Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Ce-i lipseste unui om cu adevarat credincios? Rachiul!

Ce-i lipseste unui om cu adevarat credincios? Rachiul!

by admin
76 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Un om sarman a intrat intr-o moschee, s-a alaturat celor doi ce se rugau si a facut si el o rugaciune deosebita, personala, care se numeste dua. Il ruga pe Allah sa-i daruiasca ceva de mancare, sa aduca in casa lui saraca fructe, legume, carne si malai, si mai cu seama sa nu uite sa-l miluiasca si cu o carafa de rachiu, placandu-i mult aceasta bautura.

Un om care se afla in fata lui a auzit rugaciunea, s-a intors si i-a zis:
– In loc sa-i ceri lui Allah rachiu, n-ar trebui sa-l rogi sa te intareasca in credinta, ca sa te poti mantui in ziua Judecatii de Apoi?
– Nicidecum
, a raspuns omul cel sarman. I-am cerut lui Allah ceea ce-mi lipseste in viata de toate zilele. Iar mie nu-mi lipseste credinta, ci rachiul.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

ionucmora 18 iulie 2011 - 16:46

LOvendai ce se intampla cu site-ul http://www.lovendal.net.Imi refuza accesul.Multumesc.

adina 22 iulie 2011 - 23:50

Mi se pare o povestioara draguta mai ales daca intelegi substanta ei.

Leave a Comment