Predictiile pentru 2014 ale unui cunoscut astrolog canadian: anul 2014 va fi anul revolutiilor, accidentelor si protestelor

Social Media

2014 astrologieAnul 2014 va fi mult mai schimbator decat anul 2013. De ce? Datorita astrologiei. Planetele se aliniaza intr-o mare cruce cardinala intre planetele Uranus (declansatorul de revolutii, de libertate si creatorul de noi tehnologii) si Pluto (stapanul mortii, secretelor, controlului, renasterii, energiei nucleare). Aceste doua planete, Uranus si Pluto, au creat revolutiile din anii 60 si acum mergem pe acelasi trend.

De la mijlocul lunii aprilie pana la sfarsitul ei, cele doua planete se aliniaza cel mai strans. Aprilie va fi o luna foarte nebuna in intreaga lume: prabusiri de avioane, accidente mari, proteste masive la nivel mondial… tot iadul va erupe. Vor avea loc mari blocade civile, mari greve internationale. Oameni vor participa la mari mitinguri protestand impotriva corporatiilor-gigant. Mai multe scandaluri bancare internationale vor aduce schimbari majore in toate sistemele bancare dupa luna iulie 2014. S-ar putea sa avem un nou val de inchidere a bancilor in lume, asa cum am mai avut anii anteriori.

Multi oameni vor deveni suprasaturati de calculatoare si tehnologie si vor intoarce spatele la „high tech”. De aceea, cererea de tehnologie informatica va scadea in 2014, oamenii incercand sa se orienteze mai mult catre natural.

In 2014, ceva se va intampla si cu actualul papa. Multi crestini fundamentalisti vor fi in total dezacord cu vederile mai liberale ale papei si vor incepe sa-l denunte pe papa Francisc.

Tot in 2014, apa va fi o problema majora in lume, la fel ca si alimentele. De asemenea, milioane de oameni din intreaga lume vor protesta impotriva alimentelor modificate genetic, impotriva Monsanto. Multe din culturile agricole Monsanto vor fi distruse in mod intentionat de catre protestari; vor fi arestari in masa.

Cat priveste vremea, 2014 va debuta cu o vreme foarte rece şi cu ninsori abundente in toata America de Nord, Europa si Orientul Mijlociu. La sfarsitul verii, va fi o caldura extrema, care va crea seceta si incendii forestiere. Natura se va dezlantui si din punct de vedere al dezastrelor: vor fi cutremure majore la nivel mondial (de peste 8 grade pe Richter) in zone precum Indonezia, China, India, America Centrala (Guatemala), California. In Statele Unite vor fi inundatii masive pe toata coasta de est, in care vor pieri mii de oameni.

Sa vedem cateva predictii ale unor tari si zone din lume in anul 2014:

* Canada: premierul actual Harper va fi demis sau isi va prezenta demisia.
* Siria: va fi sfarsitul regimului lui Bashar al Assad.
* China: vor fi proteste majore. Vor exista presiuni din partea lumii pentru a opri livrarile de produse ieftine. China va face o mare schimbare in directia sa in 2015.
* Rusia: la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor exista probleme tehnologice si unele accidente nefericite. Exista riscuri ridicate de atacuri teroriste si proteste.
* Uniunea Europeana: problemele sale se vor inrautati in 2014. Vor exista noi revolte si proteste in Grecia si Spania.
* Israel: va ataca militar Libanul sau Siria in august sau septembrie.
* Ungaria: sfarsitul democratiei.
* SUA: economia sa se va scufunda si mai mult in 2014. Mai multe orase isi vor declara falimentul, somajul va creste, iar cetatenii vor fi mai nelinistititi. Va exista mai multa supraveghere din partea guvernului american.

Datorita schimbarii polilor Soarelui, mai multe milioane de oameni de pe Pamant vor avea diferite simptome (insomnie, eruptii cutanate, dureri de cap, vertij). Vor aparea vechile boli ale omenirii, ca lepra, TBC-ul. Metode alternative de vindecare vor fi dezvoltate din ce in ce mai mult de catre companiile farmaceutice.

In anul 2014, muzica va fi mai sentimentala, mai emotionala si mai „muzicala”. Vor aparea mai putine melodii pop-dance, rap, hip – hop, iar emotiile muzicale vor fi mai autentice.

(Articol adoptat dupa site-ul taratarot.com)


Social Media

5 Comments

 1. Salut Lovendal, iti apreciez foarte mult munca depusa pe acest site.
  Zilnic citesc articolele tale, si din cand in cand mai fac si cate un comentariu.
  Vreau sa te rog ceva, in legatura cu un film „the fourth kind”, ai putea face un articol?
  Citind si cartea lui T.V. Moldovan ” Programul terra”, lucrurile incep sa se lege.
  Scuza-ma ca iti scriu intr-un articol pentru astrologie.
  Multumesc anticipat,
  Bogdan

 2. „Fata cerului ati stiut sa o judecati, insa semnele vremurilor nu”… La porunca Atotputernicului Hristos in Treime Slavit, cel fara de inceput Dumnezeu, prea-puternicul Arhanghel Mihail, Intai Statatorul si de draci sfaramatorul, cel ce cu a lui infatisare infricoseaza si cutremura dedesubturile si cele mai de jos temelii ale iadului, cel ce pe satan l-a surpat si l-a traznit pe el si pe legiunile sale, precum cade fulgerul din inaltimile cerului… la porunca Dumnezeului Celui viu, cei pecetluiti de catre antihrist si slugile sale cu „identitatea electronica” 666 fara de care nu se va putea cumpara sau vinde, toti vor fi dati ghenei si tartarului, acolo unde este vieremele cel pururea viu si focul cel negru nestins, acolo unde timpul sorocit lui lucifer si legiunilor sale este infinit si nesfarsit, acolo unde este scrasnirea dintilor, regretul etern si intunericul cel mai dinafara…. toti acolo au fost dati!

 3. citesc des pe acest site pentru ca imi plac mult articolele pe care le postati sint foarte interesante,de aceea va doresc pentru anul care vine 2014 multa sanatate ,succes in tot ceea ce faceti pentru noi articole cit mai multe,liniste si pace ” La multi ani” .Speram sa avem un an mai bun si sa nu avem parte de predictiile postate mai sus.

Leave a Reply