Experienta stranie a unei femei care si-a vazut un „al doilea corp” luminos

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O femeie descrie o experienta stranie, in care a avut parte de o detasare fata de corpul ei fizic. Citesc din acea experienta ciudata:

* Dormeam. La un moment dat, m-am vazut pe mine insami, putin transparenta si indreptandu-ma linistita spre fereastra. M-am sprijinit in coate pe pervazul ferestrei si priveam afara unde era plina zi. Locuiesc la etajul al doilea si vedeam ceea ce vad de obicei cand ma uit pe fereastra.

* La un moment dat, cineva din spate mi-a prins cu mainile gleznele si mi-a adus corpul in pozitie orizontala. Vedeam clar ca era corpul din fereastra, si nu cel in care eram tot eu, dormind. Am simtit imediat o cumplita rigiditate.

* Corpul meu din dreptul ferestrei continua sa se uite la „al doilea corp” pana cand, intr-un moment nou, am devenit, dormind, un punct luminos de dimensiunea unui bob de mazare.

* Alaturi era al doilea corp luminos. Eram perfect constienta de tot ce se afla in jurul meu. In camera, totul era luminat ca in plina zi, clar.

* Apoi lucrurile s-au modificat. Eram suspendata intr-o noapte opaca de cerneala. Nu mai distingeam niciun contur de casa sau altceva. Voiam insa cu fermitate, cu hotarare sa ma indrept ca punct luminos, catre un cartier anume si sa-i fac o vizita unei persoane foarte dragi. Am fost pe punctul de a pleca, insa ma impiedica intunericul de smoala.

* In acest moment incepusem sa devin constienta ca, daca nu voi reveni cat mai repede in corpul meu din pat, voi muri! Vointa de-a pleca nu se stinsese, in acelasi timp, insa, stiam ca plecand ma voi rataci si n-am sa ma mai pot intoarce in corpul meu din pat.

* Speriata am deschis imediat ochii. Eram asezata exact in pozitia in care ma vazusem in vis. Aceasta experienta nu poate fi descrisa in toate sensurile traite pentru ca nu aveam mijloacele potrivite pentru a face asa ceva.

Be the first to comment

Leave a Reply