I – Dictionar de vise

Social Media

Iad: pericol, risc, situatie defavorabila, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, autoinvinovatire, caracter nedemn, tentatia de a gresi, de a o lua intr-o directie defavorabila, ispita, incorectitudine.

Iarba: (verde, mare, frumoasa) stare de sanatate buna, multumire, incredere in fortele proprii, speranta; (galbena sau vesteda) stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

Iarna: nevoie de odihna, de asteptare, de stagnare pana cand o situatie va castiga amploare; distantare, raceala, cearta.

Iaurt: prudenta, mare atentie pentru a nu gresi, lectii invatate din experiente proaste.

Icre: anunta zorii unei noi relatii sentimentale, dragoste platonica, tatonarea terenului; (negre) dorinte de implinire materiala, iluzii, idealism, pierderea contactului cu realitatea pentru utopii irealizabile.

Iedera: sentimentul ca esti prins intr-o situatie fara iesire, relatie defavorabila de care nu mai poti scapa, situatie care prinde amploare.

Iepure: necesitatea de a actiona rapid, fara ezitare intr-o situatie ce nu sufera amanare, incercarea de a te eschiva din fata unor probleme, teama, fertilitate, prosperitate, imaginatie bogata, creativitate.

Iertare: (cerand cuiva iertare) sentiment de culpabilitate, nevoia de a repara o greseala din trecut, atentionare cu privire la modul in care ai tratat pe cineva; (altcineva ceranduti iertare) frustrare, mania persecutiei, autocompatimire, sentimentul ca esti perfect, ca altii iti datoreaza ceva, idealism, parere prea buna despre tine.

Iesi: incercarea de a scapa dintr-o situatie, neimplicare, distantare de miezul evenimentelor, indiferenta, neacceptare, respingere, atitudine negativa.

Incendiu: purificare, nevoie de schimbare; transformare; dar si pericol, pasiune distrugatoare; entuziasm exagerat.

Inel: angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate; dorinta de perfectiune, sentimentul de repetabilitate, incheierea unui ciclu sau a unei etape si inceperea alteia, similara; sentiment de implinire; dorinta de a face lucruri complete, duse la bun sfarsit; senzatie de inchidere intr-un cerc, prizonier intr-o situatie ce se repeta in continuu; intimitate, prieteni apropiati, confidente, secrete destainuite, nevoie sau incercare de apropiere de cei din jur; nevoie de ocrotire, de protectie, de siguranta; uneori sentimentul ca te invarti in loc, fara sa poti inainta nicicum.

Infectie: riscul de a te cufunda in greseli, sentimentul ca esti prins intr-o situatie defavorabila fara scapare.

Inima: element de context ce vizeaza relatiile sentimentale; curaj, dinamism, energie, vitalitate, sanatate.

Insecte: iritare, fleacuri, piedici minore, temeri inutile; vezi albina, gandaci, buburuza.

Insula: singuratate, intimitate, nevoie de spatiu, dorinta de a evada din agitatia cotidiana, nevoie de odihna si relaxare, izolare, retragere.

Intestine: element de context ce vizeaza factori interni in cazul unei situatii, detalii ascunse, viata privata, intimitatea.

Intra: implicare, participare, actiune, activitate, initiativa.

Inundatie: stress, emotivitate sporita, perioada incarcata in plan emotional, pierderea controlului, sentimente coplesitoare.

Izvor: creativitate, inspiratie, zorii unei noi relatii sentimentale, sperante, vitalitate, sanatate, optimism, tinerete, lipsa de griji.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply