Home DivinatieDictionar de vise I – Dictionar de vise

I – Dictionar de vise

by admin
12 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Iad: pericol, risc, situatie defavorabila, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, autoinvinovatire, caracter nedemn, tentatia de a gresi, de a o lua intr-o directie defavorabila, ispita, incorectitudine.

Iarba: (verde, mare, frumoasa) stare de sanatate buna, multumire, incredere in fortele proprii, speranta; (galbena sau vesteda) stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

Iarna: nevoie de odihna, de asteptare, de stagnare pana cand o situatie va castiga amploare; distantare, raceala, cearta.

Iaurt: prudenta, mare atentie pentru a nu gresi, lectii invatate din experiente proaste.

Icre: anunta zorii unei noi relatii sentimentale, dragoste platonica, tatonarea terenului; (negre) dorinte de implinire materiala, iluzii, idealism, pierderea contactului cu realitatea pentru utopii irealizabile.

Iedera: sentimentul ca esti prins intr-o situatie fara iesire, relatie defavorabila de care nu mai poti scapa, situatie care prinde amploare.

Iepure: necesitatea de a actiona rapid, fara ezitare intr-o situatie ce nu sufera amanare, incercarea de a te eschiva din fata unor probleme, teama, fertilitate, prosperitate, imaginatie bogata, creativitate.

Iertare: (cerand cuiva iertare) sentiment de culpabilitate, nevoia de a repara o greseala din trecut, atentionare cu privire la modul in care ai tratat pe cineva; (altcineva ceranduti iertare) frustrare, mania persecutiei, autocompatimire, sentimentul ca esti perfect, ca altii iti datoreaza ceva, idealism, parere prea buna despre tine.

Iesi: incercarea de a scapa dintr-o situatie, neimplicare, distantare de miezul evenimentelor, indiferenta, neacceptare, respingere, atitudine negativa.

Incendiu: purificare, nevoie de schimbare; transformare; dar si pericol, pasiune distrugatoare; entuziasm exagerat.

Inel: angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate; dorinta de perfectiune, sentimentul de repetabilitate, incheierea unui ciclu sau a unei etape si inceperea alteia, similara; sentiment de implinire; dorinta de a face lucruri complete, duse la bun sfarsit; senzatie de inchidere intr-un cerc, prizonier intr-o situatie ce se repeta in continuu; intimitate, prieteni apropiati, confidente, secrete destainuite, nevoie sau incercare de apropiere de cei din jur; nevoie de ocrotire, de protectie, de siguranta; uneori sentimentul ca te invarti in loc, fara sa poti inainta nicicum.

Infectie: riscul de a te cufunda in greseli, sentimentul ca esti prins intr-o situatie defavorabila fara scapare.

Inima: element de context ce vizeaza relatiile sentimentale; curaj, dinamism, energie, vitalitate, sanatate.

Insecte: iritare, fleacuri, piedici minore, temeri inutile; vezi albina, gandaci, buburuza.

Insula: singuratate, intimitate, nevoie de spatiu, dorinta de a evada din agitatia cotidiana, nevoie de odihna si relaxare, izolare, retragere.

Intestine: element de context ce vizeaza factori interni in cazul unei situatii, detalii ascunse, viata privata, intimitatea.

Intra: implicare, participare, actiune, activitate, initiativa.

Inundatie: stress, emotivitate sporita, perioada incarcata in plan emotional, pierderea controlului, sentimente coplesitoare.

Izvor: creativitate, inspiratie, zorii unei noi relatii sentimentale, sperante, vitalitate, sanatate, optimism, tinerete, lipsa de griji.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment