Home ReligieMiracole Cele 6 miracole de Pasti, cum n-au mai fost niciodata in istorie

Cele 6 miracole de Pasti, cum n-au mai fost niciodata in istorie

by admin
148 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Cand va ganditi la Pasti, la ce va ganditi, de fapt? La oua rosii, la iepuri de ciocolata, la miel? Daca da, atunci pierdeti semnificatia profunda a acestei zile. De exemplu, ouale simbolizeaza mormantul gol si reprezinta o viata noua. De aceea, nu este surprinzator faptul ca ouale au devenit un element cautat in acest moment al anului.

Povestea Pastelui este cunoscuta de majoritatea crestinilor, fiind un moment extrem de important: atunci se sarbatoreste ziua in care Iisus a inviat din morti, acest lucru simbolizand victoria asupra pacatului si a mortii. Stiati, totusi, ca nu acest lucru a fost totul ce s-a intamplat in acea perioada? Au fost alte sase minuni asociate cu moartea si invierea lui Hristos… Care au fost acestea?

1) Intunericul a acoperit pamantul, in mijlocul zilei;
2) Valul din templul evreiesc s-a rupt brusc;
3) Un cutremur a avut loc in momentul exact al mortii lui Iisus;
4) Mormintele s-au deschis;
5) Mormantul lui Iisus a fost gasit gol si hainele Lui din mormant erau neatinse;
6) Credinciosii morti au inviat si au mers pe strazile din Ierusalim.

Nu a fost un eveniment obisnuit de 3 zile. Momentul fiecarui incident face ca fiecare miracol sa fie si mai demn de atentie. Este de inteles de ce acest eveniment a fost sa fie cel mai important din istorie. Au fost 3 zile cum n-au fost niciodata in istorie!

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)
ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment