luni, decembrie 5, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalUn inger pazitor a salvat de la moarte o femeie! O poveste...

Un inger pazitor a salvat de la moarte o femeie! O poveste extraordinara…

Un inger pazitor a salvat de la moarte o femeie! O poveste extraordinara…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

O femeie batrana povesteste urmatoarea intamplare:

„Fiind bolnava de multi ani, aveam obiceiul sa ma intind putin in fiecare zi la amiaza. Intr-o dimineata m-am trezit cu o senzatie neplacuta; nu-mi gaseam nicaieri linistea si locul, oriunde as fi mers sau stat. M-am dus la vecina mea, dar nici ea n-a stiut ce sfat sa-mi dea…

Apoi m-am asezat pe canapea; sus pe perete atarna un tablou mare… un peisaj frumos. Oi fi stat asa vreun sfert de ora, cand o voce din interior mi-a strigat: „Ridica-te!” Inca o data: „Ridica-te!”

Am sarit in sus, m-am uitat in jur, dar n-am avut ce vedea; m-am dus nelinistita in bucatarie si mi-am facut un ceai. Dupa niciun minut, am auzit o bubuitura infundata, m-am uitat mai intai pe strada, dar n-am vazut nimic. Cand am deschis usa odaii, am inlemnit de spaima. Tabloul de pe perete cazuse pe canapeaua mea! Daca as fi fost intinsa pe cat geamul mi-ar fi putut taia toata fata…”

Ceea ce frapeaza la aceasta relatare este nelinistea femeii, agitatia ei care o face sa se invarta de colo-colo, ca si cum sufletul ei ar fi presimtit dinainte pericolul, fara a fi insa in stare sa-l localizeze. S-ar putea considera aceasta neliniste ca o incercare a naturii de a apara in prealabil persoana respectiva de primejdia de a se odihni stand intinsa, ceea ce i-ar fi putut fi fatal. De fapt, batrana si-a urmat vocea interioara. Sau poate fi vorba de ingerul pazitor al batranei?

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.