miercuri, august 17, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaPovestiri spiritualeCe-i lipseste unui om cu adevarat credincios? Rachiul!

Ce-i lipseste unui om cu adevarat credincios? Rachiul!

Ce-i lipseste unui om cu adevarat credincios? Rachiul!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Un om sarman a intrat intr-o moschee, s-a alaturat celor doi ce se rugau si a facut si el o rugaciune deosebita, personala, care se numeste dua. Il ruga pe Allah sa-i daruiasca ceva de mancare, sa aduca in casa lui saraca fructe, legume, carne si malai, si mai cu seama sa nu uite sa-l miluiasca si cu o carafa de rachiu, placandu-i mult aceasta bautura.

Un om care se afla in fata lui a auzit rugaciunea, s-a intors si i-a zis:
– In loc sa-i ceri lui Allah rachiu, n-ar trebui sa-l rogi sa te intareasca in credinta, ca sa te poti mantui in ziua Judecatii de Apoi?
– Nicidecum
, a raspuns omul cel sarman. I-am cerut lui Allah ceea ce-mi lipseste in viata de toate zilele. Iar mie nu-mi lipseste credinta, ci rachiul.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.