestinismul atata timp cat ea ramane o organizatie secreta actionand si propovaduind in ascuns, glorificand rationalismul”;
  – „Este impotriva firii sa apartii lui Hristos si in acelasi timp sa cauti usurare si perfectiune morala inafara Lui.”

  In concluzie, satanismul si francmasoneria sunt total compatibile; in plus, Biserica Ortodoxa condamna francmasoneria. Asadar, a spune ca pozitia anti-masonica a Bisericii Ortodoxe este una satanista este cea mai mare aberatie pe care am auzit-o in viata mea.

  Cat despre faptul ca acest site ar fi satanist…Dumnezeu cu mila, dar daca noi promovam divinitatea inseamna satanism!??? Valorile din ziua de azi s-au inversat foarte mult si tocmai ca atunci cand faci bine, unii vad ca ai face un rau. De ce mintea omeneasca e atat de perversa?

  Silivriano

 113. Prieteni, eu ma numar printre cei care isi cauta raspunsuri pt inima si sufletul lui, insa atentie, nu pentru a verifica ceva anume ci pt a-mi intari credinta! Am avut parte de multe situatii pe care nici prin gand nu-mi trece sa le numesc coincidente(cineva acolo sus ne aduce in fata unor situatii neasteptate). Sunt indignat de modul cum incearca marile televeziuni de stiinta gen discovery, national georgraphic sa ne induca ideea cum ca sunt neconcordante intre ceea ce relateaza Biblia si descoperirile lor stiintifice in decursul timpului! Apoi, am observat ca se critica preotii, fratilor nu ma intereseaza ce viata duc ei atata timp cat nu se abat de la cuvintele ce trebuie transmise omului de rand! S-a tot criticat o anumita perioada a crestinismului insa iarasi pe mine nu ma intereseaza ce perceptii si-au facut preotii la data aceea, ci faptul ca dupa 2000 de ani ce te invata Biblia si crestinismul – fii tata un om cinstit, iubeste, traieste, sprijina, crede si nu te abate de la calea corecta. Nu pricep ce atatea discutii…
  In alta ordine de idei vad ca se pune accentul pe faptul ca nu se inteleg anumte aspecte ale credintei – pai mai oameni buni, oare voi nu simtiti ceea ce simt si eu cum ca suntem atat de mici si limitati incat e foarte foarte greu sa percep noi lupta asta intre bine si rau la nivelul la care ne dorim, cu toate ca zilnic chiar in sufletul nostru e o batalie intre a fii bun, corect si a cauta alte cai, mai putin ortodoxe!

  Inchei prin a face cateva precizari :
  – toata viata ca mi-a fost bine ca mi-a fost rau mi-am gasit alinarea in rugaciune!
  – refuz sa cred ca suntem lasati pe Pamant si dupa gata, liniste! Eu cred si sper ca dincolo de moarte urmeaza locul sfant pentru sufletele noastre!
  – am interactionat cu fel si fel de oameni si am ramas uimit cand a venit vorba de anumite practici numite vraji si blesteme. Pt cei ce sunt ignoranti ii indemn sa umble prin lume, s-ar putea sa-si gaseasca unele raspunsuri referitoare la puteri ce ne depasesc perceptia!
  – masoneria si puterea in general nasc monstii! Spun asta pt ca sunt un tanar om politic, atentie, nu politician (omul care calca pe cadavre pt a-si implini telul) si am tot observat de ani de zile cum pe masura ce capeti putere, influenta, lasi in urma o oarecare latura umana! Ajungi sa nu mai ai sentimente ci doar sa profiti de tot ce se este in jurul tau. Am si eu pacatele mele, pe care le stiu si mi le asum, insa deocamdata stiu sa-mi pun anumite bariere in ceea ce inseamna departarea de credinta si de a fii om!!! In rest va urez numai de bine, sa va iubiti familia, prietenii si sa incercam pe cat posibil sa fim mai buni pt ca la asta te indeamna Biblia!

 114. CINE SUNT EU SA POT ADUCE ARGUMENTE PRO SI CONTRA?UN OM!SPUN EU: DAR POT FIII REPTILIAN!!!POT PACALIII!?ADUC UN ARGUMENT PRO:IUBESC OAMENIII CRED IN BINE IL CRESC PE ISUS IN MINE (INCERC)CREDETI IN MINE??IN SUFLETUL VOSTRU STA ADEVARUL!!!TRAITI-VA EXPERIENTA VIETII VOASTRE,CRESTETI IN VOI DORINTA DE A STIII ADEVARUL SI EL VA VENIII!NU MAI LUATI EXPERIENTELE ALTORA NU STITI INCA CA SUNTETI DUMNEZEI?VOI STITI TOT VOI CREATI TOT ORGANIZATIILE ACESTEA AU FRICA DE DUMNEZEU(DE IUBIRE SI ADEVAR)LUPTATI IUBIND SI TRIMITETI GANDURI BUNE EI PIERD PUTEREA ASA!!!!FRICA ESTE MENIUL PRINCIPAL!ABAAAAAAAAAAAANDONAAAATI-O!!!!LASATI MARETIA, IUBITI FIII DE DUMNEZEU SA CURGA!!!CATI INAINTEA MEA AU SPUS-O,DE CE SI EU SI VOI AVEM INCA MICI PROBLEME IN A INTELEGE CA IUBIREA NECONDITIONATA ESTE CHEIA!!HAI IMPREUNA USOR DAR SIGUR CATE2,CATE3……etc in numele IUBIRIII SI AL ADEVARULUI ADEVARAT SA URCAM SA DEVENIM CEEA CE SUNTEM!=IUBIRE,IERTARE,COMPASIUNE.–-RASAD IN IUBIRE–-FLOAREA SUFLETULUI ADEVARAT–SCHIMBAREA LUMIII–-!VA BINECUVANTEZ!!!SI DACA CITITI UMILA MEA RUGAMINTE O PROMISIUNE VREAU DE LA TOTI:IIIIUUUUBBBBIIIITTTIII-VA;IERTATI-VA SI DATII TOTUL MAI DEPARTE!!!

 115. intr-adevar Baruch pot spune ca a gandit cel mai limpede …si comentariile lui chiar au sens …insa un foarte mic detaliu il impiedica sa se faca auzit …e singur ..si e mic..decat Dumnezeu va decide ce se va intampla cu noi …totzi am pacatuit,cat de putin dar am facut-o ..eu sunt pictor de biserici ..tot ce cuprinde o biserica..cap..coada ..si ceea ce ma intriga cel mai mult este razvratirea din ziua de azi ..daca preoti fac ce fac ..cred ca stiti cu totzi apar peste tot in media mai rau ca niste infractori ..atunci omului de rand ii mai ramane doar Dumnezeu ..e bn ca inca suntem in superioritate numerica,contra masonilor..si asa vom ramane ..

 116. Cine va cunoaste pe deplin „Protocoalele Inteleptilor Sionului”, Talmudul Babilonian, Talmudul de la Ierusalim, Cabbalah, „The King’s Torah”… toate de o emanatie luciferiana sesavarsita, nu se va mai putea indoi niciodata de aceasta haita de bestii criminale ultrateroriste ale sionismului-francmasonic. Prea mult s-au implicat acesti falsi jidani demonici in istoria umanitatii de secole la rand , ca sa se mai poata indoi cineva ! Unui om cu mintea intreaga, ii vine foarte greu sa creada ca ar putea exista asemenea jigodii pe suprafata pamantului, niste demoni in carne si oase , dar este adevarat si insasi Biblia ne avertizeaza de mii de ani despre acesti nesimtiti ! Daca vrea sa citeasca cineva Ps. 118 :22; Isaia 28:16; Matei21:42; Marcu 12:10; Luca 20:17; Faptele Ap.4:11; Ef2:20; 1Petru2:4,7, sunt versete care vorbesc clar despre acesti „zidari” (mason, in lb. franceza si engleza), care se impotrivesc Pietrei din capul unghiului, adica Cristos ! Cine vrea sa vada aeroporul din Denver, in stil complet masonic, sau sutele de orase subterane din SUA, milioanele de sicrie pregatite de acestia pentru cei ce vor fi curand ucisi acolo, dar si orasele subterane din intreaga lume , doar pentru elita; sau HAARP-ul , acea arma fabuloasa cu care se produc cutremure de pamant, sau se doboara avioane ca cel polonez de anul trecut, sau se muta norii si sa nu mai vorbim de hologramele , prin care sunt proiectate imagini false , pentru ca ei sa-si atinga scopul , ca si in cazul Turnurilor gemene, cazute ca o consecinta a imploziei, de care s-a ocupat Mossadul, FBI si CIA ! Oricum , acestia sunt cei mai blestemati oameni ai Terrei si ce seamana ei , vor secera !

 117. aceasta organizatie nu este nimuc mai mult decat o razbunare adica : candva in trecut sa gandit cu sa ajunga bagat inseama i printr-un pic de istetime si jmecherime a adunat 1 2 3 4 …………. oameni sa creada si le bagat in cap ceia ce a gandit daca va uitati la structura acestei organizatii vedeti ca este facut sa nu deranjeze mare lucru este modelata incat sa nu incurce oameni care putanduse razbuna sai desfinteze . istoria nea dovedit exista unu domn isus hristos care venind pe lume din vointa lui D -zeu prin maica Domnului care inca de la nastere a fost pregatita sa naste pe mantuitorul lumi . iar in aceasta organizatie iti pastrezi cartea ceva foarte misel si inselator nu va lasati prostiti si rar vor veni la tine cand iti va merge bine ce doar cand va avea motiv sa te ajute sa para un om bun dar defapt doreste sa te indrepte spre ce este si el

  Credetima si ganditi mai ales prima parte ce vam spus si veti vedea ca nu vorbesc prostii

 118. Puteti sa discutati pe aceasta tema la nesfarsit. De ce nu faceti ceva? Nu prea aveti ce, asai? Ideea este ca masonii au condus de cel putin 250 de ani si vor conduce conduce in continuare. Ponegriti masonii, puneti la indoiala moralitatea organizatiei dupa numai voi stiti ce surse… Ati pus vreo data la indoiala autenticitatea surselor voastre? Adevarul este ca nici membrii de jos din cadrul organizatiei nu stiu toata istoria si secretele organizatiei, in consecinta nici voi nu aveti de unde sa stiti veridicitatea lucrurilor negative pe care le sustineti despre masoni. G G G

 119. Mr. Mason stie ce vorbeste :)) ca doar e mason. Care e faza cu acel G de trei ori. G G G? G este un simbol al masonilor. Ce inseamna? Unii spuneau G de la God, geometrie, geniu, generare, gnoza dar tu ne-ai aratat adevarul G G G – 6 6 6 :))))))
  Astia care fac rele, e clar ca nu au credinte in Zei, de nici un fel, nici in Satan nici in Isus.
  Sunt atei si atat. Merg in viata dupa legea junglei. Vedeti si voi filmul African Cats. In rest e clar ca detin adevarul despre cine suntem noi cu adevarat, adica niste animale inteligente. Suntem doar viata intr-un ecosistem. Ei stiu toate acestea, au creat societatea, ne tineau in lumea fanteziei (adica a zeilor) asa cum copii au lumea lor si se joaca de-a mama si de-a tata sau se cred super eroi, Batman, Superman… dar cum lumea a inceput sa isi puna intrebari, a cam disparut si credinta aceea puternica asa ca acum le trebuie alte metode de a tine popoarele in lesa. In trecut omu era speriat sa aibe ganduri, intrebari, sa se indoiasca de ceva ce spune popa. Vai, vai, vei murii. Ce slogan are crestinismul (parca, sau toate religiile?) Crede si nu cerceta.
  Ei stiind ca suntem animale nu ne pot lasa de capul nostru. Cineva spunea ca „omul este prin definitie o fiinta sociala si sociabila, care se adapteza mediului inconjurator.”
  Nici nu cred ca mai are rost sa zic ca daca mediul este unul rautacios, sexual, mincinos, criminal… omul se adapteaza si vom vedea mai mult rau decat bine.
  „satan” :))) vrea sa se coboare pe Pamant. Conspiratile vorbesc despre Iluminati, masoni… nu poti sa stii sigur cine este in spate dar cu siguranta poseda informatii bune si se folosesc de ele sa faca rau.
  Privind stirile, ziarele, tv, vei observa ca nu arata asa ceva, in schimb vei vedea minunatii cu extraterestrii, sfarsitul lumii, planete… De ce oare? Probabil este adevarat, nu? Ca doar aceste conspiratii fac valva pe net, chiar si fara promovare media. E clar ca nu doresc sa stie lumea. Daca comentezi undeva la situri mari despre asa ceva iti vor sterge tot. Si dupa atata tam tam, eu nu am vazut documentare care sa combata acele documentare care ii demasca. De ce oare? Pentru ca stiu ca astfel vor atrage si mai mult atentia si ei nu vor asta. Pentru ca stiu, daca se face valva la nivel mondial, adevarul nu poate fi ascuns la infinit si risca mult. Vor fi aratati cu degetul si alungati. De aceia si ideea de societate secreta, sa nu stie nimeni de ea… ca sa nu ai cu te lupta. Ei ignora cu speranta ca daca nu dai apa la moare ea se va oprii. Ei stiu ca au fost demascati, si ca au intentii rele, altfel sareau precum ortodoxii si catolicii si veneau cu dovezi ca nu este adevarat. Dar ei stiu, ca daca atrag atentia la nivel mondial se ard rau de tot. De aceia nu o sa vedem la stiri dezbateri si nici in ziare. Tot ce fac ei este sa spuna in mod ironic ca nu este adevarat si astfel merg mai departe de parca nu e nimic special, nimic noi, nimic important. E ca si cum un negru ii spune unui alb: hey niger. El fiind alb il ironizeaza pe negrul care tocmai il facea niger.

 120. @MASON, in 1888 maestrul vostru ALBERT PIKE VA ZIS ASA in cartea „morala si dogma”:
  „Gradele albastre sunt curtea exterioara a templului, initiatul pe aceste nivele afla doar o parte din simboluri, el nu trebuie sa le cunoasca ci doar sa-si imagineze ca le stie” asa ca pune mana si citeste-ti maestru` ca insasi el zice asta 😉

 121. Asistam totusi in zilele noastre la caderea acestei secte satanice mondiale! daca doriti puteti citi in Biblie ceea ce scrie despre „curva” si veti vedea ca este vorba de masonerie. In cele din urma va fi infranta. Si asta este o veste foarte buna, insa e adevarat ca mai este de luptat impotriva ei! Cum:
  1. popularizati prin orice mijloace, mai ales pe net, forumuri si chiar in public nemernicia acestor satanisti care doresc instaurarea Noii ordini Mondiale si spuneti crimele pe care le-au savarsit!
  2.treziti populatia din somnul constiintei in care au cazut crezand ca istoria este asa cum o citesc din cartile de istorie ( pe care masonii le-au scris) si aratati pe cei ce au stat in spatele tuturor revolutiilor, incepand cu cea franceza, pana si zilele noastre ( „revolutia romana 1989, cea din tarile arabe din 2011)
  3.Fiti convinsi ca doar prezentarea Adevarului este arma invincibila in infrangerea acestor naparci ce sugruma la ora actuala chiar si Romania

 122. Mai oameni buni noi popularizam aceste asociatii,secte sau cum vreti sa le spunem.Istoria este plina de legende despre conspiratii dar eu cred ca tot oamenii au dus la creearea acestor legende. Daca o sa ma convingeti ca ma insel o sa-mi cer scuze la toata lumea dar toate aceste produse sunt niste fite.

 123. DOMNILOR IISUS HRISTOS A SPUS PE FATA , NU A AVUT NIMIC DE ASCUNS , SA NE POCAIM OAMENI DE TOATE PACATELE NOASTRE . LUMINA NU SE POATE UNI CU INTUNERICUL SI TOTUSI LUMINA A CUPRINS INTUNERICUL . SA NU NE LUAM DUPA CEI CE PROPOVADIESC MINCIUNA . SA CREDEM IN DOMNUL DIN TOATA INIMA NOASTRA , JUDECATA DOMNULUI SE APROPIE – NUMAI DOMNUL STIE ZIUA ACEEA – SA NU NE LUAM DUPA MINCINOSI . CEL RAU IA ZIS DOMNULUI : TOATA LUMEA T-IO DAU DACA MI TE INCHINI mie . INAPOIA MEA SATANO – IA ZIS DOMNUL . ACESTI DOMNI MASONI A ACCEPTAT INSELACIUNEA DIAVOLULUI , II PACALESTE FRATILOR – INCHISORILE DUHOVNICESTI II ASTEAPTA PE TOTI BLESTEMATII CE NU SUNT BOTEZATI IN NUMELE TATALUI , AL FIULUI SI AL SFINTULUI DUH . POCAITIVA DOMNILOR MASONI DE INSELACIUNEA DIAVOLULUI , SA NE POCAIM SI NOI FRATI CRESTINI VOM FI CERCETATI SI PENTRU TOATE GINDURILE RELE NU NUMAI DUPA FAPTELE SI CUVINTELE ROSTITE . DUMNEZEU SA FIE BINECUVINTAT IN VECII VECILOR AMIN .

 124. Uitati-va va rog la un cod de bare din cate dungi sunt 6 sunt mai lungi,adunati numerele de la ruleta de joc si vedeti ce rezultat o sa primiti,fiti atenti la internetul acesta cand porniti o pagina din start va arata www si etc.Acestea fiind toate ochiul dracului.Sa fiti sigur ca nu o sa acceptam nici un fel de cip in corpul nostru.

 125. DEci cand aud asa ceva me enervez la culme!crestinismul cel mai mare criminal din istorie!a pornit majoritatea razboaielor si o face in continuare!o spalatura pe creier!nu se poate asa ceva!bisericile invart cei mai multi bani!sa nu vorbim de vatican ca se ajnge la sume astronomice de ordinul miliardelor in vreme ce sunt atatia copii fara adapost si familii care nu au unde locui!in Romania sunt 43.000 de biserici si doar 3700 d orferinate!sun localitati cu 7 biserici la 300 de locuitori!!e inadmisibil!!!ar fi foarte bine daca ar eradica uniunea europeana crestinismul pentru ca e cea mai mare prostie!nu sunt satanist sa nu se inteleaga gresit!sunt ateu,teoria creatiei e o prostie,cei ce nu cred in evolutionism sunt niste marionete!avem toate dovezile,avem tot,de ce naiba stam sa ne milogim la ceva dinvin care nu exista si asteptam sa primim ajutorul ce nu va veni niciodata!va puneti speranta in ceva ce nu exista!singura speranta a noastra suntem noi,cu fortele noastre proprii nuuuuu iluziiiiii orbilor!nu aveti decat sa asteptati mantuirea ce nu va veni niciodata!

 126. Sa fie unii dintre noi atat de obsedati de putere incat sa-si vanda sufletul unei forte oculte, precum masoneria? Sa fie oare pretul celebritatii si recunosterii sociale o cale spre atingerea unui scop in viata, un ideal atat de inalt pt. care sa merite sa renunte la toate convingerile religioase acumulate de-a lungul anilor ? Cert este ca magia occidentului i-a „vrajit” atat de mult incat, din pacate, cand au parasit tara definitiv au sters cu buretele amintirile unei religii demult renegate. Poate ca „visul american” are multe in comun cu teoria conspiratiei, who knows?
  „The road to hell is paved with good intentions”.

 127. Cu cat ma gandesc mai mult la ce ar fi de spus in privinta a orice, cu atat imi raspund la orice intrebare imi trece prin minte si anulez un raspuns final deoarece imi dau seama ca nu are nici un sens, e o iluzie. Orice as vrea sa spun are un antidot, o remarca contrara a ideii respective. Deci, ori cu cip ori fara cip tot in pamant ajungi. Fie ca vrei, fie ca nu tot ceea ce esti determinat sa faci, faci. Alegerea nu e pur libera pt nimeni. Esti motivat de vointa sa faci ceea ce faci. Nu actionezi cum vrei in nici un moment, oricat de profund crezi asta. Vor trece miile de ani si masonii vor fi doar o simpla idee, asta in cazul in care mai are cine sa-si aminteasca.

 128. Ajutor pentru Dreptate si Viata

  Ajutor oameni buni, Mafia iudaico-satanisto-francmasona foloseste toate mijloacele ca sa ma schingiuiasca psihic in vederea distrugerii/mortii mele; au subordonate atat organisemele oficiale cat si Crima Organizata si imi controleaza si subjuga toata viata, fara nici un motiv: imi asculta telefonul, mi-a montat camere de luat vederi, microfoane si difuzoare(pt. a scoate diferite sunete) in casa si la vecini, toti vecinii si toate cunostintele mele(inclusiv rudele) sunt subjugate de acesti diavoli, sub amenintari mafiote pentru a executa diferite ordine satanice la adresa mea. Crima Organizata(interlopi locali) ma urmaresc in permanenta(m-au sechestra in propria casa, prin amenintare si teroare mi-au facut imposibila mutarea mea in alta locatie, deoarece la actuala locatie au creat un adevarat mecanism meschin de teroare: galagie/scandal, etc), ma ameninta cu moartea, si ma intimideaza 24h/24, 7 zile pe saptamana. Ceea ce mi se intampla este strigator la Cer, sfideaza toate normele de spiritualitate, legalitate, umanitate, rugamintea mea este sa-mi spuneti cum sa fac sa protestez atat la nivel national, dar mai ales la nivel international(cred ca ar avea mai mult ecou strigatul meu de disperare impotriva turbarii acestei mafii). Va multumesec din suflet si Doamne Ajuta la demascarea si pedepsirea acestui satanism.

 129. Fortele spirituale si parapsihologice din Romania sunt rugate sa comunice cu entitatile ce apara Carpatii (Straja) de mii de ani si mai mult. Au dovedit (acestea din urma) ca pot face asta, unul din ultimele „lucruri” dovedite fiind acela cand au facut „praf”, izbind de stanci, una din cele mai avansate tehnici de pe glob. Atat timp cat altcineva nu mai poate face ceva pentru tara (majoritatea factorilor de decizie s-au subordonat singuri in retele masonice sofisticate), doar pe aceasta linie mai putem ajuta poporul si tara. Diversi papagali, dinspre toate punctele cardinale, de aproape 2.000 de ani ne tot deranjeaza, fara ca noi sa fi deranjat pe cineva, dimpotriva, fiind cel mai pasnic popor de pe glob. Acum, insa, fiind in zona de trecere dintre ere (din cea a Pestilor in cea a Varsatorului), conform previziunilor milenare, cand mai avem cativa ani pana la primele actiuni (spirituale) ale MR, suntem datori sa cerem un RECEnsamant al celor din „neamul Dabija”, ce ne poarta grija. Speram sa nu mai fie nevoie de altul. Actiunea de igienizare in vederea a ceea ce urmeaza, dupa cum spuneam, o vom face ajutati, dar va trebui sa chemati acest sprijin. Dupa 2012, apoi in 2013, 2014 au fost pasuiti (de exemplu, cazul Ison), dar au uitat si, tinand cont de faptul ca ce facem acum este cumva „in plus” fata de „intreruperea” ce ar fi trebuit sa aiba loc in 2012. e bine sa le reamintim. Spiritualitatea va invinge acel plan al lor de a construi semi-roboti umani din oameni cipati cibernetic, electronic, bionic, informational si de construire a acelui sistem de influentare si control al omenirii. Aceasta e adevarata libertate si justitie universala, cea a respectarii Legilor Universale. Orice alte incercari (gen Colectiv, unde inca nu se vrea aflarea adevaratilor criminali; gen USB, unde nu trebuie sa cerem sa salvam Bucurestiul/ii, din moment ce PANA ACUM au fost „blocate’ cutremurele in zona) nu ne mai misca. Cunostem bine executantul din Manhattan si ratustele galbene.

9 Trackbacks / Pingbacks

 1. ROMANIA STRAINILOR » Blog Archive » Masoneria, organizatia satanista oculta care conduce lumea!
 2. Uniunea Europeana: vechi ideal masonic | NewsInfo1000
 3. Tren deraiat în Spania. 77 de pasageri au murit, 143 sunt răniți | NewsInfo1000
 4. MASONERIA – Marea Lojă Națională Unită | NewsInfo1000
 5. Mafie,Politică,Afaceri , MASONERIA – Marea Lojă Națională Unită | NewsInfo1000
 6. Cultul satanic ce guverneaza lumea |
 7. Francmasoneria – Cancerul planetei |
 8. Distribuiți! MASONERIA: Organizație satanistă ocultă care conduce lumea
 9. Bancherii celor mai importante bănci centrale ale lumii conduc din umbră marile guverne şi dirijează luarea deciziilor la nivel mondial |

Leave a Reply