duminică, septembrie 25, 2022
AcasăMultimedia spiritualaIncredibila transformare a unui doctor ateist in om religios

Incredibila transformare a unui doctor ateist in om religios

Incredibila transformare a unui doctor ateist in om religios

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Dr. Donald Whitaker este un medic care a trecut printr-o schimbare profunda in viata sa. El era un ateist infocat, pana in anul 1975, cand se imbolnavi de o boala extrem de grava: pancreatita acuta hemoragica necrozata. Medicii care l-au operat nu i-au dat nicio sansa de supravietuire, facand tot ce este posibil omeneste. Dr. Donald se afla intr-o stare de coma, pe patul mortii si atunci a avut parte de cea mai lunga noapte din viata sa, noapte care i-a adus marea transformare. El se gandi la prietenul sau, Ron, care era un crestin practicant, si atunci, pe patul noptii dr.Donald se gandi: „Daca Ron are dreptate?” „Daca chiar exista un iad si un paradis?” Si gandul cel mai presant din mintea sa a fost in acel moment: „Cum pot sa fiu salvat?” „Cum pot sa fiu mantuit?” Asa ca a trimis vorba ca prietenul sau, Ron, sa vina la capataiul sau in noaptea aceea, dar, din pacate, acesta nu era disponibil decat a doua zi dimineata.

Intre timp, in mijlocul noptii, dr.Donald incepu sa se stinga, simtind cum se desprinde de trupul sau fizic si experimentat astfel o asa-zisa experienta din apropierea morii. Fata de alte persoane ce au trait evenimente asemanatoare si care au simtit caldura, lumina si dragoste, dr.Donald a simtit un intuneric deplin si o raceala cumplita, traind astfel o groaza de nedescris.

Totusi, dr.Donald reusi sa supravietuiasca noptii si, a doua zi, se intalni cu prietenul sau, Ron, care a reusit sa-l transforme intr-un credincios in Dumnezeu si in Iisus Hristos, cu ajutorul puterii rugaciunii. Dr. Donald, in mod miraculos, a reusit sa se vindece, devenind astfel unul dintre cele mai emotionante exemple de transformare din ateist in om religios autentic. Caci, asa cum spune si dr. Donald: „E foarte usor sa fii ateist, atunci cand ai succes in viata. Un ateist isi spune: ‘N-am nevoie de Dumnezeu. Ce este Dumnezeu?’ Dar este foarte greu sa mai fii ateist, atunci cand te afli pe patul mortii.”

Mai jos puteti urmari un filmulet de 10 minute, despre transformarea miraculoasa a Dr. Donald Whitaker, videoclip tradus in exclusivitate de site-ul almeea.com. Vizionare placuta!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

3 Comments