Exista extraterestri?

extraterestri701Doreen Virtue este unul dintre cei mai cunoscuti oameni spirituali din lumea contemporana. Odata ea a fost intrebata daca exista extraterestri. Sa urmarim impreuna interesantul ei raspuns:

Cand intrebi despre extraterestri, presupunem ca te referi la fiinte care traiesc pe alte planete. Si daca asta este intr-adevar intrebarea ta, raspunsul este: „Da, desigur.” Exista infinit de multe forme de viata de-a lungul si de-a latul galaxiilor, imprastiate ca stelele prin locuri diferite. Unele sunt forme vizibile de viata, iar altele sunt cele invizibile pentru ochiul uman si de neatins pentru mainile umane. Aceste fiinte, pe care tu le-ai numi „invizibile”, isi au caminul intr-o dimensiune separata de a ta. Mediile lor de viata ar fi aspre pentru forma densa a trupului tau uman, prin urmare ele sunt stabilite intr-un cadru diferit – unul care este fizic in planul dimensiunii lor, totusi unul pe care oamenii vostri de stiinta l-ar putea numi ca fiind „inexistent”.

Este o eroare sa te concentrezi asupra conditiilor umane si sa le proiectezi peste alte specii, de origini diferite! Calatoria in timp este un concept uman, separat de creaturile si fiintele care traiesc fara conceptul de timp. „Ritmul si viteza calatoriei” este alt un precept uman, proiectat asupra acestor fiinte ale caror capacitati de a calatori le depasesc pe ale voastre. Nu-i judeca deci, atunci cand masori evolutia unei culturi. Priveste-le cu inocenta pentru ceea ce sunt: fiinte la fel ca si tine – in interior – formate in culturi diferite cu diferite nivele de capacitati.

Asadar, intrebi daca extraterestrii traiesc printre voi pe planeta Pamant? Te va surprinde daca iti vom spune ca nu? Ai putea spune ca „nu taiem firul in patru”, dar realitatea este ca, daca cineva traieste pe Terra, atunci este terestru. Pot fi extraterestri numai daca nu traiesc pe planeta. Multe creatii de pe planeta au origini extraterestre, inclusiv tu. Tu provii dintr-o alta dimensiune si ai o origine non-fizica. Nu poti scapa de asta, oricat de departe ti se pare ca esti de acceptarea acestei cunoasteri.

In ceea ce-i priveste pe vizitatorii din alta dimensiune, ei bombardeaza desigur atmosfera Pamantului cu diverse misiuni. Noi suntem unii dintre ei, de pe taramul ingeresc, si intr-adevar, exista anumiti vizitatori care „aterizeaza” de pe alta dimensiune. Multi sunt preocupati de stiinta si cauta dovezi ale realitatii umane, pentru ca exista pe alte planete zvonuri despre realitatea voastra. Asadar, multi au incercat sa dovedeasca sau sa respinga existenta voastra prin vizite organizate pe Pamantul uman. Aceia care au fost capabili sa acceseze dimensiunea voastra cu abilitatile lor perceptuale s-au concentrat pe studierea lumii voastre si au intocmit rapoarte pe care le-au luat cu ei acasa. Altii, care au fost incapabili sa va observe din cauza limitarilor lor perceptuale, au raportat la intoarcere ca nu existati.

Cand vorbesti despre „realitati paralele” te referi la: dimensiuni diferite, unele dintre ele fizice, altele nu. Unele dintre „dimensiunile superioare” sunt inaccesibile conditiei umane, totusi prin intermediul simturilor paranormale, puteti constientiza existenta acestor fiinte. Sunt binevoitoare, si fireste, poti avea incredere in ele, pentru ca orice dimensiune superioara trebuie sa actioneze din iubire, altfel nu poate actiona deloc. Doar fiintele de pe nivelele inferioare pot fi „rupte de iubire”, si chiar si atunci, sunt afectate puternic in eficienta lor, asadar nu ai motive sa te temi de ele.

9 Comments

 1. Eu am numai 12 ani da deja stiu cred ca mai multe decat orice alt copil de varsta mea am intrat pe acest site in speranta ca voi gasi si alte realitati inafara de cele pe care le stiu deja cu fantome,2012 etc care vrea sa mai vorbim despre asta luat id de mess swim_laura.Si despre chestia cu extraterestrii eu sunt din Arad com.Vladimirescu si acum o saptamana am vazut o luminita lucitoare pe cer care se tot misca si m-a impresionat.Cat de cat cred in extraterestrii.

 2. Buna ziua
  Este iluzoriu sa credem ca exista extraterestrii de forma pe care americanii vor sa ne-o prezinte, tot cu ochi tot cu picioare tot cu gura si alte componente ale omului, hai sa fim seriosi, nu exista asa ceva decat daca au facut ei ceva experimente esuate prin laboratoare.
  – Nave rotunde au fost si exista de mult, foarte mult timp, prin 1939 firma skoda sponsoriza constructia lor, pe urma Hitler , a vrut chiar sa castige razboiul cu ele.
  – Acum armata Marii Britanii a anuntat ca va rezerva o cale de acces pentru farfurii zburatoare (tereste desigur ) pentru ca au avut loc prea multe accidente.
  = existau si inainte de anul 1939 parca Leonardo da Vinci poseda niste schite , nu mai stiu , am citit dar am uitat, erau sponsorizate si inainte de 1939 de ceva concernuri de petrol, asa ca nu fiti copii ci rasfoiti net-ul si innobilati-va creierele cu cunostinte despre descoperirile terestre , vedeti ca sunt pe net , proiectle Phoenix (unde transpare si cate ceva despre extratarestrii , sunt traduse si Montauk), bafta.

 3. eu cred ca exista extraterestrii insa nu suntem siguri nici noi
  deci,:eu vreau sa aflu cat mai multe informatii despre planete,extraterestri si alte galaxii
  imi place stiinta despre univers!deci daca vreti sa ma ajutati cu mai multe informatii,luati id-ul de mess,,gagicutzaristinutza”

Leave a Reply