Plante puternice care va induc vise lucide, viziuni si abilitati psihice extraordinare

Social Media

plante spiritPlantele sunt nutrimente puternice, fortifiante, avand puterea de neegalat de a se conecta cu taramurile energetice, intr-un mod natural si in conditii de siguranta si eficienta. Energizand corpul, mintea si spiritul, plantele va stimuleaza centrele energetice, aducandu-va mai aproape de spirite si de cei dragi voua, care au decedat.

Pentru a va ajuta in calatoriile voastre sufletesti, iata o lista de 6 plante, care au fost incercate si testate, fiind celebre pentru proprietatile lor naturale, dar puternice. Toate aceste plante lucreaza pentru dvs, pentru a va imbunatati abilitatile psihice si pentru a avea viziuni lucide din lumea spirituala. Ele va largesc orizonturile, va lumineaza mintea si va pot deschide glanda pineala, cunoscuta de asemenea si sub numele de cel de-al treilea ochi.

In timp ce acestea vor avea efecte diferite la nivel de individ, atat in ​​intensitate, cat si in durata, regula generala e aceea ca aceste plante cresc luciditatea in vise, va induc viziuni psihice mai clare, sporesc vocile si sunetele, si, in cele din urma, amplifica capacitatea telepatica. Toate aceste plante pot fi preparate cu usurinta, in mod individual sau combinate impreuna, intr-un amestec, intr-un ceai.

ATENTIE! Acest articol are doar un rol informativ general. Inainte de a decide utilizarea acestor plante, trebuie sa va adresati doctorului dvs.

1) Ghimbirul. Ghimbirul transforma corpul intr-un canal spiritual, permitand energiilor sa treaca prin el in ​​mod deschis si liber. Avand capacitatea de a indeparta temerile, ghimbirul permite spiritelor sa se inalte. Ghimbirul insufla libertate si optimism prin fluxul sanguin si suflet, deschizand chakrele catre viziuni si mesaje transcendentale.

2) Vindecea. Aceasta intareste chakra gatului, curatandu-va canalele pentru a primi mesajele trimise catre centrele de clarauditie sau clarvedere. Aceste centre va permit sa ajungeti vizual si auditiv in alte vibratii, dincolo de limitele timpului si spatiului obisnuit. Vindecea are capacitatea de a deschide canalele pentru a vorbi cu persoanele dragi ce nu se mai afla pe planul fizic.

3) Centella asiatica. Pregateste corpul, mintea si sufletul pentru a descifra mesajele pe care le primesc. In mod specific, centella asiatica permite psihicului de a suporta sarcini spirituale mari si puternice.

4) Ginkgo biloba (sau arborele pagodelor). Ginkgo biloba functioneaza similar cu vindecea, in special in ceea ce priveste centrul clarvederii. Ginko biloba permite imaginilor sa fie clare, pure si lucide. Importanta acestui fapt nu poate fi subestimata. Amintiti-va ca puterile psihice trebuie sa fie si clare.

5) Socul. Cunoscut, de asemenea, si sub numele de „Copacul vrajitoarei” si „Ochiul diavolului”, aceasta planta este renumita pentru abilitatea ei de a induce relaxarea profunda si de a proteja impotriva raului si negativitatii. Socul a fost adesea utilizat in ritualurile de moarte, pentru a proteja impotriva calatoriilor catre alte lumi.

6) Scutellaria. Pentru a avea abilitati psihice extraordinare, trebuie ca mintea sa fie linistita; o minte hiperactiva inhiba conexiunile dintre chakra interioara si spiritul exterior. Folositi scutellaria, pentru ca aceasta planta va linisteste mintea.

 


Social Media

2 Comments

  1. Buna ziua, as vrea sa stiu unde pot gasi aceste plante, care este denumirea lor populara, deoarece in farmacia naturista nu au auzit de aceste plante ( Vindecea, Centella asiatica, Scutellaria ) Va rog sa ma indrumati de unde le pot achizitiona. Va multumesc si astept raspunsul d-voastra!

Leave a Reply