Home Spiritualitate teoreticaCugetari De ce prezenta in cimitir, unde sunt inmormantati cei dragi, ne da mai multa energie si ne scapa de stresul cotidian? O explicatie ezoterica…

De ce prezenta in cimitir, unde sunt inmormantati cei dragi, ne da mai multa energie si ne scapa de stresul cotidian? O explicatie ezoterica…

by admin
1714 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Exista multi oameni care spun ca, atunci cand se duc la cimitir, al mormintele celor dragi lor, se simt mai plini de energie. De ce se intampla acest lucru? De exemplu, un binecunoscut bioenergoterapeut rus a fost intrebat odata de catre un pacient: “Cand ma aflu la cimitir unde sunt inmormantati bunica si bunicul meu simt o afluenta de energie si intotdeauna imi creste moralul pana si-n starile de indispozitie. De ce efectul este atat de benefic asupra mea?”

Raspunsul este urmatorul: sufletele dragi ale celor plecati din viata se gasesc in alte lumi. Astfel, celor vii, cand se duc la cimitir, se produce un contact subconstient cu alta lume si dependenta fata de lumea noastra scade brusc, ca si dependenta de problemele ei. Proasta dispozitie vine dintr-o problema nerezolvata, din incapacitatea de a depasi stresul.

Se pare ca cimitirul, prin el insusi, linisteste. S-a observat ca oamenii ale caror case se afla in preajma cimitirului traiesc mai mult. De parca omului i s-ar aminti in permanenta ca viata lui se va sfarsi, trecand destul de repede. Dependenta de viata, cu toate valorile ei, se diminueaza in interior. Orice stres este suportat de om mult mai usor. De aceea si starea de spirit este mai buna si sanatatea mai robusta.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment