Botezul unui copil poate activa energii benefice?

Social Media

Binecunoscutul cercetator roman in domeniul paranormalului, Florin Gheorghita, ne vorbeste despre culorile aurei si botezul unui copil in biserica.

Culoarea rosie a aurei are mai multe semnificatii, intrucat are multiple nuante si luminozitati. Acestea sunt legate in general de variate manifestari cu fond biologic ale trupului carnal, cat si cu fond emotiv ale corpului astral (suparari, furii, dar si placeri si bucurii), provocate in special de „dorinte”. Nuanta rosu-inchis este adesea radiatia „vrajilor malefice” de afectare biologica a uneia sau a mai multor persoane, dar este si cea a poftelor trupesti nestavilite, pe cand rosu-stacojiu releva dorinte se*uale chiar si la suflete dezincarnate.

Domnul Florin Gheorghita prezinta cazul unui botez efectuat intr-o biserica din Bucuresti, in martie 2006. Au fost facute doua poze, in care apare un remarcabil fenomen fizic, nevazut insa de numerosii martori prezenti: in timpul botezului, copilasului i-a fost activata intens chakra de la baza coloanei vertebrale, cea care distribuie „energia rosie” a vitalitatii; fluxul vital a energizat brusc intregul sau corp eteric. Astfel, stimularea functionala si deci fortificarea in intregime a acestui corp, inca din primele luni ale vietii sale, va avea urmari benefice directe in dezvoltarea armonioasa a trupului acelui copil.

Fenomenul a fost provocat in mod nevazut prin transmiterea de catre un preot „cu har” a energiilor invocate prin rugaciunile specifice. Acest fapt esential a fost bine redat de filmul fotosensibil, in pozele respective remarcandu-se clar si pe mana preotului extinderea „in comun” a activarii materiilor ambelor corpuri eterice (al preotului si al copilului). Insa, extrem de interesanta este mentinerea „aurei rosii” in jurul copilului chiar si in masa transparenta a apei din cristelnita. Materia grea a apei nu a impiedicat cu nimic extensia in exteriorul trupului micutului, a corpului sau eteric atat de puternic activat energetic.

Fotografiile respective au dezvaluit unul dintre efectele energetice benefice care intervin in „taina botezului”!

P.S. Fotografia din acest articol este doar una demonstrativa.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply