Iata un sirop miraculos si 100% natural pentru dizolvarea pietrelor la rinichi!

contra-pietre-rinichiPietrele la rinichi sunt una dintre cele mai frecvente tulburari urinare in lume. Pietrele la rinichi, denumite medical litiaza renala, sunt depozite mici si dure care se formeaza in interiorul rinichilor, fiind constituite din minerale si saruri acide. Dimensiunile calculilor renali pot varia de la cativa milimetri in diametru pana la marimea unei pietre mici.

Daca pietrele la rinichi sunt suficient de mici, medicul specialist poate recomanda administrarea de analgezice si stimularea eliminarii naturale a calculilor, printr-un consum sporit de lichide – de minimum 10 pahare de apa plata pe zi. Daca piatra la rinichi este mai mica de 5 mm, exista 90% sanse ca aceasta sa fie expulzata din tractul urinar fara alte interventii. In cazul in care calculul masoara intre 5 mm si 10 mm, probabilitatea ca acesta sa fie eliminat la urinat sunt de 50%. Sigur ca atunci cand pietrele la rinichi depasesc pragul de 10 mm, exista si alte variante de tratament disponibile. Pietrele foarte mari formate la nivelul rinichilor pot necesita interventie chirurgicala pentru a fi eliminate. Dupa ce medicul ajunge sa extraga calculii, ii supune unei analize chimice atente, pentru a le afla compozitia.

Totusi, exista o solutie „miraculoasa”: un sirop foarte puternic pentru a dizolva pietrele la rinichi, indiferent cat de mari ar fi acestea. Iata ingredientele acestui sirop:

* 1 cana de ulei de masline;
* 1 lamaie intreaga;
* 1 cana de miere de albine;
* 1 bol cu radacina tocata de patrunjel;
* 1 cana de sirop de artar.

Instructiuni: Se taie lamaia in bucati si se pune in blender. Se amesteca foarte bine. Se adauga apoi in blender restul ingredientelor si se amesteca inca o data. Lichidul apoi se varsa intr-un borcan de sticla, cu un capac etans; apoi totul este bagat la frigider.

Se ia cate o lingura din acest amestec, dimineata, inainte de micul dejun. Apoi beti multe lichide pe parcursul zilei. Acest tratament functioneaza pentru ca, in primul rand, este extrem de acid datorita lamaiei, permitand astfel pietrelor la rinichi sa se dizolve in parti mai mici. Radacina de patrunjel este un diuretic natural, incurajand urinarea mai multa, iar mierea de albine ofera beneficii naturale antimicrobiene.

Daca cineva are ghinionul de a suferi de pietre la rinichi, aceasta terapie poate ajuta sa le dizolve in mod natural!

Be the first to comment

Leave a Reply