luni, octombrie 3, 2022
AcasăMultimedia spiritualaFelicitari de Pasti...Va dorim multa iubire si lumina sufleteasca!

Felicitari de Pasti…Va dorim multa iubire si lumina sufleteasca!

Felicitari de Pasti…Va dorim multa iubire si lumina sufleteasca!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

felicitari-de-pasti-3Cea mai mare sarbatoare a crestinitatii este Invierea sau Pastele. Aceasta sarbatoare ar trebui sa ne aduca fiecaruia dintre noi (chiar daca nu suntem crestini) clipe de iubire, de liniste si de pace sufleteasca. Sa ne dam seama ca toti avem parte in sufletele noastre aceeasi picatura divina, ca suntem diferiti doar in aparenta, caci in profunzime provenim toti din aceeasi mare si unica sursa divina. Hristos a inviat pentru a ne arata ca moartea nu este sfarsitul, ci inceputul unei noi vieti, pentru a ne arata ca sufletul este nemuritor si ca iubirea este cheia spre desavarsirea divina.

De aceea, va dorim la toti, in aceste zile de mare sarbatoare multa dragoste sufleteasca, clipe minunate alaturi de cei dragi si multa lumina spirituala! Un Paste fericit! Si…va lasam sa va delectati cu 8 felicitari create de noi special pentru dvs.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

7 Comments