marți, octombrie 4, 2022
AcasăDivinatieAflati ce va rezerva anul 2014 cu ajutorul numerologiei!

Aflati ce va rezerva anul 2014 cu ajutorul numerologiei!

Aflati ce va rezerva anul 2014 cu ajutorul numerologiei!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

2014Numerologia este stiinta care ne arata cum putem citi viitorul cu ajutorul numerelor. Intrucat ne apropiem cu pasi repezi de anul 2014, va prezint care este semnificatia cifrelor personale in anul 2014. Pentru aceasta, trebuie sa luati ziua si luna nasterii in care v-ati nascut, iar aceste numere sa le adunati (sub forma unor cifre) cu 2014. De exemplu, daca v-ati nascut pe 19 februarie, trebuie sa obtineti numarul personal astfel: 19-02-2014 = 1+9+0+2+2+0+1+4=19=1+9=10=1+0=1. Orice numar obtinut si format din 2 cifre se va descompune si se vor aduna cifrele din interiorul sau pana se obtine o singura cifra.

Cifra 1. Veti invata diferenta dintre realitate si visuri. Trebuie sa deveniti seriosi si sa stabiliti un plan, pentru a va implini visurile, si nu a pierde timpul.

Cifra 2. Veti munci printre frici si insecuritati in 2014. Numerologia spune ca veti gasi ceea ce doriti cu adevarat, prin ascultarea altora, prin introspectie si prin constientizarea a ceea ce conteaza pentru voi.

Cifra 3. Un incident neasteptat va va schimba viata; aceasta mare schimbare va va revolutiona felul in care ganditi si va exprimati.

Cifra 4. Numerologia lui 2014 previzioneaza faptul ca, in sfarsit, veti avea parte de o pauza din rutina lucrurilor, si veti gasi o cale in a va exprima partea creativa. Veti fi capabili sa spuneti la revedere vechilor atitudini si obiceiuri.

Cifra 5. Anul 2014 o sa fie pentru voi un an plin de oportunitati. In loc sa va grabiti, veti invata sa va pregatiti pentru a profita la maximum de ceea ce viata are pentru voi.

Cifra 6. Comunicarea e cheia! Aveti multe de oferit, dar nu e cu folos daca cei din jurul vostru nu stiu. Gasiti echilibrul intre propriile nevoi si nevoile altora.

Cifra 7. E timpul sa verificati ceea ce ati acumulat din trecut. Daca simtiti ca lucrurile nu sunt esentiale pentru dezvoltarea voastra din viitor, atunci e timpul sa scapati de ele.

Cifra 8. Gasiti ceva nou care sa-l urmariti. Trebuie sa scapati de frica de schimbare. Atunci cand exista vointa, exista si calea.

Cifra 9. Incercati sa va decideti cum sa faceti fata noii situatii. 2014 va fi anul perfect in care veti rezolva afacerile neincheiate.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.