Fantoma unui baiat apare pe o filmare video

Social Media

fantoma-baiatJasper Haunts este o firma specializata din SUA care investigheaza aparitiile de fantome din anumite case sau locuri. Aici este vorba de un caz in care proprietarii unei case sustin ca aud, in casa lor, copii alergand pe scari, desi ei n-au niciun copil in locuinta. De asemenea, ei mai sustin ca, uneori, este vazuta si o femeie-fantoma ciudata. Asa ca, investigatorii de la Jasper Haunts au montat o camera video de supraveghere in care se vede, sustin ei, fantoma unui baiat. Acest mini-clip video a fost reluat de 3 ori; se pare, intr-adevar ca se arata cineva prin usa si apoi dispare. De asemenea, se aud si cateva sunete ciudate. Iata ce sustin cei de la Jasper Haunts:

„Proprietarii casei s-au plans ca aud copii alergand pe scari, ca obiectele se misca si ca au vazut o femeie-fantoma. Am instalat o camera video de supreveghere si iata ce am obtinut. Se pare ca e un baiat care trece prin peretele camerei pe hol. Veti vedea o lumina alba care-i lumineaza fata. Apoi, se pare ca energia de pe chipul sau se proiecteaza in camera din spatele usii. Mai tarziu, am descoperit ca el chiar trecea prin usa de lemn”.


Social Media

2 Comments

  1. Din pacate ptenru dj dark , omul nu numai ca are talent, ci are o voce foarte comerciala ptenru ceea ce face. La partea cu ritmuriile, nu am mai auzit pana acum, ritmuri din palme, suna bine.. Felicitari ! apropo de dj dark despre care dark este vorba? sunt multi. O fi vorba despre dark-ul cunoscut ca fiind producator/dj? hahaha!

Leave a Reply