Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Folositi o singura cale sigura, nu o suta de cai nesigure

Folositi o singura cale sigura, nu o suta de cai nesigure

by admin
54 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

pisica-in-copacO vulpe ii povestea unei pisici despre metodele sale inteligente de a scapa de dusmani. „Am o traista intreaga cu trucuri”, spuse ea, „ce contine o suta de metode pentru a scapa de dusmanii mei”. „Eu am numai una”, spuse pisica; „dar in general ma descurc”. Chiar in acel moment auzira latraturile unor caini ce veneau spre ele, si pisica se urca imediat intr-un copac si se ascunse printre ramurile acestuia.

„Acesta-i planul meu”, spuse pisica. „Tu ce ai de gand sa faci”. Vulpea se gandi mai intai la prima metoda, apoi la alta, si in timp ce tot se gandea cainii se apropiara, si se apropiara, si in cele din urma vulpea, care nu se hotarase inca ce metoda sa foloseasca, fu prinsa de caini si omorata de vanatori. Pisica privi totul si spuse: Mai bine o singura cale sigura, decat o suta, ca sa nu stii pe care sa o alegi.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

petit 18 mai 2010 - 18:36

shalom…pisica prin copaci am mai vazut dar vulpe asa de ezitanta mai rar.morala:”mai bine o singura cale sigura,decat o suta,ca sa nu stii pe care sa o alegi”. deducem posibilitatea a 100 de cai dintre care doar una e sigura, probabilitate 1%, gresesc undeva?

Channah 27 mai 2010 - 10:31

Pisica si vulpea…corect…acelasi mediu; se incearca prin acest text sa se evidentieze caractere ale unor persoane? Perfidie si viclenie?

Leave a Comment