Ingerii pot lua si forma de oameni?

Social Media

ingeri-femeieUn inger poate intra in vietile noastre cu infatisare omeneasca pentru o relatie de scurta durata, pentru a ne acorda protectie, pentru a ne ajuta sa trecem printr-o mare rascruce in viata ori pentru a ne da ajutor sau indrumare. Aceste fiinte pot iesi din vietile noastre la fel de repede cum au intrat, fiindca si-au indeplinit functia lor ingereasca.

Anna ii coafa parul lui Betty in fiecare vineri dimineata, la ora 9:00, de trei luni. Intr-o joi seara, Betty i-a telefonat Armei pentru a schimba programarea la ora 8:00. Prin urmare, Anna a sosit la salonul ei de coafura cu o ora mai devreme decat de obicei. Peste zece minute, un cutremur cu magnitudinea 6 i-a zguduit salonul (era vorba de cutremurul Whittier Narrows, care a afectat zona de sud a statului american California, in octombrie 1987).

In timpul cutremurului, locuinta mobila a Annei s-a rasturnat si un stalp de electricitate s-a prabusit pe pergola ei. Daca Betty nu s-ar fi programat mai devreme in acea zi, plecand astfel mai devreme de acasa, Anna ar fi fost probabil ranita sau si mai rau. Betty nu a venit la sedinta programata, iar Anna nu a mai auzit niciodata de ea de atunci. In ultima instanta, Betty isi indeplinise functia cereasca de a proteja viata Annei.


Social Media

4 Comments

  1. Acest articol mi-a adus aminte de o intamplare petrecuta acum cativa ani, cand ma indreptam spre casa iar pe drum mi s-a facut brusc foarte rau. Inainte sa cad, m-a prins si m-a tinut pe genunchi un tanar imbracat cu totul in alb care a aparut din senin, mi-a dat senzatia ca era trimis de undeva de Sus. Cand mi-am mai revenit s-a retras si nu am apucat sa il intreb cum il cheama si sa-i multumesc.
    Si acum ma gandesc cat de norocoasa am fost si-i multumesc, chiar daca nu il cunosc, dar poate el ma cunoaste mai bine decat cred si era ingerul meu pazitor.

  2. Cand te gandesti la ingeri , te gandesti la fiinte supra naturale imbracate in alb cu aripi mari si inconjurati de o aura stralucitoare, dar de fapt ingerii sunt acele persoane care ne ofera iubire neconditionata , de exemplu mama si tata vor fi mereu ingerii nostri cat traiesc;)

Leave a Reply